АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 936
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Момичета тази сутрин осъмнах с паднала тапа, айде честито. Явно момата е решила, че все пак иска да излиза. (Най-
После го реши !!!☺ )
 Очаквам контракции или води, за да отида до болницата. Поръчах си съботно бебе , то пък ако стане така ще е абсолютно чудо 🙏.
Тапата не я обърках , но имаше и доста голямо мокро петно на бикините , което ме съмни да не ми да е околопл.вода, но на малки порции... и се чудя дали да ходя на лекар или не. Защото не усещам болка, само лек дискомфорт като при цикъл, демек чащам нещо ПО ТАКА ...😉
Ами при мен при първото може би час след изтичането на водите се появи болката. Най-добре се чуи с лекаря и обясни според мен. Аз знам че след падане на тапа и изтичане на води се ходи на преглед. На място преценяват аккво ще се прави.

# 331
JoyJoy86, стискам палци всичко да мине гладко и бързо:) Дръж ни информирани 😇🤗🍀

# 332
  • София
JoyJoy, изпращам ти много положителна енергия. Всичко ще е наред.

# 333
  • София, България
И аз знам, че ако има изтичане на води, се ходи в болницата поне да те видят. Ако няма води вътре, ще те оставят вече за раждане. Ако има достатъчно и това не са води, ще те върнат вкъщи Simple Smile така че отиди по-добре да те видят. Успех и от мен Heart ще чакаме да се включиш с добри новини.  Relaxed

# 334
Joyjoy, дано само не е като моята тапа, която падна отдавна, бебето е много ниско долу имам разкритие, а бебе няма още...Май грам не му се занимава. Все си мисля обаче, че ако почистя и изпера пак абсолютно всичко, ще се почувствам готова и ще тръгне:D Не съм чак толкова луда, мисля, че от чакане леглото му се е напрашило:)
Joyjoy стискам ти палци да тръгне още днес и за няколко часа да си говорите вече:)

# 335
Благодаря ви от 💜
Нямам болки и изтичане на води, чувствам се добре. Усещам по ...мммм как да кажа тъпи болки, ниско долу, което значи (според мен ) че ще има и контракции скоро. Влизам да си взема душ, държа спокойствието в мен, знам че не тр. Да се паникьосвам. Първо дете ми е, естествено раждане..... искам да го изживея без стрес или страх , а да я посрещтна с усмивка 💐🐝🐞
Таткото е на работа,  ако стане нещо звъня , че доктора е на 20 мин. Вас дами, държа в течение, скоро искам да ви се похваля и аз 💜

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 11:31 от JoyJoy86

# 336
Честити бебчетаа, да са живи и здрави и на мамчетата бързо възстановяване. 😘

Мен пък ме хвана мързела, нищо не ми се прави вече, от края на 8 месец започнах до сега не съм спирала да чистя, подреждам, пера, гладя и т.н. ама нещо се обърнаха нещата, не че съм занемарила напротив чистичко си е ама не ми се занимава както до преди седмица.😁

Имам 8 дни до термин и имам чувството, че завинаги ще си остана бременна. Много се надявам да не пренося и всяка вечер си викам дано е тази вечер ама не сутрин ставам и нищо ми няма, ни болка, ни тапа, ни води 😁
Joy Joy 86 завиждам ти благородно, дано всичко мине нормално, стискам палци. И на мен ще ми е първо и надявам се естествено раждане пък и съм на 20год., няма как да няма стрес, но да е малко поне. 😊😘

# 337
И лекар не знам дали може да ми отговори, но аз наистина от толкова четене се омотах, ама все пак възможно ли е част от водите да изтекат с / преди тапата.
Щото аз се събудих с мокри бикини, но не голямо количество пък....🙄🤔  След това чак падна тапата ?
Абе май ще ходя на лекар, да не би да са постепенно изтичащи води и аз дане разбирам...

# 338
Честити бебечета момичета. Да са живи и здрави и много послушни.
Joy Joy на мен при ставане ми падна тапата без изтичане на води. Обадих се на док и той ме извика в болницата. Отидох и вече бях с разкритие, няколко часа обикалях коридора да предизвикаме контракций, но така и не стана. Док ми спука водите и така се роди нашата кака. Дано всичко мине леко и скоро да се гушкате.
Аз съм с каките сама тази нощ и умирам от страх бебчо да не реши точно днес да тръгне.

# 339
  • София
И лекар не знам дали може да ми отговори, но аз наистина от толкова четене се омотах, ама все пак възможно ли е част от водите да изтекат с / преди тапата.
Щото аз се събудих с мокри бикини, но не голямо количество пък....🙄🤔  След това чак падна тапата ?
Абе май ще ходя на лекар, да не би да са постепенно изтичащи води и аз дане разбирам...

Водите са много мъглява история.. Аз имам засилено подмокряне, но все пак мисля, че не са води, защото уж дори постепенно да изтичали пак имало струйка някаква, т.е. няма да спрат да ти изтичат. Все пак отиди на лекар, после можеш да се върнеш на спокойствие вкъщи Wink

# 340

Водите са много мъглява история.. Аз имам засилено подмокряне, но все пак мисля, че не са води, защото уж дори постепенно да изтичали пак имало струйка някаква, т.е. няма да спрат да ти изтичат. Все пак отиди на лекар, после можеш да се върнеш на спокойствие вкъщи Wink
Да, лекар ще посетя днес 100%
Това с водите е баш относително. Едни пишат - тече като река, едви казват 200мл. Други 50мл... абе обърках се Simple Smile
Като при контракциите, ами аз усещането като " в период" го имам и сега, само чене го считам за болезнено... и чакам някъкви силни контракции като по книгите  ( въпреки че една приятелка ми каза че чак болезнени контракции е нямала и е родила бебе 4кг)??
Абе скоро ще е... да видим кога Wink
Успех на всички мами 🙏💐

# 341
  • Г. О.
   Здравейте, момичета. Как сте? Свикнах темата да се пълни с нови отговори и сега с това затишие ми е някак странно:) Аз вече съм в 38 г.с. и бебо е 3400гр. Лекарят каза, че това измерване е +/- 10%...т.е. може да е 3100гр., но може и да е 3700гр. Имам още 13 дни до термин и май баща му ще познае, че под 4кг хич да не го чакам. Постреснах се:)
   Вие как сте с килограмите, колко сте наддали(скоро не сме си споделяли)?

# 342
В началото на седмицата измериха бебка 3кг Blush АГ ми казваше, че ще е малко бебе, но мисля, че за 38гс си е супер 3кг, явно е наваксала или този път апарата така е отчел, хич не им вярвам.
Аз съм +14кг, смятам, че е добре, надявах се да е не повече от 12, ама каквото такова Simple Smile Ще се свалят, само да сме живи и здрави.
Страх ли ви е от предстоящото раждане (за неродилите, на другите честито!)? Аз не мисля за него самото като болка и усложнения, а за след това, как ще се справяме Grin Чета как да разпозная родилните контракции, всичко се оказва толкова индивидуално, някои без болка се оказват на преглед с 5см разкритие. Та ослушвам се Simple Smile

# 343
Момичета, мен много ме е страх. В един момент съм супер смела, после се замисля за самото раждане и контракции... ще се справя ли? И така на приливи и отливи. За кг ме е срам да кажа, че се наложи да лежа почти през цялата бременност, с изключение на последните 2-3 месеца, но не стига да се навакса активността...но ще му мисля после, само искам всичко да бъде ОК с бебче

# 344
  • София, България
Аз мисля, че се отчетох. При мен бебо беше 2700 на последния преглед мин.седмица в 35г.с. Сега съм чак другата седмица на преглед. Този вторник съм само на тонове. Simple Smile
Аз съм +11кг. Надявам се следващите 2-3 седмици да не кача повече от 2кг още.

Вече казах, че ме е много страх Joy

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 18:19 от Purple_Peanut

Общи условия

Активация на акаунт