АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 822
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София, България
Влизам да се похваля. Днес в 11:23 се роди Явор. 3110гр. 49см. Simple Smile Добре сме, въпреки че мен започва да ме боли операцията Simple Smile

# 601
  • София
И при моя синковец има такива моменти- на смесено ли е ?
Даваш ли пробиотик?
На смесено е, да. Но винаги е била, не съм променяла храненето. Водата за бебета вчера ми свърши през нощта и дадох минерална с ам. Болки не е имала...
А , и пробиотика е супер идея, но все забравям да кажа на педиятъра да ми изпише ! За деца родени с цезарово е задълже да се приема пробиотик понеже не " обират" полезните бактерии от майката при раждане ,които играят важна роля в имунна система и прочее.
Добре че ме подсети

За пробиотик не е необходима рецепта - повечето изписват Биогая, гастрото съветва да се сменя от време на време марка/вид. За минералната вода знам, че не трябва да се дава, аз първите 6 месеца давах само преварена.

# 602
  • София
Влизам да се похваля. Днес в 11:23 се роди Явор. 3110гр. 49см. Simple Smile Добре сме, въпреки че мен започва да ме боли операцията Simple Smile
Честит да ви е Явор. Любимо мъжко име, така се казва мъжът ми ❤️.
Бързо възстановяване на теб.

# 603
Честит да ви е Явор. Любимо мъжко име, така се казва мъжът ми ❤️.
Бързо възстановяване на теб.
Честито бебче и много да ви радва, а на теб бързо възстановяване, и много хубаво име. И моят мъж се казва Явор. 😘🤗🙂

# 604
  • Варна
Честито момче Purple_peanut, да е здрав и силен, много хубаво име 😊 До моят термин има още около седмица, но днес бях на преглед 3700, готово е за раждане плацента 2. Направи ми явно това туширане, не си спомням преди да са ме заливали с нещо. Вика ми 1-2 см разкритие, поомекнала шийката, можело всеки момент и чакам...
Явор ми харесва на мен, но общо взето мъжо натиска за Матей или Йосиф. Матей харесвам, но още не мога да се пречупя с галеното.. Нз зАщо така с това мъжко име, каката Никол той я кръсти сега ходи на пеене от 20 човека 5 са Никол.

# 605
Ехааа Пърпъл да е честит Явор! Идеални мерки Simple Smile Какво стана с теб? Нямаше ли да е към Великден.
Спокойно за операцията, ще ти дават обезболяващи. И си искай.
После може профенид Simple Smile

# 606
  • София
Честито,  Purple Peanut, да сте живи и здрави, и много да се радвате един на друг!

# 607
Purple честито бебче. Да е жив и здрав малкия Явор, а на теб бързо възстановяване.
Момичета на моя син му се образува топче.на едната гърдичка. Някое бебче с такъв проблем?

# 608
  • София, България
Благодаря ви за милите пожелания!

Аз исках име, което празнува на Цветница и Явор ни хареса и на двамата с баща му. Не е на никой кръстен, ако не се броя аз, тъй като също празнувам на Цветница Joy

Belindaaa1, аз си пожелах секциото. Уплаших се от нормалното раждане Relaxed

# 609
Супер е името. Пиши като минат няколко дни , но ти гарантирам , че док го прави това секцио много “бързовъзстановяващо се” Grinning
И не им обръщай внимание, ако те ядосат.
Искай си инфо , щото някой път не са словоохотливи Wink
Бързо възстановяване.

# 610
Purple, честит Явор! Да е жив и здрав. На теб бързо възстановяване.

И аз да се отчета Simple Smile На 16.4, малко изненадващо, се роди моята дъщеричка Сияна. Доста е мъничка, 2700 кг и 50 см, но иначе е добре.
При мен има доста болки защото ми е втора операция, но се надявам да понамалеят с времето.

Хубав ден на всички Simple Smile

# 611
  • София
Ау, страхотно, бебевалеж 😍
ViliTod, идеална е Сиана, да е жива и здрава.

# 612
  • София, България
Благодаря отново!

ViliTod честита да е Сияна! Да е жива и здрава! Heart Супер са ѝ мерките. Все пак е мадама Grinning

Belindaaa1, за сега са мили. Даже ми го донесоха в реанимацията. Не очаквах, ама Узунова съдейства да ми го донесат Hug

# 613
Момичета някой знае ли какво се е случило с групата в фейсбук?

# 614
Честита Сияна Simple Smile Ех , че прекрасни новини, прекрасни имена имат всички априлчета Simple Smile

Узунова е номер едно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт