Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 088
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 450
За мен сестрата на Никифор е с ментални отклонения и въобще не смятам да я коментирам.

На същото мнение съм.

# 451
Обаче и аз вече получавам такива проблеми след видяното. Трябва да ни обещетят с една почивка някъде за да си наместим малко възприятията.

# 452
Ивана откровено е тръгнала на лов за футболисти. Голям смях колко много се вълнува от футбол, как цял живот мечтала да види стадиона, чието име не знаеше, та трябваше да го прочете, сричайки. Ама иначе в самолета само за него говорила.  Laughing
Много директно и глуповато хвърля въдицата, ама пък то и футболистите не блестят с особен интелект, та нищо чудно и да клъвне някой шаран.  Simple Smile
Мерал и той ще се обзаведе с харем от фенки, та и той няма да остане капо от цялата тази авантюра.
Това май е единствената двойка, която ще спечели реално от предаването.
За другите... Ще видим.

# 453
Видях днес Таня. Много симпатична и елегантна. Малко тъжна ми се стори.

и по телевизията изглежда тъжна,замислена е.Рядко се усмихва явно работата я кара да е сериозна и от там идва всичко.

# 454
По повод специалистите - ние хубаво си ги нареждаме тук, обаче Таня и Зарко дават сериозна заявка, че е възможно да останат заедно. И, ако това стане, то тогава този сезон ще бъде по-успешен от предишния, което автоматично ще направи тези специалисти по-добри от предишните. Така че не се знае. 1 от 3 двойки, ако успее да се задържи и след предаването ще си е успех. Та да видим. Иначе и аз мисля, че другите две двойки са напълно неподходящи един за друг и че на кастинга със сигурност е имало повече подходящи половинки за Никито, отколкото за принцесата

Ивана откровено е тръгнала на лов за футболисти. Голям смях колко много се вълнува от футбол, как цял живот мечтала да види стадиона, чието име не знаеше, та трябваше да го прочете, сричайки.

Ето това и мен ме разсмя жестоко Joy Голям фен е, ама ако Мери я беше накарал да изреди имената на трима футболисти щеше да стане интересно Simple Smile

# 455

Това няма как да стане. Тези неща са снимани още в края на януари месец. Няма как майка й да й е казала каквото и да е, защото тогава още не е знаела какъв хейт ще отнесе заради просташкото си поведение

Ааааааа, защо да няма - майката още на сватбата беше много разстроена от поведението й - не се изисква много да разсъдиш, че се излага дъщеря ти - говорено и е, че  "Човека не е виновен" за това, че тя няма привличане и че е редно да избягва квалификациите! Чак толкова хейт може и да не е очаквала, но е прозряла на къде върви предаването!

А за Василена - не мисля, че бащата на детето й е бил някакъв идеален, той просто й е най-големия урок, че когато нещо не е ок от самото начало - нещата никого няма да се случат, колкото и да ги насилваш. За мен Василена таи твърде много болка от предишни връзки. Съгласна съм, че сама си е виновна за повечето неща, които са й се случили, но с нея трябва да се работи за да преодолее някои неща и да осъзнае други, а не да й натрисат тип като Никифор с идеята, че тя подсъзнателно търси това, защото не е вярно - все пак някаква нормалност се изисква.

За мен Наско и Никифор са много лош избор на специалистите и не е честно дори спрямо тях, че ги набутват в подобно предаване, защото не им помогат да си преодолеят комплексите, ами допълнително им ги задълбочават с типа жени, които им избраха.

Определено ни четат обаче - струва ми се, че самата продукция реши да смекчи епизодите и почнаха някои обяснения! Simple Smile Може и да бъркам. А по отношение на подбора - ще умра от смях - специалистите нали за това са специалисти - да знаят, че външността все пак е важна и че първото впечатление няма как да се създаде по друг начин - в случая не те запознават с някой познат на познат - да си чувал първо нещо за него. Нали момчето, което е било на кастинг беше писал - показват ти 3 снимки и питат коя ще избереш(само, че и 3-те били на красиви жени) - ако така са процедирали с Василена - много ясно, че не са я разбрали. Тя сигурно е казала, че няма значение външността, като е имала предвид, че няма значение рус или чернокос е, нисък или висок, но със сигурно изисква някакъв тип мъжкарско поведение и излъчване(според нейните разбирания) - няма как някой фиксиран толкова в своя външен вид, да не търси отсреща същото.

За Мерал и Ивана - там пък изобщо не е справедливо спрямо момчето - убедена съм, че е платена Ивана да участва - Иначе самата тя явно усети, че той много на сериозно взима всичко и сега се чуди как да се дърпа и да го държи надалеч. Трябваше на нея да подберат някой като Стефан от предишния епизод - да си ходят по заведение и да се забавляват, а на Мерал - някоя като Светлана да си се взимат и дечица щях а да си народят! Sad

# 456
След снощната серия останах разочарована от Ивана,как не я беше срам така да се изложи ейййй не го свали тоз телефон от ръката,през цялото време все едно я гонеха и бягаше от него,ми хвани го мааааа ов......оооооо.Евала на Мералчо-аз съм дошъл да събирам спомени,телефона ми е в нас,а тя малеееее -снимаше се и за негово място.Ивана доказа и показа какви са и как изглеждат момичетата в днешно време,само селфита и глупости.Нея не я интересуваше нищо др освен телефона.За василена бих казала,че ми се издигна малко в очите,а този загорел Никифор само целувки и секс му са в главата-типичен стар детственик,ужасен беше.Василена се държа на ниво за разлика от него,типичен див селянин.

# 457

Ето това и мен ме разсмя жестоко Joy Голям фен е, ама ако Мери я беше накарал да изреди имената на трима футболисти щеше да стане интересно Simple Smile
Знае тя, знае. На Мики мауса му каза "Кристиано Роналдо".
аз на такива жени им казвам оФца Mr. Green

# 458
Пък той Роналдо дори не играе в Реал Мадрид

# 459
В момента е в Юве, но миналата година приключи с Реал, така че все нещичко е дочула. Laughing

# 460
При Гала коментират Ивана и Мерал

Ама Ивана си е типичната кифла - 5 дни носи един и същ анцуг, обаче се снима с Айфон. Нищо, че накрая, като събуе анцуга и го остави, той ще остане прав. Айфона е по-важен

# 461
В момента е в Юве, но миналата година приключи с Реал, така че все нещичко е дочула. Laughing

Именно. Голяма фенка пък аз дори, че не се интересувам от футбол знам

# 462
  • Тра-ла-ла
За мен сестрата на Никифор е с ментални отклонения и въобще не смятам да я коментирам.
Не знам. Дали тогава щеше да може да борави с гсм, ФБ, да ползва печка. Щеше да се налага някой 24/7 да е до нея да я гледа. Пък Фори на бач, мамето в чужбина. Може да има нещо лееееко чалнато. Как беше лафа? Кукумяго Joy

А Форито ми е един такъв муден, говори провлачено, баваавно...бррр

# 463

Ама Ивана си е типичната кифла - 5 дни носи един и същ анцуг, обаче се снима с Айфон. Нищо, че накрая, като събуе анцуга и го остави, той ще остане прав. Айфона е по-важен

Хаха - мен пък ми се стори, че предишния беше розАв, а сегашния сив - явно има цяла колекция от тези мнооого фешън анцузи!

# 464
Разбира се, че е ревност. Пък дори и само, заради това, че Ивана си се забавлява и без него...Тя кво да направи, че той е скучен...

ти определено си на 23 г. като нея-не е заяждане,ама.......къде видя ревност,може би само ти,Ивана и  "експертите"  видяхте

Общи условия

Активация на акаунт