🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 3 /18.03. - 01.04.2019/

• 25 850
  • 680
  •   1
Отговори
# 585
Mari_Mar, къде си, мила? Давай линкове,моляяяяяя!
Аз мисля,че на Стефан може би му омръзна това подценяване от журито и отношението на останалите участници. Как пък до сега никой един път не му даде своите 5 точки?

# 586
Милко-  Папи, Суперпалав 😱🤪?!?

# 587
Kонстантин-Тaylor Swift ,Livin' On a Prayer
Деси-Rammstein, Du Hast

# 588
  • София
Mari_Mar, къде си, мила? Давай линкове,моляяяяяя!
Аз мисля,че на Стефан може би му омръзна това подценяване от журито и отношението на останалите участници. Как пък до сега никой един път не му даде своите 5 точки?
ETO ME!

ЛИНК 2 - на мобилните се зарежда без добавки, но на браузъра на компютъра,
трябва да се инсталира разширението
   Native HLS Playback

в спойлера съм обяснила по-подробно и съм дала линк за разширението

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕТЕ БЕЗ РЕКЛАМИ, вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8 (mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

ЛИНКОВЕТЕ се отварят без всякакви добавки.

За да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

И ако тези не се отворят, ето и в гугъл диск линкове - част 1 
  част 2

# 589
Mari_Mar,   страхотна си,мила. Отново ти благодаря и след малко ще седна да погледам.Flowers Rose

# 590
Хмм, мисля, че никой няма да се справи, а и песните не ми харесват особено като подбор. Харесвам някои от песните де, но просто не ми се слушат тези, а и не мисля, че ще са изпълнени добре и изобщо...

# 591
Хмм, мисля, че никой няма да се справи, а и песните не ми харесват особено като подбор. Харесвам някои от песните де, но просто не ми се слушат тези, а и не мисля, че ще са изпълнени добре и изобщо...
А аз мисля, че ще е голям купон следващата седмица. Simple Smile Може и да не се справят, но ще е забавно. Милко ще е незабравима гледка в ролята на Папи. Simple Smile

# 592
Да, но фокусът се измести върху скечове и пародия, а не мисля, че е редно да е така

# 593
Да, но фокусът се измести върху скечове и пародия, а не мисля, че е редно да е така
Е, това все пак, е забавно шоу.
Аз предпочитам да се скъсвам от смях, отколкото да се напрягам, все едно съм Бритни, заедно с имитатора.
Тази седмица беше много слабо, заради неправилния подбор на песни.
Другата седмица я чакам с нетърпение- Мария като Веско Маринов, представяш ли си я Joy
Пък и на фона на Рачков не зная как си представяш нещо сериозно да произлиза.
Предвиждам голям купон с тези имитации.
И Тита като Азис

# 594
Журито се скъса да хвали гримьорите... Ах, нидьей.  Да бяха белосали малко поне лицето на Мария, тъмната ѝ кожа никак не подхождаше на грозната руса перука, приличаше на изрусена циганка. Simple Smile  Не че гримът на другите беше хубав, ни един не ставаше. Joy
А имитациите... никой не ме грабна тоз път. Simple Smile

# 595
  • София
Не знам дали усетиха, че недооцениха Стефан в предишните предавания, но сега това му беше жив подарък. Нищо общо с Бритни Спиърс. Фалшиво пеене освен това.
Да, Стефан снощи не се справи така блестящо, както като Марая или Кичка, но се радвам, че спечели в крайна сметка, защото това досегашно подценяване беше обидно. Дори самите участници не му даваха точки.
За мен този сезон много приятна изненада е Милко. Допреди това имах никакво към отрицателно мнение за него само заради стила, в който се изявява, но се оказа сериозен, старателен и можещ човек. Справя се чудесно до момента, но и него винаги го режат с оценките.

# 596
  • До морето
Днес Стефан беше в сутрешния блок на БГ радио и сам си каза, че не му се е получило снощи. Радвал се на победата,  но смята, че най-добре до тук е направил Кичка! Аз съм на същото мнение.

# 597
  • ВАРНА
 Оставам с впечатлението,че избиращите песните са си хорица на възраст.Явно за тях МадонЯ е супер модерна певица,заслужаваща да се пада през предаване.Абитуренската им е била през 70-те и от там носталгията по ранното диско.Очаквам скоро супер хита "Аз си имам две съседки",а защо не и "Бяла роза"?

# 598
На мене ретрото не ми пречи, дори го предпочитам, по-познато ми е, сигурно щото абитуриентският ми бал беше преди много години. Joy Hug
Тръпна в очакване да чуя "Излел е Дельо хайдутин" с характерните джазови нотки на Петя, които тя някак винаги успява да вкара, когото и да имитира. Joy Ама вчера ми се изЯсни, де, то било, щото тя била толкова голяма звИздЪ, че не можела по друг начин да пей. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 14:52 от Ензим

# 599
  • DE
Айде сега, вие па не знаете ли, че МадонЯта е любимата певица на пишман стилистката Кремена. Как няма да присъства в шоуто на мъжа и Grinning

Общи условия

Активация на акаунт