АВГУСТ-инки 2019 - тема 8

• 30 256
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
megisch, моят е ок. 90, преди бременността беше ок. 85. За момента ускоряването е в рамките на нормалното, по-нататък ще се забърза още. Аз съм със сърдечно заболяване, така че тепърва ще има да го следя.

# 451
Аз да попитам, колко ви е пулса? Моят е около 90-95 и ми се струва висок. Преди бременността беше 80-85, също ми се струваше висок.
Моя преди да забременея беше около 70-75, а сега леко се увеличава, може би е около 80-85.

# 452
Моя е около 100-105, но аз винаги съм била с висок пулс и казват, че няма проблем Simple Smile

# 453
PrimaCvetelina,  аз съм в Пловдив и тук също не намерих много опции, та посетих йога студиото, където ходих на йога преди да почна стимулациите: http://yoga-plovdiv.com/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-2/
Знаех, че масажистката там прави такъв масаж, защото една от инструкторките го е ползвала по време на нейната бременност. В София ми се стори, че има доста възможности за масаж за бременни, но в по-напудрени сайтове със СПА изживявания и прочие.

# 454
  • Варна
Моят пулс варира от 65 до 85, преди да забременея не съм го мерила Grin

# 455
  • София
Моят пулс е  около 75 - 85. Преди бременността беше по-висок, кръвното също ми беше по-високо.
Днес бях на фетална ехокардиография. Бебчето си има всичко, което трябва да има, на правилното място. Всичко е в норма, вече съм по-спокойна и сега остава втората ФМ.  Сигурно само аз останах без щъркел и вече нямам търпение, а явно и всички покрай мен, защото само това ме питат. Joy

# 456
Мина днес моята фетална, малкият господин е добре,много шавлив и измъчи док докато  направи всички измервания Grinning върви малко големичък, не извън нормата,но все пак ще проверим кръвната захар за всеки случай

# 457
Ехее браво Веджи! Мъжо сигурно е на седмото небе Hug

# 458
Прави се все още, че уж нямало значение, но го виждам, че се радва Simple Smile Тя малката е толкова дива, като за няколко момчета, смеем се как ще строява брат си. Живи и здрави, другото не е важно.

# 459
Аз минавам само да кажа,че ми излезе рекламка,че  има акция  в сайта на Хиполенд,може на някой да е полезно.
И понеже сега се зачетох в документите от ФМ вчера,как така от задна плацента на първата ФМ ,сега стана предна ?

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 10:07 от nadejda___

# 460
  • Варна
Привет и от мен,

Изчетох всичко. Simple Smile Аз събота бях на ФМ в Окръжна при д-р Славчев, момата е добре - всичко си има и 19-20та седмица е 300гр. Следващото ходене е след месец.
Малката вече си има график за шаване, голямо джумбаре пада когато съм в офиса.
За дрехите за бременни - ходенето в Лидл беше най-доброто решение до сега, дънките бяха по 25лв, тениските по 10-15лв, имаше и сутиени и гащи на супер цени. Дано пуснат отново продукти за бременни.

Ако има бъдещи мами от Варна, уикенда съм на двудневния курс, търся компания, която да не се отегчава от мамешки разговори.

Поздрави и хубав петък Simple Smile

# 461
Здравейте момичета! Мина и моята Фетална ехокардиография, всичко е идеално с бебката, но толкова шаваше, че едвам я огледа, буквално трябваше да се въртя на всички страни, чак срам ме хвана, че и взех половината ден на жената 😂 а тя беше чудесна, очарована съм от нея - др. Евтимова от Щерев, през цялото време ме успокояваше, че всичко е наред, а и от това, което четох за нея, много се радвам, че тя ме прегледа. Прекрасен ден момичета ❤️

# 462
Здравейте момичета! Мина и моята Фетална ехокардиография, всичко е идеално с бебката, но толкова шаваше, че едвам я огледа, буквално трябваше да се въртя на всички страни, чак срам ме хвана, че и взех половината ден на жената 😂 а тя беше чудесна, очарована съм от нея - др. Евтимова от Щерев, през цялото време ме успокояваше, че всичко е наред, а и от това, което четох за нея, много се радвам, че тя ме прегледа. Прекрасен ден момичета ❤️
Аз за успокоение да ти кажа, че аз като ходих и моето супер много шаваше и тя през цялото време му казваше "спри се бебе, за малко само да те прегледам и после пак ще мърдаш" Simple Smile но нямаше ефект от това, че му говореше, то си знаеше неговото.

# 463
  • Varna

Ако има бъдещи мами от Варна, уикенда съм на двудневния курс, търся компания, която да не се отегчава от мамешки разговори.

Поздрави и хубав петък Simple Smile

Аз съм от Варна и утре мисля да отида, но няма да мога да издържа цял ден сякаш . Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 12:44 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 464
  • София
И аз бях при д-р Евтимова и съм със страхотни впечатления. Мила, внимателна, всичко ми обясни и ме успокои - абсолютен професионалист. Heart
Иначе и нашето бебче доста шаваше и се наложи да го посръчква по време на прегледа, но успя да види каквото трябва. Сега им е широко още и имат възможност да си разгърнат потенциала. Joy

Общи условия

Активация на акаунт