АВГУСТ-инки 2019 - тема 8

• 30 291
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
ifsinka, може ли да ти поръчаме и за нас такава количка на тази цена 😄. В Бг само количката втора употреба е 500-700лв

# 376
Kallaa, определено общите бани са притеснителни,но на етажа има много и е рядкост да са заети всички. За 5 дни там и къпане поне 2пъти на ден,не ми се случи да няма свободна баня или някой да ме е притеснил докато се къпя. Най-вероятно и аз ще съм секцио. Доктора който ми прави им витро изражда там-д-р Георги Николов. И д-р Гергана Петрова, много мила и добра лекарка. Та ще съм при тях. Аз съм раждала 2014 ,след това ремонтираха и отвориха още едно крило. Предполагам че са се подобрили още повече нещата. Единственото което не ми хареса,беше че е пълно с цигани,но предполагам че в повечето държавни болници е така.

# 377
ifsinka, може ли да ти поръчаме и за нас такава количка на тази цена 😄. В Бг само количката втора употреба е 500-700лв  Какъв модел количка и аз се интересувам?

# 378
Е при същия сме Simple Smile Мен ме оперира в Токуда 2016та, сега опциите са Шейново и Вита, та много се чудя още. При жена му ходих за миседа, та нямам впечатления, чувала съм само добри неща за нея. Тя май там работи??

# 379
В България най-евтината количка Mutsy я намерихме в Комсед за 1170 лв,на всичкото отгоре е 2в1,за да вземеш разни дъждобрани,комарниц и др.става 1600 лв,което вече наистина е много!Количка,която да е лека,сгъваема,с хубави гуми и маневрена за 800 лв.ни показаха само модел Buba!

# 380
Да,тя работи там. Тя ме следеше през целия ми престой там. Всеки ден по два пъти идваше да ни вижда.

# 381
Здравейте, аз съм от септемврийските мами през 2019, но не се знае може и през август да се появи бебчо. Видях, че обсъждате трескаво колички. Аз съм се спряла на Anex sport 2.0 Warm Sand в магазина им в Kiddo---> http://www.e-kiddo.bg/bebeshki-kolichki/kombinirani-detski-kolic … eatures_hash=V202  в София/Ринг Мол ни направиха демонстрация и наистина е разкошна. Има ги различните цветове и на по-достъпни цени в Ebay.

# 382
Промоцията беше само петък и събота и аз взех една от последните бройки в петък следобяд..и то благодарение на мъжа ми, защото аз се чудех дали няма да изпадне по-изгодна оферта, но той беше категоричен, че това е без пари.Но ще следя, ако пуснат пак и ще пиша Simple Smile
За раждането, аз не съм в БГ, но от мои приятелки чувам много добри отзиви за Токуда..Аз като се прибирах ходих при д-р Мария Атанасова (мисля, че така се казваше) и съм много очарована..въпреки че не съм и пациентка супер отношение, много внимание и време ми отдели..Една приятелка ражда при нея и е супер доволна Simple Smile

# 383
Добро утро в този прекрасен слънчев ден! Nature Sunny

Само минавам да ви пожелая хубав ден и хубава седмица и да се похваля, че от баниците и сладоледа явно Grinning момчетата заякват и започнаха да ритат много силно! ММ вече ги усеща съвсем спокойно, а и се виждат през корема сладките бебоци! Heart Толкова ми е мило и сладко! Имам една малка латерна, та понякога я слагам на корема и им свиря! Hug

# 384
Добро утроооо! El-Roi,  ако не беше казала за времето, даже нямаше да погледна  - толкова ми се спии Sad
Но пък и аз да се похваля, госпожицата си рита мъжката Grinning и мм вече я усети и е много доволен Heart
Пускам й Моцарт аз, от приложението на Фея..

# 385
Момичета кои капки за нос бяха подходящи за бременни? Снощи си легнах здрава,събудих се със запушен нос и червено гърло 🙄

# 386
Момичета кои капки за нос бяха подходящи за бременни? Снощи си легнах здрава,събудих се със запушен нос и червено гърло 🙄

Привет!Аз бях с този вирус преди седмица и по предписание взех Голдисепт спрей за гърло и Мупироназал-мас за нос,която е антибиотик,защото бях с цветна хрема.
Денят наистина е чуден и нямам търпение да изляза с детето,ноо още се мораме.Хубав ден на всички!

# 387
Момичета, аз снощи се събудих в 2.30 и заспах чак в 4.30...и естествено много трудно станах в 7, да заведа малката на градина, какъв е този ужас:( За капак съм и с конюктивит, беше на едното око, днес едвам отлепих и другото...взех вчера едни капки, изобщо не споменах на жената, че съм бременна (понякога забравям), и тя не ме видя зад една висока преграда и прибирам се у нас пише в листовката, че не са подходящи за бременни капките...
Никога не бях хващала това чудо, много е досадно.
Оплаках се, сори, хубав ден на всички , дано при вас времето е по-хубаво от тукашното намръщено небе.

# 388
  • Варна
Привет , дами! Аз да се похваля, че пак станах леля, на момченце Blush  много съм щастлива...
Моята девойка я усещам рядко , но гледам да не се филмирам ( почти успявам, ама не съвсем Grin )
Желая ви прекрасен ден и всички неразположения да минават по-бързо Flowers Tulip

# 389
Денят наистина е прекрасен! 🤗И моето човече вече е много по активно и си го усещам все по често.☺️ Утре съм на преглед и нямам търпение. Тази смяна на времето е направо убийствена. Едвам станахме с детето сутринта за детска градина.😴
Надежда, за запушен нос можеш да си вземеш еуфорбиум композитум, хомеопатичен спрей. Аз с предишната бременност го ползвах. Също така промивки със стеримар,тонимер .
Veggie,за съжаление конюнктивита се лекува само с антибиотични капки,така че се консултирайте с лекар и си вземи нещо,че е много заразно. Иначе промивки с лайка много помага.
Бързо оздравяване! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт