Къде в Бургас? (55)

• 45 248
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Има ли в Бургас физически магазин на Mango?

# 226
  • Пловдив

Закриха го отдавна, няма.

# 227
  • Бургас
Има във Варна в новия МОЛ. Но когато ходих /на 13.04./ още не работеше.Вече би трябвало да са го отворили. Ако решиш да ходиш ще питам сина ми да не биеш път напразно.

# 228
Благодаря за информацията за Mango!
Нямам скоро ходене до Варна, но ако отида - къде откриват нов мол?

# 229
Благодаря за информацията за Mango!
Нямам скоро ходене до Варна, но ако отида - къде откриват нов мол?

Вече е открит - Делта Планет Варна и се намира на бул. Сливница, ж.к. Трошево.

# 230
  • Бургас
Съжалявам! Не се изразих ясно. МОЛ - ът работеше. Откриха го на 28.03  / помня точната дата, защото това е рождения ми ден /. На 13.04. магазинът на Mango още не беше отворен.
rudip е дала координати на МОЛ - а.

# 231
  • Бургас
Извинявам се, че пиша тук, но в другата тема няма голяма активност. Интересува ме някой има ли актуална информация за д-р Тодор Ангелов - хирург онколог?  Каква е цената на прегледа извън касата и какво включва. Някъде срещнах коментар, че дори прегледа да е по  касата се доплаща за ехограф?

# 232
Здравейте, сигурно не питам в най-удачната тема, но.. ми трябва надеждна лаборатория. По принцип е много субективно, знам. До момента стандартни кръвни изследвания пусках в Лина, но от много места чувам, че не са за предпочитане и хората ги избягват.
Четох отзиви в интернет, но са доста стари, а на мен ми трябва актуална информация.
Мнения за Бодимед? Става въпрос за изследване на хормони. Ще съм благодарна и на други предложения.

# 233
  • Пловдив
Здравейте, сигурно не питам в най-удачната тема, но.. ми трябва надеждна лаборатория. По принцип е много субективно, знам. До момента стандартни кръвни изследвания пусках в Лина, но от много места чувам, че не са за предпочитане и хората ги избягват.
Четох отзиви в интернет, но са доста стари, а на мен ми трябва актуална информация.
Мнения за Бодимед? Става въпрос за изследване на хормони. Ще съм благодарна и на други предложения.

От Бодимед съм доволна аз, Рамус също е с добро име.

# 234
# 235
Благодаря ви!

# 236
  • Бургас
Аз ще всея смут, но от Рамус, която е на Иван Богоров, съм разочарована. Синът ми имаше скарлатина, с ясна клинична картина, впоследствие с усложнение лимфаденит, а изследването в Рамус беше отрицателно.

# 237
Когато ползвам лаборатория, гледам точно там да се извършват изследванията. Лабораториите имат клонове на различни места в града, събират кръвта и я транспортират. Това лично според мен се отразява на точността на резултата.

# 238
  • Бургас
и как да разберем коя лаборатория къде ги изследва

# 239
Здравейте, днес забелязахме, че стрелката на водомера на топлата вода не се върти. Чудим се, дали да купуваме нов водомер или да се обадим на ВиК. Една позната, която работила в тази сфера, ми каза, че е ангажимент на ВиК, там да се обадим. Водомерът бил хубав, български и нямало смисъл да се сменя, а само да се ремонтира.Така и не разбрах, кое точно им е ангажимент, трябва да го вземат за ремонт, или ние да ходим да търсим нов, и те да го поставят? Май във всеки град било различно, знаете ли как стоят нещата в Бургас?

Общи условия

Активация на акаунт