Къде в Бургас? (55)

• 45 317
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Някой случайно да е спечелил по телефона от проучване някаква награда, и сега в неделя да го канят в Сарафово на презентация, нещо съмнително да има?

# 286
Здравейте, може ли да ми препоръчате заведение с градина или около, което да има зелени площи за празнуване на детски рожден ден. Оказва се че повечето такива заведения май не искат деца. Искаме да празнуваме с аниматори и около 16деца и още поне толкова родителя. Моля, ако някой се сеща за такова заведение да пише.

# 287
  • Бургас
Киди, скоро бяхме на рожден ден в парка на Минералните бани. Имаше и други рождени дни по същото време - бяха си наели аниматори. В парка е много хубаво, има много детски съоръжения, има и барбекюта и беше много приятно за децата. Помисли за тази възможност. Вярно, че не е заведение, но не пречи пак да си прекарате страхотно.

# 288
  • край голямата локва
На Чадъра съм виждала да организират детски празненства с аниматори. Но не знам дали го правят още.

# 289
Благодаря, рождения ден е в петък и затова парка в Банево отпада. Някой имали впечатление от капана в морската "Рибката", пада се някъде до старата Воденица /непостроения небостъргач/?

# 290
Благодаря, рождения ден е в петък и затова парка в Банево отпада. Някой имали впечатление от капана в морската "Рибката", пада се някъде до старата Воденица /непостроения небостъргач/?
В Сарафово има заведение с приличен детски кът, детето много си играе там. Феличе - на крайбрежната улица.

# 291
  • Бургас
Здравейте, можете ли да ми препоръчате човек, който да цикли и лакира паркет качествено. Преди 11 години използвахме фирма Емко за поставяне и не бях доволна.Направих им рекламация и пак резултата не беше добре, все едно сега се учеха да работят.

# 292
  • Бургас
 през април циклих и лакирах паркет,  понеже и аз преди 15 години с Емко  го сложих, а сега трябваше да се подменя една част поради наводнение, пак тях потърсих,  нямам база за сравнение, за първи път цикля, но съм доволна от резултата, даже бях учудена колко бързо и  чисто стана, очаквах повече мръсотия, ако искаш ела на инспекция

# 293
  • Бургас
Аз съм доволна от "Тон паркет" - http://www.burgasparket.com/index.php?route=information/contact
Циклене, тук-таме пренареждане и омасляване на 30-годишен паркет. Много съвестни хора. Много съм доволна.

# 294
Аз съм доволна от "Тон паркет" - http://www.burgasparket.com/index.php?route=information/contact
Циклене, тук-таме пренареждане и омасляване на 30-годишен паркет. Много съвестни хора. Много съм доволна.

+1 и от мен за Тон паркет.

# 295
Здравейте! Къде в Бургас мога да организирам църковна сватба и кръщене? Искам да не е някакво много централно, лъскаво място. Да се усеща духовността, по възможност да има парк наоколо...

Провалиха ми се плановете за манастир край Габрово или В. Търново :/

# 296
Ако не е задължително да е в Бургас - манастира в Поморие е много подходящ за такива мероприятия, защото е светъл.

# 297
В Поморийския манастир не се провеждат сватби, или поне до преди 2 седмици. Имат хубава църква в центъра на града.

# 298
Ха, това не го знаех.
Кръщенета правят обаче - била съм на такова. Интересно, защо не правят сватби?

# 299
На мен ми бяха казали, че понеже е мъжки манастир не венчават.

Общи условия

Активация на акаунт