🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 664
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Е нали снощи Бим Бам писа, че Табаков щял да се развива и заради това са гътнали професора Simple Smile А и нали Виктория щяла да се влошава и Банков да заминава при нея. Едва ли ще управлява дистанционно. Smiley Според мен Теодора се дистанцира от сериала още в началото на сезона и няма да участва.

# 556
Вкараха Вачев и го умориха набързо. Да не би да се разчиства пътя за Вики2? Назначаването му в болницата още от началото ми се струваше временно. Табаков можеше да се появи, като Мишето и да го  приемат на работа. Мисля си, че от продукцията са изчаквали Теодора и сега ще видим. Ако сега не се появи вероятно няма да участва.

Очаквам титаничен сблъсък на ревност мужду лелите за сърцето на Цонев.LaughingLaughing

Перличке, аз приемам постовете на бим-бам, като шегичка и внасяне на веселба в темата. Поне моят въпрос към нея беше шеговит. Пък де да знам?

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 11:29 от *Melanie*

# 557
Очаквам титаничен сблъсък на ревност мужду лелите за сърцето на Цонев.LaughingLaughing

Битка коя да му обръсне брадата?Hands PrayHands PrayHands Pray

# 558
Мел, може и да са шегичка постовете на Бим Бам, но е факт, че са заснели докъм 25-ти епизод, а Теодора още не снима. Grinning

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 12:26 от Little Pearl

# 559
  • София
Е нали снощи Бим Бам писа, че Табаков щял да се развива и заради това са гътнали професора Simple Smile А и нали Виктория щяла да се влошава и Банков да заминава при нея. Едва ли ще управлява дистанционно. Smiley Според мен Теодора се дистанцира от сериала още в началото на сезона и няма да участва.

Абсолютно. Няма да я видим повече Виктория. Според мен Теодора постъпва мъдро.

Табаков ще е новия шеф на неврохирургията. А дано да видим причините сценаристите да се чувстват горди, че са съдали този образ.
Хаха, Жекова и Жени ще ревнуват от Цонев, защото им разваля хубавата групичка. Миналия сезон как добре се събираха, пийваха си и всяка си казваше болката.
Честно, изпаднали са в такава творческа дупка, че не е за коментиране. Предпочитам да продължават да крадат идеи от Анатомията на Грей, но поне да ни показват нещо интересно.

# 560
Само да не се окаже, че някой се притеснява Кръстева да не би да пие вино, а да го интерпретира като ревност. 🙂

# 561
Ицко този сезон са забравили да го боядисат.

# 562
# 563
Ицко този сезон са забравили да го боядисат.

Побеля му косата на човека от нерви- бивша, младо гадже - и двете все недоволни и нацупени Joy Ама и така няма да го върна Wink

# 564
  • София
Добро решение да подстрижат Карамазов. Така героят му в Дяволското гърло поне малко ще се различава от Христо.

Дани, благодаря. Сладур е Кирил Бояджиев.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 13:51 от rosi_ta

# 565
Добро решение да подстрижат Карамазов. Така героят му в Дяволското гърло поне малко ще се различава от Христо.

Дани, благодаря. Сладур е Кирил Бояджиев.

Въпреки това, според мен така повече си приличат двата образа, отколкото в миналия сезон. Боята много му промени физиономията.

# 566
  • Разпиляна във въображението
Малко отклонение, но докато отварях темата си мислих да видя какво ново в "Отпаднал" живот Simple Smile

По отношение на Карамазов - за мен си е все същия. Нямам проблем с участието му и в ДГ, защото редовно забравям за него и евентуално ще го гледам, когато свърши.

# 567
Наистина не съм чула тук да се споменава, че Духовникова снима. Много бих се радвала да я видя. Харесвам и двойката - тя и Банков. От време на време бяха лигави, но предпочитам тях да гледам пред цялата армия заспали индивиди и брутално безинтересни истории. Имаше енергия и живот в тях. Болната Виктория излъчваше повече енергия и жизненост в сравнение с другите вечно кахърни, недоволни и мрънкащи.

Видях една снимка на Шопов с идеално епилирани ръце. Втресе ме.

# 568
Видях една снимка на Шопов с идеално епилирани ръце. Втресе ме.
Явно не си виждала Карамазов Joy

# 569
Стига, бе! Сериозно? Къде да я видя?

Общи условия

Активация на акаунт