СЕДМИ КЛАС. Какво ще се учи, детето не знае, обаче сърцето на мама не трае

• 48 819
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
И при нас в училище са на неравенства по математика и "Българският език" по БЕЛ.

# 361
  • София
Леле, момичета, колко сте изписали за една седмица... Голямо четене падна.
Ние изкарахме една превъзходна ваканция в Ирландия. На фона на прекрасната природа и невероятната зеленина щеше да е грях да мислим за НВО. Аз се сетих само веднъж. На скалите Мохер духаше толкова силен вятър, че трябваше да се държим един за друг, за да не ни издуха. Там за част от секундата ми мина еретичната мисъл, че ако я пусна и ще приключим с НВО-то. А тя се сети чак вчера на летището, когато от скука писа на един младеж от курса да й пусне изпуснатия материал.
Мисля, че имахме нужда от точно такава почивка и сега спокойно ще избутаме два месеца.

# 362
  • Sofia
Ali97, моят син ходи във Веди. Нека някой от Регалия се включи! Днес са взели квадрат и вероятности. С това май наистина приключватн материала.

etomira, зареди ме със свежест Blue Heart

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 18:28 от aniK

# 363
  • София
Благодаря АниК!
Моята щерка пропусна пробния изпит по БЕЛ в Междучасие,дали го има в пощенската кутия?

# 364
Помолиха ме за пробния по бел. от”Междучасие”- март 2019 . Качвам го тук.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 23:48 от Elea Lea

# 365
Благодаря! А отговори има ли?
За Регалия, както бях писала и преди по БЕЛ, за курса тази събота, трябва са са прочели „Заточеници”, но едва ли ще бъде включено във втория ПИ тази неделя.
По МАТ са взели неравенства на ъгли и страни в триъгълника, тази събота успоредници, ПИ на 21.04, дали ще са включени успоредниците, идея нямам..ще накарам сина ми да пита. Спокойна и спорна седмица на всички Kissing Heart

# 366
  • Варна
Качих в пощата пробния по БЕЛ от вчера в МГ Варна.
В училище са вече на Неразделни, а по математика тази седмица  започват неравенства.

# 367
  • София
Питам ви за моя приятелка. Момичета,моля за информация къде и кога се подават документите за кандидатстване в различните училища в желания ред?

# 368
  • София
Питам ви за моя приятелка. Момичета,моля за информация къде и кога се подават документите за кандидатстване в различните училища в желания ред?
Виж на 1ва стр., 1ви пост - Важни дати (скрития текст)
И ние сме "вътрешни" за БЕЛ в Междучасие, но ходи в петъчна група, съответно ваканцията нямаха занимание и още на са им ги върнали, а и мейл не са ни изпратили... Странно, май ще си чакаме до този петък...

# 369
  • София
Тощу що изпратиха мейл от междучасие с резултатите.
Към мамите на осмокласниците, може ли да споделите миналата година резултатите от ПИ на Междучасие как е спрямо реалното НВО?

# 370
  • София
Ние чакаме МАТ Междучасие. Някой дали е получил вече резултати? Мисля, че и този път задачите са били доволно сложни. Особено последната геометрична. Дъщеря ми я е решила в последната минута малко преди да се откаже. Не че не е объркала други далеч по-лесни. Интересно ми е сега какви ще са резултатите и как ще се позиционира спрямо останалите явили се.

# 371
  • София
Към мамите на осмокласниците, може ли да споделите миналата година резултатите от ПИ на Междучасие как е спрямо реалното НВО?
С около 10-ина точки надолу по математика и приблизително точно по бел.

# 372
Аз нямам още резултати от ПИ по математика от Междучасие, външна беше дъщеря ми. Не й е стигнало времето за последната задача.

# 373
  • София
С около 10-ина точки надолу по математика и приблизително точно по бел.
Слънчева, първо благодаря за включването  bouquet
Извинявай, не съм сигурна дали правилно разбирам.
НВO ли е с 10 точки надолу спрямо Междучасие, или обратно?
Ако е първия вариант, значи междучасие са по-лесни пробните. Мен за българския най-вече ме интересува, че на математика не сме ходили на пробни там.

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 14:58 от звездица

# 374
И аз щях да попитам същото, стана дублиран въпрос, изтрих го.
Т.е. и аз не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт