Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 61

• 73 951
  • 785
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, качвам снимка на паркета в дневната. Стените са сиви, мебелите са бял и черен гланц. Искам на едната стена (тази на ТВ) да сложа етажерки/полици в същия цвят като паркета. Според вас дали ще стои добре?

Зависи какво сиво са стените, но мисля, че ще изглежда добре.

# 601
Здравейте.Преди около месец си взех нов трапезен комплект от Юск.Бяла масичка с 4 стола в цвят коняк.И сега искам да сменя дивана.Стаята е кухня с хол в едно.Кухнята е в цвят екрю,уредите са инокс,вече споменах за трапезния комплект.Дивана е в тъмно кафяво/дамаска от текстил/,като страничните части са от еко кожа в мръсно бяло.Има три възглавници с шарка .Дивана е купуван около 4 години преди да направя тази кухня.Сега търся диван в цвят коняк,кожен,обаче не намирам.
Показвам снимка на столчетата от Юск
https://cdn1.jysk.com/getimage/wd2.large/95737
Общо взето това е цвета.

# 602
  • Варна
Здравейте.Преди около месец си взех нов трапезен комплект от Юск.Бяла масичка с 4 стола в цвят коняк.И сега искам да сменя дивана.Стаята е кухня с хол в едно.Кухнята е в цвят екрю,уредите са инокс,вече споменах за трапезния комплект.Дивана е в тъмно кафяво/дамаска от текстил/,като страничните части са от еко кожа в мръсно бяло.Има три възглавници с шарка .Дивана е купуван около 4 години преди да направя тази кухня.Сега търся диван в цвят коняк,кожен,обаче не намирам.
Показвам снимка на столчетата от Юск
https://cdn1.jysk.com/getimage/wd2.large/95737
Общо взето това е цвета.
https://www.ikea.bg/images/500x500/80245051/stockholm-trimesten- … -tsvyat-0.jpg?v=3

# 603
Гледах го този,значително по-светъл е от столовете.Иначе ми харесва на външен вид.

# 604
  • Варна
Гледах го този,значително по-светъл е от столовете.Иначе ми харесва на външен вид.
Тогава ще трябва диван с опция ти да си избереш кожа/дамаска. Днес ходих до Юск и видях столовете, да по-тъмнички са.

# 605
Тогава ще трябва диван с опция ти да си избереш кожа/дамаска. Днес ходих до Юск и видях столовете, да по-тъмнички са.

Виж в старозагорския аутлет има няколко в такива цветове. Пише, че може да искаш реални снимки. Дали като стил ще ти паснат на помещението или като размер обаче не знам

# 606

Виж в старозагорския аутлет има няколко в такива цветове. Пише, че може да искаш реални снимки. Дали като стил ще ти паснат на помещението или като размер обаче не знам

Пращат по Вайбър, звъниш на посочения на сайта телефон. Питай и за други модели, според мен в двете огромни халета на Хрищенско шосе има повече дивани, отколкото на сайта.
Ако си харесаш нещо на снимка, мисля, че е по-добре да идеш да го видиш на място. Аз си харесах един диван на снимка, на място не ми беше удобен, а и изглеждаше малко по-различно от на снимката, дори по Вайбър. Избрах си друг.

# 607
  • тук и там
man_darin_ ka, може ли на лични къде са им магазините точно. От сайта виждам само че имат магазин във бившия Карфур. За Хрищени нищо не намерих..

# 608
Довечера сядам да гледам пак. Ще го търся този аутлет.

# 609
Момичета, писах ви.
 Старозагорският аутлет магазин май е на нов адрес, според интернет страницата им. Най-горе на началната страница върху червената лента има телефон, звънете и питайте.

# 610
Здравейте! Искам да попитам някой от вас има ли карта Лоялен клиент на Виденов и по какъв начин точно действа тя? Мога ли да използвам чужда такава?
Харесала съм една секция от магазина и разликата в цената е над 60 лв с и без карта.

# 611
Виж как се става лоялен клиент, ако те устройва, можеш ти да станеш такъв.

# 612
Аз как се става знам, но няма смисъл, защото ми трябва само едно нещо и не вярвам в бъдеще да ми потрябва Simple Smile

# 613
Няма такава карта "лоялен клиент". Регистрацията в сайта е това. Щом се регистрираш в сайта ставаш лоялен клиент и със самата регистрация в сайта вече можеш да поръчваш с намалението указано за лоялен клиент. "Картата" е само измислица. Simple Smile

# 614
amy_nka, много благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт