Имаме нужда от вас

• 9 480
  • 140
  •   1
Отговори
# 120
Нали и двамата щяха да четат. Какво стана? Кой прав, кой крив? Разбрахте ли се?

# 121
  • Terra incognita
Никой не може да те смачка, ако сам не го позволиш. Вместо да обвинявате, че някой ви е смачкал, попитайте себе си защо сте го позволили. Толкова за мачкането.
Ако момичето се чувства в ролята на жертва- да го напусне.
На мен нейните действия ми изглеждат като вик за внимание и желание да се постави в ролята на жертва.

# 122
  • София
Нали и двамата щяха да четат. Какво стана? Кой прав, кой крив? Разбрахте ли се?
Мога да се обзаложа, че й е подшушнал да пита другите хора, уж за обективно мнение. Но афектирана персона представя така нещата, че изглежда откачалката и по тоя начин коментарите тук ѝ инвалидират усещанията. Утре ще може да я настъпи още по- здраво, че не му е прочела мислите. Щото тя вече ще си мисли, че той е винаги прав.
А те почти винаги са правилни. Ако усеща, че човекът обича да уязвява и има склонност да се държи студено, то проблем има.

Както и да е, не ми се спори да убеждавам някого, нямащ нейния проблем, в нещо.
Ако авторката чете, нека се замисли дали иска при всяка случка, която по някаква причина е станала достояние на други хора, тя да изглежда истеричката, а до нея да стои спокойният и хладнокръвен човечец, който просто е искал да се наспи/наяде/изсере. Да, ситуацията е дреболия, но потокът на мисълта му е отровен.
Няма никаква нужда младо момиче да обикаля около някого да се чуди дали като ѝ каже "не", всъщност не значи "да", да треперка дали ще я уязви с "гадното си поведение и думи", да пуска теми по форумите, да си чупи чаши в главата и да девалвира, докато се върти на петичка.
Скрит текст:
Никой не може да те смачка, ако сам не го позволиш. Вместо да обвинявате, че някой ви е смачкал, попитайте себе си защо сте го позволили.

Винаги ми е била чудна тази "логика". Защо "вместо"?
Това, че даден човек е позволил гадно поведение спрямо себе си и носи отговорност, не отменя действията на другия. Той си остава боклук или леке. Няма нужда винаги да се сече всеки, споделил за гадняр в живота си, че той си е виновен, като че ли това отменя съществуването на скапаните хора и нещата, които са направили.

# 123
  • Terra incognita
Добре де, да речем, че той е такъв, какъвто го описваш. Как окачествяваш нейните действия?
Само не ги оправдавай.

# 124
Добре де, да речем, че той е такъв, какъвто го описваш. Как окачествяваш нейните действия?
Само не ги оправдавай.

Аз лично съм склонна да я оправдая. Ти можеш ли да дадеш гаранция, че никога, при никаква провокация, няма да си изпуснеш нервите?

# 125
  • Terra incognita
Мога да гарантирам, че чупенето на посуда и склонност към палячовщини (да се пляскам с неговата ръка), както и да стоя под една завивка със спящ човек, не са ми специалитет.
Но, някак не забелявате склонността на авторката към драмаризиране, още в първия пост.  
Колко, пък, агресивно човек може да си облече тениската?

# 126
На изморен човек няма да му попречи нещото, с което обичайно заспива.
Младежът е бил пренапрегнат отвътре, защото ама много му се е слушала яката чалга, а не е имал повод да се излее. И косицата му е била за косене, уф... нервна ситуация.  Joy Станал е да си задоволи нуждите, а защо, като бонус, да не докара и авторката до истерия?
Сигурна съм, че това не е първи случай, в който се проявява такова поведение.
Изяснявайте се на момента, защото сте го обърнали на инат и това не води до никъде.
Авторке, ама и ти... иди в другата стая и щракай на воля, то ако не бдиш над съня му като орлица, не може да бъде.
И ти се съобразяваш, внимаваш , а защо е  това излишно  усърдие.
Представям си как си го питала - нали няма да ти преча, ако внимателно галя клавиатурата, нали не вдигам шум, нали съм въздушнокристална, нали, нали , нали... и той- да. Да , ама не, дето казваше един журналист.

# 127
  • София
Само не ги оправдавай.
Не ги оправдавам, просто правя разлика между "неадекватно поведение" и "зловредно поведение".

Хаха, tays, точно.
Един човек, който се съобразява толкова плахо и пита 20 пъти, със сигурност не е от ония, дето са джаста праста, та да я обвиняваме, че няма такт и не се съобразява.

# 128
В такъв ранен етап от връзка да се проявява дразнене , не е хич хубаво.

# 129
Според мен и двамата са големи филмари и реагират като в комедиен сериал.

Само си го представих - спящият лъв, който сумти в неспокойния си сън, фрустриран от шаването на авторката, сигурно е сънувал как плава в нестабилна лодка сред тиха чалга, пусната на 2 от слушалка, и с рев хвърля одеалото върху ококорената си възлюбена, късайки тениската си на парчета междувременно. После под звуците на Пайнер мюзик реже ожесточено гривата си в знак на протест, както викингите са режели косите си при загуба на битка. И след кратка почивка идва второ действие, в което лъвицата мята чаши, шамаросва се сама и общо взето могат да се направят 2 извода:
1. Не им е лесно на съседите на тази двойка.
2. Тази пиеса можеше да се казва "Война и мир" - мирът на спящият самец и гневните летящи чаши на сърдитата самка. И съм сигурна, че Вергов щеше да играе мъжката роля. А женската щеше да лепне на онази Глория, която играеше най-добрата приятелка на майката от "Денята на Бащата".

Иначе съм съгласна с Кечър, че определено има хора, които успяват да изкарат най-най-лошото от теб и то обикновено става точно като първо те провокират да избухнеш и после ти кажат, че си луда, което пък още повече вбесява.
Не знам дали този случай е такъв, твърде преувеличен ми идва.

# 130
Гугъл, ти се появи! Heart Eyes

# 131
Имам малко повече време. Simple Smile)
Липсва ми Уиш. Sad

# 132
Да виждаш че някой се измъчва и тормози и да му удължаваш напрежението с хладно отношение, колко психопатно е това...

# 133
Толкова, колкото и този някой да си бие шамари с твоите ръце и да ходи в другата стая да хвърля чаши. Как трябва да се реагира в такъв случай? На мен ако някой ми играе такива циркове, също ще стоя хладнокръвно. Явно не му е за първи път на човека, защото иначе би бил шокиран от неадекватността на случващото се.

# 134
  • София
Или това му е целта : ))
Скрит текст:
You're crazy
Превод: I make sane people do crazy things
Запомнила съм го от едно предаване и много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт