Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 54

• 44 728
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз пък май ще съм от пълнеещите. Също задържам доста вода след вливката, а не ми се е случвало от години. Но не е само задържането на вода, де. Започнах пак лекарството за метаболитния синдром, както ми препоръча проф. Дудов. Ограничих леко и храните, от които пълнея. Трябва да го овладея, не ми се става пак 100 кила.
Преди месец и нещо ви се жалвах, че отслабвам, сега, пък че пълнея... Голям смях! Joy

# 91
И мен ме интересува възстановяване на тегло (за баща ми).
Ива - пробвала ли си бирена мая, коластра, маоло?
На него коластрата не му подейства видимо. Ще пробваме с бирена мая. Отзиви за това маоло?

# 92
  • София
Много ми го хвалят това Маоло за левкоцитите и го взех, пък ще видим. Взимам и сладък пелин и китайски гъби.

Също много ми хвалят Муракол, ако ще е коластра.

# 93
  • София /Абсурдистан
Имам дата вече за пет скенер - 12 април. Да видим какво става.

# 94
  • София
Много ми го хвалят това Маоло за левкоцитите и го взех, пък ще видим. Взимам и сладък пелин и китайски гъби.

Също много ми хвалят Муракол, ако ще е коластра.
Намери си сурови кайсиеви ядки и си ги хапвай с биричка. За левкоцитите говоря.

# 95
А иначе скоро прочетох
"Слугинята", много интересна книга. 

Лейди, от кой автор е тази книга? Нали е художествена литература, и дали я има в Читанка?

Edit...намерих я в Читанка, ще я дръпна.

# 96
Здравейте, момичета! Вчера издържах геройски и последната червена химия. Днес се прибрах . За сега съм добре. От другия път съм на бяла- още 4 броя. Нямам представа какво е лекарството,  но дано го понасям и него така добре както червената гадост.
Доста сте изписали за последните два дни. Изчетох Ви. Кураж от мен на новите момичета!

# 97
  • Враца
Днес приятелят ми закла един петел и си представете се оказа без едно крило. В каква среда живеем, пък ще сме здрави!
Д_Ива, пробвай сусамов тахан, попара / не е много вкусно/, бебешки храни, крем супи. Много се учудвам за този фитнес.

# 98
  • на път
Ива, колко време е минало след химиотерапията ти и си в състояние да тренираш за маса? На някаква терапия ли си изобщо в момента или си минала всичко?

В момента съм в "пауза" от 3 месеца (докато оправя червата), но не съм спирала да ходя на фитнес и по време ... Аз правя 5 линия (28 влилки дотук), но не ме събаря. Явно съм си свикнала .....

И мен ме интересува възстановяване на тегло (за баща ми).
Ива - пробвала ли си бирена мая, коластра, маоло?
На него коластрата не му подейства видимо. Ще пробваме с бирена мая. Отзиви за това маоло?

Пия всичко, което ми падне наред. Факт е, че за тези 3 месеца без ХТ всичко си е по местата, ТМ са ОК, няма прогресия ....  Маоло съм пила 2012г, но не видях резултат. За всеки е различно.

Спираш да ходиш на фитнес. Храната обилна, каквото обичаш. Биричка можеш да пиеш, даже трябва.
И повече почивки.

Не мога да ям по много (бързо излиза), от газираното ме боли коремът Хули. И с почиването е трудно - децата са малки. Единстено си лягам в 21 и ставам в 7 сутринта да ги изпратя на у-ще....

# 99
  • София
Като казвам обилна, не значи да се наплюскаш. Разнообразна- месо, зеленчуци, млечни.
Пет-шест пъти дневно, по малко. Биричката може да я изчакаш да се изгазира. Ако ли не, потопи крайчето на една салфетка за няколко секунди в чашата.

# 100
  • София
Аз тази седмица толкова ядки изядох ,за да се вдигнат тези левкоцити ,а те все по-надолу. Бяха 2.29 ,сега са паднали на 1.4 ,а вливката ми е другата седмица.Иначе пък хемоглобина расте ли расте - 138 (никога не ми е бил толкова висок Joy).

От 1 седмица мисля едни топченца,които напипах малко над гърдата и реших,че са лимфни  възли,но днес бях при хирурга и той ме успокои - били мастни натрупвания от операцията  .Но пък само на пипане ги прецени,не ме гледа с ехограф - дано да е прав.

За лъчетерапията знам,че много зависи на кои органи се прави .Една позната с рак на шийката каза,че от лъчето била по-зле от химиото.

# 101
Хули, аз ще те послушам.
Сипвам си биричка и ядки и стой та гледай 😂🤗🤗

Аз от химията напълнях....едни 10кг трупнах. Ама си и похапвах основно тестяно и биричка 😆 За левкоцитите 😂😂😂
Ама пак ниски бяха . И МАОЛО пих - ефект не видях от него...

Аз съм ваканция -опс отпуска 😜 1 седмица 😎 ще си обръщам внимание на моето чааве 🤗.
Утре ще ходя на маникюр да се поглезя 🤗
Няма да споменавам , че 15-ти наближава и треска ме тресе за прегледа 😖😓

# 102
A аз не ям нищо за повдигане на левкоцитите, но все съм смъртно гладна и ще съм от пълнеещите както изглежда. Пфууу!

Тая хрема ме умори. Ще се мре на скорошната ми химия то се вижда. Я да сипа едно червено вино по случая, че кой знае кога ще мога пак🤣

Ива, аз не мога даже да си представя да ходя на фитнес по време на химия, че и предполагам месеци след нея, а еле пък за качване на маса. Виж нещо кардио и раздвижващо може и да събера силици чат-пат, ама и това неща да се напрягам. На колко години си?

# 103
  • Стара Загора
Здравейте вчера ми беше първата химия Голям страх брах. Една пациентка ме подскрежи ,че червената банка изгаря вените.Препоръчаха ми да си купя шампоан с плацента .Дали е възможно да не ми  падне косата. Редовно ви чета,въпреки че не пиша често. Благодаря за подкрепата.

# 104
Няма значение какъв е шампоана.
Ако ще и най-скъпия да вземеш.
Като ще пада , ще пада....

Общи условия

Активация на акаунт