Пазаруване от Aliexpress.com 56

• 45 486
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Някой има ли проблем с получаването на поръчки? Имам около 10 неща, за които пише, че са в България, но не ги получавам вече месец и повече.

# 271
Не съм имала такъв проблем. Днес дойде пакетчето, заради което бях отворила диспут и го отмених. По принцип не ми се бавят много нещата.

# 272
Много странно. Редовно получавам пратки оттам, такова нещо досега не се е случвало. Разбирам 1-2 неща да закъснеят, ама 10-тина да са в България и да не пристигат...

# 273
  • Бургас
ако са онези LVS  е нормално
http://www.bpost2.be/bpostinternational/track_trace/find.php?lng=en
a и забелязах бъг в белгийските пощи, в началото на седмицата получих плик през тях, който според сайта им още не е предаден на нашите пощи (без да е получил още последния статус /    Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. )

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 21:13 от musicdoubl3

# 274
ако са онези LVS  е нормално
http://www.bpost2.be/bpostinternational/track_trace/find.php?lng=en
a и забелязах бъг в белгийските пощи, в началото на седмицата получих плик през тях, който според сайта им още не е предаден на нашите пощи (без да е получил още последния статус /    Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. )
Пак бъг дето се среща 1 на 1000.

# 275
Здравейте, без да искам съм потвърдила една от поръчките. Какво мога да направя ако поръчката не пристигне а срока за диспут ще е истекъл.поръчката е направена преди 4 дни,има ли как да отменя потвърждението? Благодаря предварително.

# 276
Здравейте, без да искам съм потвърдила една от поръчките. Какво мога да направя ако поръчката не пристигне а срока за диспут ще е истекъл.поръчката е направена преди 4 дни,има ли как да отменя потвърждението? Благодаря предварително.
Не. Аз бих отворил диспут като в темата на диспута опиша проблема с потвържаването и поискам от али да не се произнасят. Щом обаче сте сбъркали с потвърждението е малко вероятно да се справите с диспута. Остава да чакате на късмет и да не правите такава грешка друг път.

# 277
  • Бургас
бъга дали е 1 на 1000 - времето ще покаже, засега е факт че ми се случи
на 4-ти ден неможе да потвърди стока, неможе и диспут да отвори

# 278
Зависи от причината, но дори и да отвори диспут на 11 ден пак ще спаси парите.

# 279
  • Бургас
ама той неможе да е потвърди, на мен ми дойде стока на 9-ти ден и не ми даде да е потвърдя
нещо друго е направил

# 280
Или аз без да искам съм натиснала че пратката е получена или детето не съм сигурна, но ми излиза като потвърдена в to be reviewed . Поръчката е направена на 06.052019 и има възможност да се отвори диспут

# 281
ама той неможе да е потвърди, на мен ми дойде стока на 9-ти ден и не ми даде да е потвърдя
нещо друго е направил
Той/тя твърдят така и получават исканото решение (поне известното на мен). Както твърдението Ви че идват не се потвърждава но за вас идват. Форумите са пълни с оплаквания, че не идват и след 60тия ден, но Вие твърдите че идват 100 % Приемаме, че Вашите идват 100% и това е.

# 282
  • на морето
Някой има ли проблем с получаването на поръчки? Имам около 10 неща, за които пише, че са в България, но не ги получавам вече месец и повече.
Аз съм в същото положение. Чакам 4 неща от месец и половина. За две получих мейл, че са в Бг, но ги няма. Ще изчакам още малко.

# 283
  • у нас
Аз съм в същото положение. Чакам 4 неща от месец и половина. За две получих мейл, че са в Бг, но ги няма. Ще изчакам още малко.
По - вероятно са в Белгия. Аз също имам такива пратки. Все едно са тръгнали пеш от Китай. Голямо мотане и чакане.

# 284
Сигурен съм, че МОЖЕ. Последно в края на януари направих поръчка, на другия ден я отбеляза като изпратена и аз потвърдих, че съм я получил в същия ден. Диспут няма да успее да отговори с причина, че не е получена и ще трябва да чака да минат 10 дни от изпращането.

Общи условия

Активация на акаунт