Женски приказки за мъжките ръце – спечелете крем за мъже OXYGEN от Стар Нейлз!

• 9 458
  • 195
  •   1
Отговори
# 30

Харесва му кожата му да е гладка по мое  внушение и затова след всяко бръснене е с крем, а за ръцете и краката- по необходимост

# 31
Моят мъж не използва крем за лице, но за ръце тогава, когато кожата му стане много суха, почти болезнена.

# 32
  • София
През зимата ММ доста често използва моят крем за ръце.

# 33
Не много често, когато кожата му изсъхва (предимно зимата) ползва моя крем.

# 34
  • Пловдив
Съпругът ми не използва крем за лице. За ръцете си използва моя крем, но това се случва изключително рядко.

# 35
Съпругът ми ползва крем за ръце рядко, само тогава, когато от студ или от естеството на работа кожата му е суха и напукана.

# 36
Моят мъж не използва крем по принцип никакъв, няма нужда. За сметка на това синът ми ползва постоянно, заради суха и склонна към алергии кожа.

# 37
През зимата използва по-често крем,от студа кожата му става суха и се пука,ако не се намаже.
Лятото използва крем,когато е работил на двора

# 38
Сравнително рядко. Може би , защото не е случил на подходящ крем. Винаги се оплаква, че ръцете му остават лигави или кремът не попива добре.

# 39
  • София
Моят мъж използва единствено крем за ръце и то само когато кожата му стане много суха.

# 40
Моята половинка използва крем за ръце всеки Божи ден, разбира се моя Simple Smile Работата му налага по-често да мие ръцете си, което води до изсушаване на кожата на ръцете.

# 41
 Крем за лицето си използва ежедневно, за ръцете през няколко часа, за кожичките на ноктите нанася веднъж седмично, за тялото и краката - много рядко.

# 42
  • София
Полага грижи, когато го подсетя Simple Smile Рядко се сеща сам да се намаже, единствено ръцете, ако са много сухи. Не обича мазни кремове, които чакаш сума време да попият и дрехите постоянно се залепват за намазаното място.

# 43
Доста е суетен и ежедневно се маже с разни мазила, даже май има повече козметика от мен Grinning

# 44
През зимата ръцете на ММ стават доста груби- кожата му изсъхва и загрубява. Всяка вечер и всяка сутрин ползва крем за ръце, но през деня едва ли се сеща Grinning

Общи условия

Активация на акаунт