🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 145
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря за темата, нямам много време за писане, но следя предаването. Много ме е яд за Даниела, според мен това беше моментно и имаше още много за показване. Предполагам, че ще върнат някой участник по някое време и мисля, че това ще е тя.

# 91
  • София
Радка е изпратила покана за  приятелство във фейсбук на мой близък. Събира фенове. Simple Smile

Онзи ден се подредих зад Рори на опашката в един магазин. Много слабичък, бе! Не се храни добре това момче. Simple Smile Heart

# 92
  • Испания
MasterChef България

"Аз съм от даващите, защото само така ние получаваме най-многото и най-ценното, което и с пари не може да се купи! То е вашето сърце! Аз кoпнея за България, кoпнея за нейното здраве и проспериращо бъдеще! Благодарение на хилядите ваши толкова любвеобилни и щедри коментари, аз преоткривам и пак отново се влюбвам в моята родина, в моите хора, вас БЪЛГАРИТЕ. Аз съм в трепет и вълнение и искам да ви давам най-многото позитивност, надежда, вяра и заряд.... защото всичко е в наши ръце и всеки нов ден е подарък и възможност да успеем🚀💪🏻“ Chef Силвена Роу
🔥Гледай Силвена в #MasterChefBG тази вечер от 21:00 по bTV, за да видиш как ще оцени участниците в #MasterClass със задача – прогресивна българска кухня🔥

# 93
  • София-Младост
Ехааа, дали разбраха всичко на чешки?

# 94
Досега не е имало мастършеф без правене на наденички, не ги ли гледат предишните сезони тези участници.

# 95
Аууу, дизастър 😂
Ми те всички са за стрес тест 😂

# 96
Те и да гледат, не се знае кой може или не може и дали не е решено по сценарий това.

# 97
Хайде Шефът на надениците и вурстовете хареса наденичките на Радка.

# 98
Хитър ход на Красимира за осигуряване на имунитет. Да не остане изненадана?!?!
И аз да попитам: те не се ли научиха, че има пълнене на наденици...

# 99
Роу,пасна идеално в предаването,по-приказлива е от Токев и Михалчев,както беше и Ангелов.По-добър замесник на Ангелов,не вярвам да има.

# 100
Само тя говори и нея дават, другите от журите почти нямат изява. Малко баланс да има няма да е лошо, че бързо омръзва.

# 101
# 102
Прекрасна е, Роу!

Браво на Красимира, стратегически подходи.
Огнян започна и мен да ме дразни с физиономиите си.

# 103
На мен Огнян ми е неприятен. Лора също - като някоя комсомолка се държи, а на външен вид ми е скучна. Естествено това си е само мое мнение, знам че е любимка. За мен Даниела ми беше фоворит. Сега ще трябва да си избера друг - Николай или Красимира, миже би. 😃
Разгледай блога на Лора. Там на снимките изглежда доста по-различна. Аз я харесвам много и ми е фаворит. Дори онзи ден правих нейна торта от блога Simple Smile

# 104
  • Испания
Продуктово позициониране - минерална вода "Банкя".

Имат електрически машинки за мелене, а всички тръгнаха да въртят ръчните. В последните 15 минути имаше участници, които нямаха и една наденичка. Кога успяха да ги направят и да ги сготвят! Много малко им беше времето.

Токев и Михалчев казват на Огнян да не дупчи, той продължи да го прави.

Чудя се на Красимира как тъпчеше с дървената лъжица. Вкъщи правим наденички и суджук, никога не сме прибягвали към подобен метод.

Браво на Красимира! Постъпи много разумно.

През цялото време на мастер класа имах чувството, че шеф Бойковски има забит в ръката си нож.

Таня ме учуди много. Не рева и направи всичко много добре.

На стрес теста как се радваха на суфлетата! Разсмяха ме.

Общи условия

Активация на акаунт