🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 359
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Илиан е уникален готвач. Радвам се, че са го поканили.

# 676
  • София

Епизод 19 (29.04.2019)

# 677
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Илиан е уникален готвач. Радвам се, че са го поканили.
И аз много го харесвам. Всъщност болшинството гости, които канят, са бивши колеги на Андре от Сийзънс.

# 678
  • София
Добрин съвсем по правилата взе записките, и на пръв поглед логично. Но - с този ход си навлича масово неодобрение, което може да му изиграе лоша шега занапред. Не е на фатален етап, елиминация, можеше по-джентълменски да постъпи и да събере "точки".
Друг е въпросът какво се цели с тези гаднички "привилегии", преди имаше Радка да се откаже от имунитет, сега това...

Рори е сладур, държи се над нещата, а и се справи много добре!

Лора е любимка на доста хора, но на мен ми се вижда притворена, с височко самочувствие без съвсем реално покритие.

Красимира ми е симпатична.

# 679
Добрин игра по правилата, всеки би постъпил като него.

# 680
  • Sunshine state
Веднъж и аз да се съглася с Титина. 👌🏻 И аз не разбрах вълната от възмущение, с която го заляха. Дали са му възможност, направи го. Преувеличават действително с хейта по него.
Много се радвам, че двете кукувици Таня и Радка са на елиминация. 😃 Дано Емо да успее да се спаси и да си ходи една от тях.

# 681
  • Sofia
Добрин получи хейт заради предния епизод, когато други имаха предимство с времето и той не спря да ги дразни. Ако бяха само записките нямаше да е проблем.

# 682
Добро утро!Посмях се, добронамерено на аутфита на Шеф Михалчев, това долнище на анцунг беше убийствено, не можах да го разгледам добре.Шеф Роу с много камъни по тениската, да не е от Дубай?Stuck Out Tongue Winking Eye
Рори ми е симпатичен, ще отиде още малко напред, атрактивен е.Добрин е добър играч, щом казват, че готви вкусно, вярвам.Обаче, ако не беше взел записките на Рори, той щеше да е с имунитет, така натежа Рори, бяха наравно с грешките .

# 683
Добрин игра по правилата, но си вкара автогол. Естествено шефовете гледаха по-критично неговата чиния. А ако беше оставил записките на Рори, той щеше да губи повече време да си ги чете, а самият Добрин нямаше да има натрупан негативизъм към себе си.

Радка и Таня бяха потресаващи. Как стана така, че ястията на Радка винаги са оценявани като много добре овкусени, а сега беше тотално безвкусно?

# 684
Абе всичко е страшен фалш...

# 685

Лора е любимка на доста хора, но на мен ми се вижда притворена, с височко самочувствие без съвсем реално покритие.

Лора очевидно има по-голям опит в сладкарството, макар че в блог е различно, отколкото на живо. Хем и манипулирано....Laughing

# 686
  • out of space
Абе всичко е страшен фалш...

Така излиза...
Ей като разбрах кой печели и направо ми се отщя да гледам...

# 687

Така излиза...
Ей като разбрах кой печели и направо ми се отщя да гледам...
Flushed

# 688
  • UK
Рори е абсолютен сладур и много се радвам, че спечели.

Радка и Таня бих ги гледала в някаква пародия или нашенска версия на сериала 'Кухня'. Много са забавни.

Лора ми става все по-надута, не знам защо. Преди ми беше симпатична, сега не толкова. И мусаката 'Витоша' не мисля, че имаше място в топ 3.

# 689
Радка и Таня бих ги гледала в някаква пародия или нашенска версия на сериала 'Кухня'. Много са забавни.

И мусаката 'Витоша' не мисля, че имаше място в топ 3.
+1

Общи условия

Активация на акаунт