Любители на кучета - 91

• 17 154
  • 719
  •   1
Отговори
# 525
  • София

Ето я козата! Когато ме видя пощуря. Едно скачане, бутане, подпикване, голяма работа съм ви казвам. Като на кокал ми се радва. Даже ми даде да ѝ надникна в устата. Единственото, което се вижда е една бяла чертичка, която предполагам, че когато зарастне пак ще си стане черна.  Купих и витамини, за да ѝ давам поне месец да подсилим имунитета и така! Утре ще е куфар и ще пътува с мен до Пазарджик. Страх ме е да я оставя цял ден сама.

# 526
  • о`майна лунна нощ е
С удоволствие бих те нагушкала и намачкала, госпоЙце Коза Heart

# 527
  • Bарна, морето, сините вълни
И аз, и аз. Heart
Рошава кифла, ще ѝ мине като на кученце.
Нашия търтейчо сутринта изхвърли всичко от стомаха си и сега отново е готов за нови манджорля. Joy ММ специално му беше купил пакетче гранули с пробиотик, явно са били много вкусни, изяде ги с кеф. Към тях имаше подарък лакомство, карах го да се прави на маймуна, че да го заслужи. Не е от най-послушните кучета, но като става въпрос за лакомството, става, ляга, моли се на два крака.

# 528
  • под тепетата
.

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 21:19 от bilqna_69

# 529
  • под тепетата
Май никой не разбра, че това зад Ози е шоколад - 1 м! Само дето трябва да го пази и от мен, че иначе ще го опукам поне до половината Embarassed

Всичко ще е наред при козичката, не се притеснявай, джуджанка!
Тук сме преди една година и сега. Познайте какво пази Ози

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 21:21 от bilqna_69

# 530
Аз гледах снимката 5 пъти и не разбрах, че това е шоколад, ама няма и вид на такъв Grinning Вкусен ли е/беше?
Нора не дава да й гледам в устата. Дъщеря  ми днес каза, че Нора няма задни зъби!!!!!!!!! Не успявам да й отворя устата за да видя Grinning

# 531
  • под тепетата
Вкусен е...все още  Grinning Ако се напъна , ще го приключа за има -няма половин час, но трябва да съм добричка  hahaha Ози доста подскачаше покрай него, но няма да го огрее!

# 532
  • о`майна лунна нощ е
Аз съм твоя приятелка, нали знаеш?! И много много обичам шоколад. А зад Озката го докарвах на дъска и се зверих, и се кокорих, обаче на шоколад не го докарах.

# 533
Аз съм твоя приятелка, нали знаеш?! И много много обичам шоколад. А зад Озката го докарвах на дъска и се зверих, и се кокорих, обаче на шоколад не го докарах.
Ахахахха и аз и аз съм приятелка. Нищо, че Джина е злобил, аз съм мила, нежна и добра Joy

# 534
Aз днес звънях на общината да питам кога ще пръскат. Планирано било, но понеже го дават да вали, ще го отложат докато няма поне няколко слънчеви дни.. Евентуално след 15сти.. Уф, направо имам фобия от лазещи неща.

# 535
  • София
Флейм, за Борисовата ли питаш?
Ще ти дам графика, ако е за там.

Минавам само да кажа, че моя булдог е 100% вълк. Даже ДНК-то ѝ е 101% вълче. Joy

Ето с това се храни в естествената си среда:

# 536
  • София
Откакто минах на сурово месо, кучето е по-жизнео, пъргаво, хубава козина, не се скуе непрекъснато, акото е твърдо и нюню, даже вършим голямата работа веднъж дневно.
Няма зъбен камък, няма лош дъх...
Абе доволна съм.

# 537
  • София
Не мога да не ви я покажа Joy

Същинска лисица!

# 538
Духче да знаеш, че женските кучета нападат представители и на двата пола. Докато мъжките ако нямат бъг в системата не нападат женски кучета. Макс като беше малък една жена ме убеждаваше, че женски кучета не хапели мъжки, докато нейната мома се опитваше да докопа Макс.. и го докопа и сръфа доста сериозно по дупето, че после и се инфектира.. абе с две думи жените са си жени, и като ги подразни нещо не подбират от пол. 😂😂😂

# 539
  • под тепетата
Знаех си аз, че имам много прЕателки  Mr. Green ТуиГ, споделям срещу мачкане на Швепс  Naughty
Скрит текст:
И майка ми получи такъв шоколад и си мислела, че е някаква дъска  Joy

Духче, Макс като го хванеше космопадът, решех по половин час, а той дъвчеше кожен кокал. Пълнех в чанти пуха и прибирах остатъка от кокала. Няколко дни така, иначе ръката ми се откачаше.
Козата-лисица явно е добре, а  The Joykiller  е вълк със заешки гени!
И на мен ще ми е интересно да видя пулито и винаги съм се чудела на хората с плитки как си мият косата.
Днес имам много домашни, Г-жа Лили довечера да намине да ми ги провери, моля  Laughing
Ози е разходен рано-рано и сега спи с пълен тумбак до мен. Хубава събота на всички!

Общи условия

Активация на акаунт