Любители на кучета - 91

• 17 143
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ!!!
Да са живи и здрави и все така послушно-палави!

Това е част от нашите приключения от почивните дни, Хоп-хоп:

Sivi, все забравям, нали питаше за колажите? За следващата тема, ако искаш прати ми с кои снимки и ще направя колажче с подходящи размери за заглаваната снимка.

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 11:05 от Епона

# 601
  • София
Честит рожден ден на Швепса и осиновен ден на Денис,здрави и палави да са.
Джуджанка,как е Бека след интервенцията?

# 602
  • София
Слънчогледка, много е добре. Има само беличка чертичка, където е била папиломата. Казаха, че до 20дни вече ще е зарастнало напълно и няма да има проблеми. Аз и витамини ѝ купих да подсилим имунитета.

Бизу и приятелче са много сладки Hug

Епона, рошавел е същинско пони Heart

Носалина е голяма красавица. Heart Eyes

# 603
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря, момичета!

Честит осиновен ден и от нас за Денис! Прекрасно е, че е попаднал на добри човеци с големи сърца! Дълги години да се радвате един на друг!

Видях голямата космата черна муцуна - разкошно куче!

# 604
Seerose здрав, послушен и щастлив да е Денис 🤗
Епона ще се възползвам от предложението за помощ с колажа. 🤗

Момичета, да похваля магарето, че е точно 42,0 кг, а преди два месеца беше 43,2 кг. Май най-добре върви отслабването с домашните манджи дето му забърквам. След 10 дена пак ще го премеря за да проверя падат ли грамчета.

# 605
  • София
Честита годинка на Швепса.
Ама още е тинейджър, не е порастнал хич. Някъде към две годинки започват да порастват диванетата.
Та внимавайте с бирата, да не стане беля...

Честит осиновен ден и на Денис.
Много да слуша и много приятели да завъди.

Ох, така ми се осиновява и на мен още едно четирикрако.
Ама се въздържам, от кумова срама един вид.
Сега ще заминавам запо празниците и където и да отида трябва някой с кола да ме кара. И то не много пълна кола, че си трябва място за добитъка, а и за останалите хора.
С приятелката ако пътувам, ще сме четири човека  и едно йорки и една Рея.
А колицата малка, ни в багажника да я навреш, ни на задната седалка, ни в краката на някой пред предната.
Та ще търсим голяма кола да трампим, пак ще ни е тясно, ама по-малко тясно.

Другия вариант на село, и сина трябва да ме кара, там по-лесно, багажник голям, винаги е предвиден за кучето, то, като се замисля, и нейния багаж е повече от моя.
Последния път носих легло, торба с играчки, хавлиени кърпи и голяма кутия с храна.

Сега пак ще сме на гранули по празниците, иначе с фризер трябва да пътувам.

Пък Линк на много му отива тичането с препятствия.

# 606
Епона, страхотна снимка на летящия Линк! Красавец! Heart Eyes Не знам що, ама руското молодец ми дойде в ума! Simple Smile bouquet

# 607
Честит рожден ден на Швепса, малко със закъснение!
Да е жив и здрав и много да слуша двукраките си родители!

И честит осиновен ден на Денис!
И той от здраве да не се отърве и да е много послушно момче!

# 608
  • Варна
Лабрекс, знам си аз, само малко да си стъпя на краката. Щом и в съня ми присъства. 😁

# 609
  • гр.Варна
Честит рожден ден на Швепса,на патерица Hug
Да е жив, здрав и много послушен!Наздраве beer

И честит осиновен ден на Денис!Намерили сте се взаимно да се обичате и гушкате.

# 610
Честит рожден ден, Денис!  Да е жив , здрав и все да ви радва!
Seerose , ти сигурно си казвала, но нещо не помня - Денисчо защо е все с намордник?
Ох, сутринта как се стреснах. Има 1 тегав пит в квартала, не знам що, ама си е злобен и тва е. Жената не го пуска от повод, разбира се, внимава, но това не се отнася за останалите... Та едно пинчероподобно сутринта, без повод , се завтече към тоз ми ти пит, жената само дето не го качи на 1 ограда, за да спаси пинчера..Стопанката му го повика, ама не го върза и то пак при питчето..Уф, инфаркт, видях му живота на лента..

# 611
Скрит текст:
Честит рожден ден, Денис!  Да е жив , здрав и все да ви радва!
Seerose , ти сигурно си казвала, но нещо не помня - Денисчо защо е все с намордник?
Ох, сутринта как се стреснах. Има 1 тегав пит в квартала, не знам що, ама си е злобен и тва е. Жената не го пуска от повод, разбира се, внимава, но това не се отнася за останалите...
Та едно пинчероподобно сутринта, без повод , се завтече към тоз ми ти пит, жената само дето не го качи на 1 ограда, за да спаси пинчера..Стопанката му го повика, ама не го върза и то пак при питчето..Уф, инфаркт, видях му живота на лента..

FlameV, и тая безотговорна стопанка пинчерова нищо ли не и казахте? Лелее, аз в такива случаи съм сигурно непоносима, ама трудно млъквам. #Cussing out
Че се сетих за един такъв с много дребно кученце, пак пуснато, мисля, че не беше порода някаква, дето ми каза:"ама то нищо няма да направи на вашето, то е кротко!" Че кАт зинах пак дето за неговото си не мисли, то може нищо да не направи на моето, ама моето на неговото може! Уф, народ всякакъв..... Peace

# 612
Благодарим на всички! Hug

Флейм, избирателен е към кучета, а редовно му се завират в устата, не искам да рискувам да пострада някое, особено от дребните породи.
Вярно, напоследък бая дружки завъди, ама не искам да ми тежи ситуация като с пинчера.

# 613
  • Bарна, морето, сините вълни
Около нас е пълно с такива, които си пускат кучетата.
Един младеж редовно си разхождаше джакчето пуснато, ММ се кара с него. После и на мен ми се случи да го засека с Ерос. Още бях бременна и това дребното бяга срещу нас, чудя се как да удържа Ерос. Направо изпаднах в истерия, разкрещях му се, а той се смее. От синджира около ръката ми се разкъса кожата наа кутрето, цялата станах в кръв, треперех... Беше ужасно. ММ после искаше да го бие. Grinning Но явно някой все пак е успял да му налее акъл, защото вече го разхожда на повод.
Наскоро пък в парка стоим на пейка, вързан Ерос за пейката и си лежеше. Минава дядо с две пуснати, не особено дребни. Отдалеч му виках да си ги връзва и Ерос се разлая и дядото каза, че неговите не нападали. Те хубаво не нападат, ама ако бъдат нападнати...

# 614
Дес, като каза, преди време бях писала за едно от йоркитата на комшията, че го хапнаха... Взеха си друго, ами айде познайте, че "голямото" пак се разхожда без повод, а малкото, напоследък и то. Аз не знам какво трябва да стане, за да му се набие в кратуната да си ги пази...

Общи условия

Активация на акаунт