🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 432
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Във всяка тема има по някой, който ни "осветлява" за това.
Нито е интересно, нито любопитно.

# 646
  • Разпиляна във въображението
По бтв върви турска сапунка, но дори само от промото на поредната серия съдя, че е по-добре от българската сапунка, а си представям, ако се загледам сигурно ще е още по-добре. ОЖ го спасява само, че е български. Дори и имената на звездите не са достатъчни. И на мен ми е фон, затова изпускам разни "детайли".

# 647
Кой продължава да харесва сериала?  Вероятно страстни фенове с промити мозъци. Тук в нашата тема не виждам такива. Напротив.

Това, че е български, мисля не е от такова значение. Например аз съм започвала да гледам почти всички български сериали и съм догледала 2-3 най-много.  Това нещо "Господин Х..." го изтраях точно 5 мин. Около мен никой не гледа нашият филм пък и за други не съм чула. Не, че това е правило, но и това, че е български не мисля привлича публика.
Възможно е да греша, но това са моите впечатления.,

# 648
  • София
А пък Милошев и Милошевица ще си "разплетат чорапите" щото двайсетина от бг мама гледат сериала под лупа и са вечно недоволни.
Я, че им няма любимците, я за друго.
Пък туко виж заради това взели и го спрели Simple Smile)))))

Сериала си се гледа, както всеки един друг сериал тип "сапунка".
И държи приличен рейтинг вероятно.

А в темата не се пише толкова щото е само хейт.
Предполагам, че и други като мен нямат нужда от отрицателни емоции.

# 649
  • Варна
Във всяка тема има по някой, който ни "осветлява" за това.
Нито е интересно, нито любопитно.
Че аз не съм го написала, щото е интересно или любопитно, нито пък да "осветлявам" когото и да било. Това беше просто в тон и допълнение на шегата на Gold_...

# 650
  • София
Много трябва да се внимава какво се пише в темата. Трябва само да се прехласвамеПозволени са само хвалби, колко велик е и сериала и сценария, някои актьори, защото ако някой дръзне да критикува веднага се появява една персона, която да размаха пръст и да ни постави всичките на място.

От нас зависи дали ще има нов сезон.
https://nova.bg/accents/view/2019/04/04/246055/%D0%B5%D0%B2%D1%8 … nFpGPG3FHzLRXBFRs

# 651
От нас зависи дали ще има нов сезон.
От интервюто става ясно, че Милошев е доволен от този сезон, както и зрителите Сега, когато излъчват „Откраднат живот“, „улиците опустяват“ като едно време. Няма запален тв фен, който да пропусне епизод. 7 сезона, над 300 серии – очаквахте ли такъв бум?
Вероятно ще има и още. Да се надяваме, че сценаристите ще се вземат в ръце, защото всички актьори /според моето скромно мнение/ се справят чудесно.

Скрит текст:
Защо не направят нещо като конкурс за сценарий за сезон! Има хора, които пишат прекрасно.

# 652
А в темата не се пише толкова щото е само хейт.
Предполагам, че и други като мен нямат нужда от отрицателни емоции.

Никой няма нужда от хейт и отрицателни емоции, ама ей на - налага се да те търпим.

# 653
  • София
Аз изобщо не се вживявам в сериала. Гледам го и толкова. Хубав, лош все тая. Тъй или иначе няма да достигне нивото на любимия ми "Д-р Хаус".

# 654
Не мога да преценя дали улиците опустяват. По скоро не, ако съдя по познатите си. Но аз продължавам да го гледам, въпреки недомислията, които забелязвам и въпреки критиките, които му отправям. Добре почна, но човек трябва да знае кога да спре.

# 655
  • София
Не мога да преценя дали улиците опустяват. По скоро не, ако съдя по познатите си. Но аз продължавам да го гледам, въпреки недомислията, които забелязвам и въпреки критиките, които му отправям. Добре почна, но човек трябва да знае кога да спре.

Същата работа и с мен. Все си казвам, ще дам шанс, още един и още един, защото сравнявам с това, което са правили в предишните сезони и интересните истории, които създадоха.
И около мен никой не гледа, даже отнасям доста подигравки по този въпрос. Имам приятелка, с която гледахме и обсъждахме, но и тя се отказа миналия сезон.

# 656
  • София
Хич не опустяват улиците, само че все още не е достатъчно топло вечер. Иначе и тази гледаемост нямаше да я има. Аз лично пропускам серии понякога, заради други ангажименти. Дори и като гледам не е особено съсредоточено.
Някой хора не правят разлика между хейт и обективно обсъждане. Щом е нещо, което противоречи на тяхното мнение, се обявява за хейт.

# 657
Някой хора не правят разлика между хейт и обективно обсъждане. Щом е нещо, което противоречи на тяхното мнение, се обявява за хейт.
Tова е едно на ръка. Някои хора са тук само да хейтват, но за тях това си е обективно мнение и обсъждане.

# 658
Tова е едно на ръка. Някои хора са тук само да хейтват, но за тях това си е обективно мнение и обсъждане.

Още по-комично е ,че въпросната личност/хейтъра/  в един момент изтрещява и започва да обижда съфорумките на "интелект" , а пък тя самата  силно се вживява по предавания и сериали , които за мен  не предполагат  ослепителна интелигентност Joy
Имам спомен за сезони , в които с удоволствие сме обсъждали  историите  и играта на артистите . Сега аз  не мога да харесам такъв момент . Артистите все още  се опитват да спасят положението , но  сценариите им издишат от всякъде .

# 659
До момента, в който сериала е пуснат за фон, рейтинг се трупа. Нищо, че аз примерно не го гледам и слушам. Докато им носи пари няма да го спрат. Това, че ние в групата 10, 15 човека не ни харесва, а във фейса три пъти повече го хвалят ни е ясно на къде отиват нещата. Вкарват актьори да се лежат по едни легла, да се появяват отвреме на време с някакви безумни истории и да си крещят. Тоя сезон трябваше да го кръстят анатомия на гнева. В миналия с изключение на една две случки, по влюбени изглеждаха.

Общи условия

Активация на акаунт