🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 424
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Много трябва да се внимава какво се пише в темата. Трябва само да се прехласвамеПозволени са само хвалби, колко велик е и сериала и сценария, някои актьори, защото ако някой дръзне да критикува веднага се появява една персона, която да размаха пръст и да ни постави всичките на място.

От нас зависи дали ще има нов сезон.
https://nova.bg/accents/view/2019/04/04/246055/%D0%B5%D0%B2%D1%8 … nFpGPG3FHzLRXBFRs
ОК!
Да приключват ОЖ защото е безмислена простотия или да го направят като ДГ!

Беше ми интересно да следя темата когато се спореше кой е мъжа за Зорница - Марио или Банков.
Беше ми интересно да гледам загубата на бебето на Ина и изнасилването на Зорница. Останалото ми е булшит, пълнеж, безмислено.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 22:08 от Зуки Су

# 691
Банков има вирус, който явно заради отслабения имунитет на Пепе бързо е стигнал до дробовете му.
И тук не разбирам сръдните и кавгите. Разбирам напълно страхът, притеснението, болката за детето. Но всички са абсолютно ирационални и подвластни на емоциите. Банков не знаеше, че е болен, та да внимава с Пепе, с какво, по дяволите е виновен?
Нали знаеш притчата за непоисканото добро? Wink Банков се опита да помогне, случиха се куп нелепи случайности и сега родителите обвиняват него, защото в безпомощността си е най-лесно да търсят виновен.

# 692
  • Пловдив
Безмислени драми...

# 693
Съпругата на Карагьозов трябва да има причина да вика. Нямам спомен тази жена да се е усмихнала.
Не разбрах добре, Карагьозов или Карамазов има дископатия или и двамата.
Бавно ми върви действието. Започва се нещо, не се довършва или остава зрителя да си избере вариант.

# 694
Съпругата на Карагьозов трябва да има причина да вика. Нямам спомен тази жена да се е усмихнала.
Не разбрах добре, Карагьозов или Карамазов има дископатия или и двамата.
Бавно ми върви действието. Започва се нещо, не се довършва или остава зрителя да си избере вариант.
Карагьозов има дискова херния, защото Карамазов има Smiley

# 695
Днес ми беше една идейка по-интересно от предишните епизоди /които съм гледала/ , защото имаше  доста  достоверен медицински случай . Слушах със свито сърце да чуя за някакво лечение , защото  мои познати имат такъв проблем .
Извън това какво да коментирам ... Ако някой от Главните имат хемороид и това ли ще вкарат в сериала   Това беше най-патетичното мерене на температура , музика , мимики , липсваше  крясък на кукумявка и тимпани Kissing

Магда си го получи -жестоко , но отрезвяващо , а гаджето на Галя -супер досаден мъж .Пецко го води по точки .
Защо Кръстева така подминава  професора ? Не можа да си вдигне погледа да  види  подаръчето /предишен епизод/, а днес даже не го погледна . Изпуснала ли съм някоя кавга или обида ?
За Пепе вече не ми е и жал , щом  сценаристите /майка му/   проточиха  тази мъка толкова дълго .

# 696
  • София
Кръстева е като в небрано лозе. Цонев и влиза в личното пространство. Тя има чувства към него, но я е страх от обвързване на тези години, толкова дълго е живяла сама и е разчитала само на себе си (и за съжаление на чашката в миналото). Дърпа се нарочно, самозащита. Вдигнала е бариера и сега има опасност тази бариера да се вдигне и някой да мине през нея и това я плаши. Нейното по-дръпнато държане не е нелогично. По-скоро Цонев да пърха така около нея ми се вижда не на място. Преиграва малко, сценария е такъв де.

# 697
Е това дето му казва Христо накрая е много гадно:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/otkradnat-2019-04-04-vtornik

# 698
Кво им става на тия хора бе?!? Егати депресарските истории... хубаво, сеир, драма, ама....

# 699
Аз знам, че сценаристите не помнят, но предният сезон завърши ужасно, депресивно и всички бяха смазани. Малко ли беше та още поне половин сезон искат да ни държат в тая депресия? Rolling Eyes

# 700
Оххх, с Пепе ще го правят здрава драма...и трябва да скарат дружките. Въртя очите.

# 701
Моски, явно не са били достатъчно смазани всички. Сега ще се доразправят и с тях и тогава, надявам се, ще се върнем на заглавието на сезона Joy

# 702
Прекалили са много....

# 703
Да. Първо изказването на Дарина за Банков, сега думите на Христо към него. Много лошо го засягат, точно по болното място, става ми тъжно за него. От една страна ги разбирам - в отчаянието си често казваме неща, които не мислим и не искаме да кажем.

# 704
Яни, а сигурно ли е, че в яда и отчаянието си не казваме точно нещата, които мислим и които иначе не бихме изрекли? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт