Пролетта дойде с пъстри цветове--още мъничко остана, мое МАЙско дете!

• 31 644
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
KokoJ, разсмя ме да ти кажа, на фона на тъжното ми настроение. То моето е доста малко за 32 седмица, още повече че баща му е бая големичък. Но по-притеснителното е, че само за седмица водите са ми намалели, а след още 3 дни са ми на долна граница. Ако паднат още, нямам избор. Кортикостероиди не мога да слагам, което ме натоварва допълнително. Страх ме е.... Sad

Знам, че те е страх, но се постарай да мислиш положително. Всичко ще бъде наред с теб и с бебето, ще видиш. Сигурна съм, че лекарите ти ще направят най - доброто за вас. Горе главата, изпращам ти положителни мисли Simple Smile

# 151
Ох, момичета, и аз съм в тоя филм и така ми е свито... до следващия преглед имам чувството, че има година, а реално е в понеделник... ужасно бавно ми минава времето с тези мисли и някой по-назад беше казал, че от 100 години е в 7-ми месец - ами и аз така се чувствам! Disappointed На мен ми е ясно, че бебето до 3кг, ако го докарам, ще бъде направо феномен, но едва ли. Само се надявам да е добре и поне малко да расте до термин, за да не се наложи да го вадят по-рано... За това се моля и нищо друго.

дъ дорсче, дали има как да споделиш линк с това видео 😁 стана ми много интересно. Може и на лични, че да няма хора със слаби сърца 😁

Предупреждавам ви, че не е за слаби нерви (или поне моите...): цък

# 152
  • София
Чакам аз за тонове и както обикновено пълно с татковци. Е да ама пусто няма свободни столчета.. е аз с корема ли да стоя права 20 минути? Как пък ни един не ми отстъпи място просто съм в потрес за пореден път. Добре, че една жена (явно по друга причина чакаше, не беше бременна) та ми отстъпи. Мъжете вече не са много мъже ми се струва...
Айде оплаках се и аз, сега да видим тоновете как ще са.
Следващиябпът попитай, кой мъж ще стане пожелание, да не посочваш.
От така описаната ситуация, ще благодаря на жената и директно ще вдигна мъж. Все един ще се засрами, поне ще видиш кой е с идея по- възпитан.
Виновни са и жените, майки, приятелки, как ги лигавят.

# 153
  • Лондон
Ех тия мъже Flushed Мъже ли са това???? Луда работа!
Ако седим някъде с ММ и той не стане ( което съм сиг че няма да стане) ще го подсетя "тактично".
Някоя от вас ме беше питала какъв колан съм ползвала-най-обикновен фитнес колан,от тея с гумената вътрешност със сауна ефект.

# 154
Аз бих се втрещила, ако мъжа ми стои ! Това е липса на всякакво възпитание ! Ще го вдигна и то веднага !
Момичета мили, аз също съм в понеделник пак на преглед. И аз така усещам дните тежки и напрегнати. Да, 1000 години е пустия месец. А бебето още в него. Като чета и слушам колко са щастливи след преглед момичетата сърцето ме боли. Килограми не ми е казвал, само мери мерки. В моето състояние е жизнено важно да върви в термин или напред. Какво се е олисало това бебе ! Ядосва ме вече😉Не сме дребни хора, почти 20кг съм сложила отгоре, то назад ще ми върви ! Няма такъв филм. Просто ми се пие едно уиски с много лед, кола и една цигара. Добре би ми дошло, честно. А тази ми дъщеря ми лази по нервите още в корема !

# 155
За това с неотстъпването на място за бременна жена съм направо в потрес Hushed
Как може да има такива мъже се чудя?!
Ние като ходим до болницата, което напоследък се случва често, ММ дори изобщо не сяда, а седи прав до мен дори и да е свободно... прави го ей така, без да съм му казала и без покрай нас да има права бременна жена. Просто за да е свободно да седне който има нужда.
Но един път се наложи да поизчакам моята аг, която беше в спешно секцио, а аз нали съм си не за седнало, а направо за легнало положение, та се наложи да пообиколя болницата, докато намеря свободно диванче, че много изморени тези бъдещи татковци, да ги пожали човек... Expressionless

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 19:21 от Layla_D

# 156
Онзи ден като бях на преглед имаше едно момче,на което браво,че стана и направи място да седне една жена,обаче постоя 10 минути горкия и звънна по телефона да каже,че не може да чака повече,че го заболял кръста.Горкичкия беше слабо момче и си викам"ти да знаеш какво е да висиш прав с 10 килограма в корема",той се измори за 10 минути...Клипчето го изгледах...ама само на мен ли не ми изглежда толкова страшно.Ама физиономията на жената беше страшна след като роди,едно блаженно спокойствие и направо ти олеква като видиш на нея как и олекна.Мен много ме плашиха преди да родя,та и лекарите в болницата даже ми обясняваха,как ме боляло сега малко,болката ще станела много силна,ще съм се мъчела още поне 12 часа,та само да ви кажа,че най-вероятно има и нераждали,хич не слушайте никой и не се плашете напразно,че изобщо не е толкова страшно,колкото го описват.Контракциите ми бяха 3 часа,а бебето излезе с един напън.Болките не станаха по-силни както ми обясняваха в болницата.На моя мъж пък сестра му като е раждала,са и казали същото,само че дори по-зле,казали са и,че с тия контракции ще роди след една седмица,но е била на термин и са я приели,ако не тръгне до 2 дни да и го предизвикат.Поспала е...и са минали да проверят другото момиче в стаята за разкритие,решили да проверят и нея за разкритие,мислейки,че няма такова и се оказало,че е с 9 сантиметра...Та ми се струва,че повече плашат хората от колкото трябва.

# 157
  • София
Мн се радвам, че не е само в Надежда това с придружителите. Мислех, че аз съм карък нещо. Като се излегнат на диванчетата татковците и цъкат на телефона, получавам язва 😡 А миналата седмица имаше 2 жени с майките си 😁😂😂 Та диваните там са за по 2 човека или трима ако са си много близки. Седи една жена така височка като мен и сме попълнили реално цялото диванче. Идва мама й и се нагнезди между нас. А то беше 22 градуса навън и нямах желание да се търкам в бабата и станах🤣 Не го разбирам аз това

# 158
Мен в клипчето ме потресе първо как я дават така натюр, няма скрито лице, замъглен интим поне, ако ще й дават лицето... после как я клъцнаха и тя милата измрънка, направо FlushedConfoundedConfounded Иначе самото раждане ми е ясно и не ме плаши клипчето в този аспект, а по-скоро в липсата на privacy (или може би тя се е съгласила?) ...

За седящите мъже - до сега при мен, в болниците където съм ходила, винаги е имало къде да се седне. ММ веднъж дойде и точно тогава беше пълна чакалнята, аз седях, той прав до мен. И други мъже имаше прави, но хич не бих се очудила и да имаше седнали... На мен не ми отстъпват и място в метрото, а вече няма начин да кажеш, че не ми личи. Возя си се права и това е, но не съм била изморена или нещо такова. Ако съм, или ми се седи и не ми е добре, директно ще вдигна първия дето е забол нос в телефона и хич няма да ми мигне окото. В градския обаче и жени не са ми ставали. Веднъж в претъпкано 83 се возех права, а до мен седяхме две госпожи, които 100% ми видяха корема и се направиха на приятно разсеяни... За това пък млади момичета са ме пускали на опашка в аптеката. В магазини или други места не, но явно в аптеката проговаря съвестта. В лабораторията на Токуда питам само има ли други бременни преди мен да чакат с предимство и директно като се покажат да викат - казвам бременна съм и влизам. Това не попречи на един господин обаче да ме предреди веднъж, когато бях САМА в чакалнята и чаках да се отвори вратата Astonished ММ беше с мен и остана с отворена уста, докато реагира и вратата се затвори...
Относно голямата компания за публика - на ФМ в Марковс една жена бе довела мъжа си, другото си дете, майка си и майката на мъжа - две баби. Общо 4 човека публика и тя. Това на мен ми дойде малко прекалено Laughing

# 159
Стискам палци и на ръце и крака за всички - да се обърнат бебенцата и да изкарат още няколко седмици максимално близо до термините!

В Щерев ще раждам аз (освен ако не ме напъне по-рано малката госпожица), та за там става дума с коланите, слагам и снимчица на един,който е на промоция до 14ти април в Комсед.

За килограмите като ви слушам и малко завиждам. Аз съм качила 20 до момента, а тази седмица ми е първа от 8ми месец. Целулита по бедрата, които са ми двойни сега хич не ми се коментира. Малката върви поне през цялата бременност седмица напред, та поне нея не я мисля. Миналата седмица беше 1,800кг и доктора беше доволен на феталната.

Татковците направо не знам как да ги опиша като се тръшнат на тия дивани. Ще каже човек,че цял ден са копали на нивата. Радвам се поне,че нашите мъже не са от този модел. Моят примерно целенасочено никъде не сяда никога от страх, че няма да види някоя бременна или възрастна. А колкото до мен, аз хич не се притеснявам и си искам и място за сядане, и да мина по-бързичко на опашката и тн. Така де, то да не е лесно да си бременна Joy

На мен днес ми е ужасно тежко и лежа цял ден, та минах да поспамя малко тук :p

# 160
Здравейте, от вчерашния преглед съм се притеснила, в 34 с съм а бебчо е 2кг, докторката малко ме стресна каза че е много малко бебе, и се притеснявам защо, дано да качи. Днес съм цял ден с контракции само лежа, замислям се дали да не отида на лекар, и преди имах контракции ама не цял ден. Само лежа не мога да ставам, направо е ужас.

# 161
Не знам какво да ти кажа. Аз съм с контракции от месеци.Твърд корем и болки тук -там.
Какво има предвид малко бебе , килограми ли ? Щото на килограми по ехограф не вярвам въобще. А аз лично в 35-36 седмица бях с бебе 2,200 кг. Кое му е малкото не проумявам.

# 162
Аз в 31 бях с 2,200кг.... моя човек май е решил да чукне четирите килограма и се чудя как ще излезе от мен това голямо бебе, ако така продължат нещата.

# 163
В 36 седмица по ехограф малката беше 3600, ама уж. Преносих я. Родена е към 41седмица 3350.

# 164
Ние в 34г.с. бяхме 2.634. Уж всичко ни е наред, но реално нямам представа колко трябва да е. В разни сайтове гледам и излиза, че сме малко в повече. Пък до сега, от както е почнало да ми личи, не съм имала проблем, нито със свободните места, в автобус, при аг или където и да ми се е наложило. Даже в магазина понякога някой мъж ми дава да мина преди него, независимо колко хора има след него. До този момент, моите неприятности са отеклите крака, киселините и от време на време повръщане сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт