Пролетта дойде с пъстри цветове--още мъничко остана, мое МАЙско дете!

• 31 623
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
Момичета...вече не качвам кг Sad за цялата бременност до този момент само 8 кг .
Дано бебка расте и се разива добре,че грижите и тревогите ми.почнаха ....
СЪъщо така пробвахте ли метода за свалянето на бебчо ниско долу и с главага надолу? Има ли ефект?
Че моята бебка определено усещам,че е около пъпа още

Не виждам повод за притеснения по отношение на килограмите. До тук съм +7 кг., а бебе се развива нормално и си отговаря на седмиците. Така, че ако докторът ти изрично не ти казал за проблем с наддаването на бебето, няма защо да се притесняваш излишно. За местоположението на бебето пак докторът ти ще ти даде най-ясно инфо. Не се притеснявай, хапни си шоколадче и си купи нещо хубаво за себе си. Премахва тревоги всякакви Simple Smile

# 136
  • София
И аз за сега съм само +7 и съм много доволна от този факт. Не се бях мерила две седмици,а се оказа, че не съм мръднала хич. Надявам се да кача най-много още кило две до края, не повече.
Вчера се върнах от морето и ММ се тупна болен...Направо откачих. На всичкото отгоре днес и аз усещам дискомфорт в носоглътката...биозин и осцилококциум ударна доза, дано ми се размине, че малко остана не ми се ляга болна.

# 137
И аз за сега съм само +7 и съм много доволна от този факт. Не се бях мерила две седмици,а се оказа, че не съм мръднала хич. Надявам се да кача най-много още кило две до края, не повече.
И аз съм много доволна, очаквах да е по-голяма щета положението. Прави ми впечатление, че наддава само бебето, тъй като последните 500-600 грама, които тя е качила съм ги качила и аз, без допълнителни екстри Simple Smile

# 138
И аз по едно време мислех, че има нещо нередно в мен, тъй като много бавно качвам и все варирам +- някакви стотин грама. Явно обаче не съм единствена Relieved Моето бебе също се развива нормално и си отговаря на термина.
За момента съм качила почти 7 кг. И не виждам да станат повече от 9 - 10 с това темпо... Хубавото е, че от родилното ще излезна почти на килограмите, които бях преди да забременея Yum
Това не означава, че не трябва да се положат огромни усилия за стягане и премахване на целулит и всякакви неприятни мазнинки Dizzy Face

# 139
Връщам се от лекар. Как пък един път не се върнах щастлива да му се не види ! Само в Пловдив ми дадоха малко кураж, тук ще ме уморят !
Детето изостава със седмица.Аман ! Двама лекари вече го казват,на единия не повярвах. Сега обаче вече не знам. Остават 4 дни до прегледа в Пловдив, броя ги. Било нормално да изостава, можело да съм с късна овулация. Дрънки. Не съм, цикълът ми е бетон 26 дни. Няма какво да ме баламосват.  За какво ли отидох ! Яд ме е на мен ! Че и разкритие провери - 1 см било.Писна ми вече ! То няма как да си спокоен, бе. Само простотии.

# 140
Момичета...вече не качвам кг Sad за цялата бременност до този момент само 8 кг .
СЪъщо така пробвахте ли метода за свалянето на бебчо ниско долу и с главага надолу? Има ли ефект?

Не виждам повод за притеснения по отношение на килограмите. До тук съм +7 кг., а бебе се развива нормално и си отговаря на седмиците. Така, че ако докторът ти изрично не ти казал за проблем с наддаването на бебето, няма защо да се притесняваш излишно. За местоположението на бебето пак докторът ти ще ти даде най-ясно инфо. Не се притеснявай, хапни си шоколадче и си купи нещо хубаво за себе си. Премахва тревоги всякакви Simple Smile

Повод за притеснението е ,че веднъж на 3-4 седм.съм на преглед и реално съм в невидение как е с развитието...
Иначе за шоколад - оххх, болна тема 😁 как се опитвам да го огранича и не става...

# 141

Повод за притеснението е ,че веднъж на 3-4 седм.съм на преглед и реално съм в невидение как е с развитието...
Иначе за шоколад - оххх, болна тема 😁 как се опитвам да го огранича и не става...
Не се втелясвай излишно

# 142
Здравейте, и аз бях днес на преглед. Бебче още е седалищно. Много съм нещастна. 34та седмица съм. След 2 седмици на преглед, и ако не се е обърнало, ще планираме секцио. Много съм разочарована. АГ-то ми каза да не правя упражнения, да не вземе да тръгне по-рано. Сега се чудя дали да пренебрегна този съвет или да я послушам... Май ще послушам, че дъщеря ми се роди в 36-та седмица и ме е страх да не вземе да тръгне наистина, както си е седалищно. Така като нямам силата да променя нищо много ме е яд. Ето с диетата съм перфектна. Качила съм 7 кг, а бебче си расте и се развива добре. Но това не зависи от мен явно Sad

# 143
И седалищно можеш да родиш нормално, ако много настояваш. В чужбина изобщо не го смятат за причина. Но е зор.
Ох, как мечтая вече и аз да се докопам до тези пусти седмици. Имам чувството, че хиляда години съм в седми месец.

# 144
  • София
Еха момичета, колко сте изписали 😁
С някои от вас може да се поздравим по случай 9 месец 😘
И аз имах драма вчера. Бях на тонове и пулса му падна на 108 за около 15 сек. и ме връщаха следобед пак. Правиха му запис над 30 минути и си беше през цялото време 150. Така и не се разбра защо. Само дето аз си изкарах акъла, а и сега го дебна мърда ли. Той няма мн място вече и само се размества и ме бучка, но досега поне не бях в тоя филм 🙄
Иначе за кг Кво се фукате беее, и аз съм качила само 9 кг и 0 кг между последните 2 ЖК.
Сега чакам с нетърпение др седмица, за да ми кажат, че вс му е наред.
А най-забавното е, че моят спокоен мъж явно вчера реши, че може и да извадят бебето и ме помоли да подготвя и матрака с чершафи и всичко. Викам “20 дни ще се праши”, “аз ще го опаковам, ти дезинфекцирай всичко, че няма да понеса майка ти и майка ми да дойдат да перат в нас” 😂😂😂

# 145
И аз се връщам от лекар. След седмица пак. Коремчето е пораснало, но все така изостава. 1,5 кг сме. Водите са ми на долна граница. Disappointed

# 146
  • София
Добре де момичета, аз някъде съм чела, че само в началото има норми. После всеки расте различно. И +\- 2 седмици не е притеснително. Какво ви плашат само. Няма ли и значение вие колко сте едри? Моята приятелка 2 пъти ражда бебета по 2,5 кг и сега пак я стресират малко било. Ми викам третия път няма да ти е гигант. Не може да си женена за мъж 65 кила, а децата ти да са гюлета 🤔

# 147
KokoJ, разсмя ме да ти кажа, на фона на тъжното ми настроение. То моето е доста малко за 32 седмица, още повече че баща му е бая големичък. Но по-притеснителното е, че само за седмица водите са ми намалели, а след още 3 дни са ми на долна граница. Ако паднат още, нямам избор. Кортикостероиди не мога да слагам, което ме натоварва допълнително. Страх ме е.... Sad

# 148
KokoJ, и аз си мисля, че от телосложението на родителите зависи до голяма степен и размерът и развитието на бебчето.
Аз си знам, че съм дребна, ММ си е с напълно нормална височина и тегло, нито е едър, нито дребен и на последната пренатална диагностика док каза и написа в документите “биометрично по-малък плод” Open Mouth Да ти кажа, в началото се паникьосах, викам си това означава ли, че не се развива правилно, че изостава и т.н. Но моята аг не обърна внимание на това изобщо... Просто си се примирих, че бебка си върви дребна и може и под 3кг. Да се роди (аз лично съм се родила около 3100 на термин).

# 149
  • София
Чакам аз за тонове и както обикновено пълно с татковци. Е да ама пусто няма свободни столчета.. е аз с корема ли да стоя права 20 минути? Как пък ни един не ми отстъпи място просто съм в потрес за пореден път. Добре, че една жена (явно по друга причина чакаше, не беше бременна) та ми отстъпи. Мъжете вече не са много мъже ми се струва...
Айде оплаках се и аз, сега да видим тоновете как ще са.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 15:49 от ditmade

Общи условия

Активация на акаунт