Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 812
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Много ми е мило да ви чета с всички закачливи и обстоятелствени подготовки по тържеството. От наша страна съм доволна, че избрахме опция без гости. От дете всякакви събитания на големи групи хора ме натоварва много. И говорим за десетилетия от детската ми възраст насам Wink Когато започнахме да обсъждаме сватбата организационно беше интересен мигът, в който се гледаме в очите и единият казва "Ще преживееш ли да отидем двамата на бял плаж и там да се оженим?" (или нещо такова) и отговорът е "Ура, тъкмо се чудех как да ти кажа, че това с роднините, гостите.... не ми е много по вкуса". Ние имаме доста сходни възгледи и това улеснява решенията.

# 226
Попаднах на един цитат, който много ми хареса и исках да ви го споделя.

Сватбата е забавление, а не представление. Ако в края на деня сте омъжени за човека, когото обичате, значи всичко е минало перфектно.

# 227
Хей! Simple Smile Да се похваля и аз, вече имам МОЯТА РОКЛЯ, доволна съм и се надявам всичко да бъде наред и да съм Булката на мечтите си, хих. Ходих и аз до гр.Одрин /Турция/ еи така да огледам, без нагласа че ще си купя рокля, че нямам време и т.н., но я намерих и беше първата рокля която мерих, след нея всяка друга бледнееше, за няколко часа ми е преправиха по мен и си я взех на същия ден. Един познат, които живее там ни разведе и ни заведе в магазин, който ние нямаше да намерим ако бяхме сами, а и за превода помогна, бутика е малък но има голям избор и модели, които са актуални в момента, или поне на мен ми допаднаха - казах какво точно си представям и те предложиха няколко модела, от същия магазин и половинката ми си хареса костюм и за един ден и двамата бяхме готови от към облекло Simple Smile та така.. още една отметка свършено, остава да си намерим обувки и продължаваме с изработването на подаръчетата за гостите, нашите решихме да бъдат медчета и ние да си ги изработим (ако някоя от вас прави същото, ще помоля за снимки за идеи). Поканите раздаваме в момента вече, но и ние не сме писали нищо за подаръци в пликове (не ми допада идеята, всеки ще донесе каквото прецени и каквото сърце му даде), за букети не съм писала да не се носят, обичам и харесвам цветя, наистина не е приятно че ще изсъхнат на бързо и ще се изхвърлят, но пак казвам не искахме да описваме такива неща в поканите и всеки да прецени какво ще донесе, но всичко е въпрос на усещане. Иии така, хубав дъждовен ден и приятни подготовки Simple Smile

# 228
Честито! Може ли някоя снимчица и на какви цени са роклите в Одрин ориентировъчно?

# 229
 роклята ми, преди да я обработят по мен, нямам мн снимки защото половинката ми не ме е виждал и не искам да я показвам. Моята рокля е 4900 турски лири, като ми направиха и отстъпка.. зависи както точно искаш има такива с тюл които са по 2000 и нещо турски лири зависи от материата и качеството, по други магазини не съм обикаляла и незнам точно какви са им цените.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 08:38 от eli.baltovaa

# 230
Някой, който има сватбен сайт, може ли да сподели на коя платформа го е правил и някакви шаблони евентуално? Мерси

# 231
Някой, който има сватбен сайт, може ли да сподели на коя платформа го е правил и някакви шаблони евентуално? Мерси

Ние ползвахме Joy - апликацията е безплатна, има RSVP и гостите много го похвалиха. Годеника ми направи повечето неща, отне му доста време обаче честно казано!

# 232
# 233
  • Варна
Много полезна информация, благодаря и аз Wink Аз мисля да използвам molvero.com , защото ми се струва по-лесничък, но не съм започнала още. Искам да кача програмата на сайт, менюто и други доуточнения и да го изпращам на по-младите хора, за да не обяснявам на всеки поотделно, ама ще видим дали ще се справя. Ако не успея, ще пробвам и в някой от тези, които сте дали вие. Благодаря 🤗

# 234
Много полезна информация, благодаря и аз Wink Аз мисля да използвам molvero.com , защото ми се струва по-лесничък, но не съм започнала още. Искам да кача програмата на сайт, менюто и други доуточнения и да го изпращам на по-младите хора, за да не обяснявам на всеки поотделно, ама ще видим дали ще се справя. Ако не успея, ще пробвам и в някой от тези, които сте дали вие. Благодаря 🤗
Аз бях направила и в молверо , но не ми хареса ,че е прекалено опростен, а аз трябваше да задам някои въпроси на гостите относно менюто, пристигате и.т.н ,а молверо нямаше опцията за въпроси или свободен текст. Също не можехме да променим домейна ,а не исках да сложа сбирка на буквички в поканата Simple Smile

# 235
  • Варна
Аз бях направила и в молверо , но не ми хареса ,че е прекалено опростен, а аз трябваше да задам някои въпроси на гостите относно менюто, пристигате и.т.н ,а молверо нямаше опцията за въпроси или свободен текст. Също не можехме да променим домейна ,а не исках да сложа сбирка на буквички в поканата Simple Smile

А този weddybird лесен ли е? Не за правене, а за четене на информация от него, защото не искам да е прекалено сложно и да се чудят къде да натиснат гостите и какво всъщност е това. Е, и направата му ме интересува дали е много трудна?

# 236
Аз ползвах zankyou.

# 237
Споделете какви подаръчета ще подготвите за вашите гости Simple Smile)))

# 238
rallytsa, много са ти стилни и оригинални поканите Simple Smile
И аз не успях да открия точно това, което искам и накрая взех, че сама им направих дизайна. Всъщност за сходен в един български сайт искат по 4-5 лева на брой, а дори не им е техен оригинален шаблона, който ползват, доста се издразних.
Можеш ли да ми кажеш къде ги напечата и най-вече откъде си намери хартия, налага ли се да я режеш и т.н. Някъде по-назад  някой също сам си беше отпечатвал поканите.

# 239
  • Варна
rallytsa, много са ти стилни и оригинални поканите Simple Smile
И аз не успях да открия точно това, което искам и накрая взех, че сама им направих дизайна. Всъщност за сходен в един български сайт искат по 4-5 лева на брой, а дори не им е техен оригинален шаблона, който ползват, доста се издразних.
Можеш ли да ми кажеш къде ги напечата и най-вече откъде си намери хартия, налага ли се да я режеш и т.н. Някъде по-назад  някой също сам си беше отпечатвал поканите.

даа.. Искат много пари. Аз отидох с готовия фотошоп файл  в копирен център и там на място ми показаха каталог с различни видове хартия и си избрах този. Избрах си и дебелина,а цвета на моите се получи естествено от оцветяването във фотошоп,но ако искаш ти предлагат и цветове. предлагат ти и рязане (ако има нужда,защото моята  е формат А4 и не се наложи да я режа) както и биговане  (сгъването) така,че това което е нужно е да отидеш в някой копирен център с готовия файл и те ще ти кажат как точно се процедира.
Аз съм от Варна и използвах копирен център Контраст.

Общи условия

Активация на акаунт