Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 729
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря за милите думи, оказа се доста трудно да намеря красиви шаферски рокли със хубава материя. Тези ги взех от едно малко магазинче (не знам дали си има име) в началото на Графа. Като цена бяха 89лв.

# 511
Amisuy, благодаря! Flowers Bouquet Ще се разходим из Графа тези дни!
Rallytsa, идеята ви за първия танц ми звучи много забавно! Ще падне хем умиление, хем голям смях от страна на гостите Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами и аз имах своя (добре де, повече от един бяха, а още не е дошла сватбата и има време да ги увелича) bridezilla момент и то конкретно по отношение на роклята Laughing Аз съм разказвала колко бързо се спрях на тази рокля и как след това ме беше яд че не съм пробвала повече рокли (не защото не ми харесва, а просто защото тогава ми беше момента в живота да пробвам рокли, а аз от първия път се спрях на такава), даже исках да ходя да пробвам още рокли и ако си харесам да си взема друга, но след като отидох да си я взема и ми направиха финалните поправки, то бях убедена в избора си... Недей да съжаляваш за роклята си, ще видиш как в този ден ще си най-красивата и всички съмнения ще изчезнат, особено след като те види бъдещият ти съпруг и те целуне с просълзени от любов очи. Понякога трябва да взимаме пример от мъжете, защото ние (особено аз) твърде много се вглеждаме в детайлите и се самоизяждаме ако нещо не е както сме планирали. Аз, например, сега не спирам да гледам прогнозата за времето и да си мисля как ще ми отиде на кино и изнесения ритуал, и фотосесията, а на всичкото отгоре и ще ми бъде студено Grinning Е, желанието ми за перфектния ден не искам да развали настроението ми тогава, затова си повтарям че всеки един ден от живота ни е единствен и неповторим, и не трябва толкова да се вглеждам в сватбения и да се притеснявам.
И сега се захващам с майсторене на късметчета, кошнички и други разни дребосъци...

Украсата за чаши е ...

# 512
Момичета, имам нужда от съвет за моминското ми парти! Ще го организира кумата, но и аз искам да участвам в организацията.
Искам да събера близките си момичета за един уийкенд някъде, но не в моя град.  Не сме много, но пък всичките сме от различни градове - София, Варна, Видин, Пловдив и Карлово. Идеята е да се съберем "някъде по средата", иска ми се да е в хубав комплекс, с басейн, където да прекараме деня и ресторант за вечерта, да има бар или дискотека в близост, за да продължи партито там.
Тук във форума сме се събрали все от различни краища, та моля за предложения за подходящо място! За морето не става, защото ни е много далече само за една или две нощувки. По-рано имаше предложения за прекрасните етно селца до Гоце Делчев. Обожавам ги, но в тях няма дискотеки или барове.. или поне подобен тип заведения за танцуване. Simple Smile Тъй че мястото или би трябвало да е в град или да е в непосредствена близост до град. Всякакви предложения за места, а и други идеи ще са ми от полза.
Обмислях Аугуста в Монтана, т.к. обобщава цялостната идея - има басейни, ресторант с градина за вечерта, красива гледка към язовира, има и дискотека в града. Също така харесах Esterra Vini в Перущица, но отново - няма дискотека или бар. Гледах комплексите около Пловдив, които са идеални за целта, но двойна стая започва от 100 лв, а искам аз да ги плащам, та ще е зор.. Гледах Вятърните мелници до София, но и там е бая пара..

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 15:10 от biserra

# 513
Момичета и нашата сватба мина Simple Smile два дни преди сватбата имах проблем с фотографа бил ме записал с въпросче и .....бях с друг негов колега(той ми го препоръча), бях малко притеснена от това положение, но съм много доволна от момчето Simple Smile много спокоен, помагаше ни кой как да застане.
https://www.facebook.com/ElboPhotography/
Снимките очаквам след 6-ти .
Не се притеснявайте ако нещо се промени в последния момента може да е за добро: )))))Heart Eyes
Медения ни месец беше в Гърция остров Корфу Simple Smile))) доста път си беше,но си струваше Heart

# 514
biserra, много полезен пост! Ние сме се спряли на бисквити Blush иначе за моминското не мога да дам съвет.
 Mimi9999,страхотни сте Heart Eyes
Желая ви здраве и много семейно щастие Heart

# 515
Biserra, чак сега видях, че и 2те сме на 23ти юни 👰😍 какво още ти остана като организация по сватбата?

# 516
Mimi9999 поздравления! Прекрасни сте! Пожелавам ви безусловна любов и дори нещата да се променят, винаги да е за добро! Simple Smile

Peoney и ние като че ли клоним към бисквитки. Харесва ми символиката - да подарим нещо сладко, за да ни е сладък живота. Simple Smile Вие откъде ще ги поръчвате?

Iva.Solakova Вярно, че сме на един ден! Много хубаво! Simple Smile Не съм сигурна какво още е останало по организацията - мога да кажа "и нищо не остана, и много остана" Joy 23-ти юни ще бъде датата на ритуала ни. Ще подпишем на морето с най-близките ни. За това, мисля, сме готови. Остава само да си направя украсата - за ритуала и за ресторанта.
Голямата работа ще бъде по тържеството, спрели сме се на 29.09.19. Засега имаме само ресторант и агенция... а на мен вече не ми се занимава след всичко направено за първата дата. Grinning

# 517
Здравейте!
Предстои ни сключване на граждански брак с ритуал. Ще бъдем ние двамата и още 8 човека.
Не се подготвям с нещо особено освен шампанското и чашите, халките, възглавничка за халките, бутониери.
Ще си направя късметчетата които се хвърлят отвън сама. То за кого ли ще хвърляме, но пък традицията ми харесва.

Имам един може би за вас глупав въпрос, но освен, че не съм се омъжвала досега, съм присъствала и само на един граждански брак в дъното на залата. 😂
Та - като дойде време за отпиване на шампанското просто взимаме чашите и пием или се чукваме лекичко и пием? Защо помня някакво поверие, че се пие до дъно за щастлив и дълъг семеен живот? Кумата ми напомни, че ще ни снимат, така че по-обиграни действия трябва да имаме. 😂😂😂

И бонус въпрос - като подписваме прави там мога ли да го настъпя? Редно ли е?

# 518
Привет!
    Мими9999,от сърце ви желая хармоничен и красив брак,изпълнен с любов,приятелство и спокойствие!Много красива булка!
  bissera,Аугуста е окей,но на Варна и Пловдив не им е никак близо.Разгледай Троян,Търново,според мен са по в средата.Само с дискотеките не знам как стои въпроса.
    RenettaBo, много красиви неща си сътворила.Ние презследващият уикнед ще се опитаме да сътворим тейбъл картичките.
  Подаръчетата и при нас ще са бурканчета с мед,таткото на зет ми е производител.Ще поръчаме и сладки,тези с мъжки костюм и бяла рокля.Аз съм изнамерила няколко фирми,които правят такива,чакам дъщеря ми да одобри вариант и да  се уговорим.
    Мисля да ходя по левчетата и да видя за ветрила,защото ще е топло и може би ще са нужни.
   За децата -гости, ще направим отделен кът с книжки за оцветяване,моливи,конструктор.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 09:56 от марулета

# 519
  • Sofia
Момичета, имам нужда от съвет за моминското ми парти! Ще го организира кумата, но и аз искам да участвам в организацията.
Искам да събера близките си момичета за един уийкенд някъде, но не в моя град.  Не сме много, но пък всичките сме от различни градове - София, Варна, Видин, Пловдив и Карлово. Идеята е да се съберем "някъде по средата", иска ми се да е в хубав комплекс, с басейн, където да прекараме деня и ресторант за вечерта, да има бар или дискотека в близост, за да продължи партито там.
Тук във форума сме се събрали все от различни краища, та моля за предложения за подходящо място! За морето не става, защото ни е много далече само за една или две нощувки. По-рано имаше предложения за прекрасните етно селца до Гоце Делчев. Обожавам ги, но в тях няма дискотеки или барове.. или поне подобен тип заведения за танцуване. Simple Smile Тъй че мястото или би трябвало да е в град или да е в непосредствена близост до град. Всякакви предложения за места, а и други идеи ще са ми от полза.
Обмислях Аугуста в Монтана, т.к. обобщава цялостната идея - има басейни, ресторант с градина за вечерта, красива гледка към язовира, има и дискотека в града. Също така харесах Esterra Vini в Перущица, но отново - няма дискотека или бар. Гледах комплексите около Пловдив, които са идеални за целта, но двойна стая започва от 100 лв, а искам аз да ги плащам, та ще е зор.. Гледах Вятърните мелници до София, но и там е бая пара..
Бисера, моето моминско беше в спа хотел  Хисар. Там има нощен бар-дискотека. Много добре си изкарахме до 4:30. Ресторанта е прекрасен и готвят вкусно. Съдействат с организиране на момински партита. СПАто бива , има и външен топъл басейн.

# 520
Чудесна идея! Много благодаря! Flowers Bouquet

# 521
Здравейте,

Искам да ви се похваля, защото от днес имам и обувки. Ще кача снимка. Аз нося 35 и ми е много трудно да си намеря обувки, затова поръчах от сайт (yoox) и съм много доволна.

# 522
Здравейте Simple Smile Нашата сватба е на 01.06.19г. в гр. Варна и сега си търсим автомобил под наем. Някой може ли да предложи откъде можем да намерим ?

# 523
Много готини обувки.Обожавам високи  обувки,но не мога да нося.
   Момичета,давайте идеи-как ще протече посрещането ви в ресторанта,имате ли някакъв ритуал.Дъщеря ми иска да избегнем посрещането от свекървата,по обективни причини,захранване и т.н.,което го има в изнесения ритуал.Не иска и народни песни и танци.
   Обаче,все пак някак си ще трябва да ги посрещнем в ресторанта,не става да си влязат и просто да си седнат.

# 524
Много готини обувки.Обожавам високи  обувки,но не мога да нося.
   Момичета,давайте идеи-как ще протече посрещането ви в ресторанта,имате ли някакъв ритуал.Дъщеря ми иска да избегнем посрещането от свекървата,по обективни причини,захранване и т.н.,което го има в изнесения ритуал.Не иска и народни песни и танци.
   Обаче,все пак някак си ще трябва да ги посрещнем в ресторанта,не става да си влязат и просто да си седнат.

Аз също не искам такива неща и мисля диджеят да обяви, че идваме, евентуално гостите да вдигнат чаши като влизаме и това е. На фона на Менделсон или друга тържествена музика.

Общи условия

Активация на акаунт