Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 365
  • 807
  •   1
Отговори
# 90
е , няма как да си сигурна

# 91
Кой пък толкова го защитава?
Това, че повечето тук мислим, че госпожата изобщо не е обидена и се прави, за да спечели пари, не означава, че одобряваме натрапената целувка.

# 92
сега видях, че сайтът е пуснал изявления как това е недопустимо и т.н
за мен е почти сигурно, че са я подкокоросали да се жалва, сега цял свят ще им прави трафик към 4-то класния сайт

за мен е некоректно, да лъжеш, че си насилен, застрашен, обиден....когато не си

# 93
На нас ни изглежда нелепо, но в САЩ е напълно нормално.

Това е големият проблем.Как може да живеем в 21-ви век и да смятаме за нелепо мъж да скочи в сексуален изблик на жена?
И тя е парцалива,но той си заслужава отнетия леценз и да олекне с някой друг милион.
Бай Ганьо си помисли,че мутренските му номера и маниери минават навсякъде,така така..но хората в Щатите са с друг манталитет и си търсят правата.
Откога са с такъв манталитет, защото разкритията на #metoo за номерата и маниерите в  цивилизованите Щати са от няколко години?

# 94
Нашият като е тъпа мутра, намери си майстора. Това не му е софийска дискотека. Много правилно си се възползва жената от ситуацията. 

# 95
  • София
аууу, значи в софийска дискотека може, в САЩ - не.?.
изненадваща позиция.

# 96
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако имаш впредвид акцията срещу продуцента в Холивуд,то Холивуд не е Щатите.
Хората вярват в правната система и се съдят за какво ли не.Дали са си в правото,това ще определи Висшия орган.
Няма нищо общо със жадни за слава старлетки,готови да спят с кой ли не за една роля,няма и нищо общо с перверзни чичковци с парички,които си ги купуват,въпросните старлетки.

Жената си е голддигърка.От тези,които обикалят партитата на милионерите и се надяват някой да им се върже.
Няма закон,който да й забранява да ходи полугола,но има закон,който не допуска сексуални своеволия против желанието на една от страните.Пулев да плаща,грам съжаление не буди у мен.Намери си майстора.

# 97
 Естествено че не трябва никъде да минава това, но в Бг няма кой да го осъди. Той явно си е свикнал така да натиска жени и за него си е нормално. Абе мутренски изпълнения.

# 98
  • София
В предишния ми коментар писах, че никак не долюбвам ни малкия, ни големия Пулев, за мен са едни доста прости бичета, но...
... Тия коментари кой как бил свикнал малко в повече идват. Никой не му е светил на Пулев, че да знае на какво точно е свикнал, какво бил правил в дискотеки в Студентски град (що па точно в Студентски?) и прочее. Има си съд, нека той да определя какво точно е извършил боксьорът.
Ама такива квалификации как едва ли не е сериен изнасилвач, който тука е вилнял на воля, а в "цивилизования САЩ" го изобличили са прекалени. Там е виновен без съд, тука вече виновен по още 1001010101 обвинения, все имагинерни като на Шушито.
Отделно никога не ме е тресял какъвто и да било патриотизъм, крайно критична съм към отрицателните ни черти като българи, но ми писна България някои да я изкарват някаква варварска земя, в която бродят някакви нецивилизовани диваци, особено от мъжки пол. Стига сме се подценявали така. ВидЕхме го Митуту на САЩ, мерси сме...

# 99
  • Terra incognita
Когато беше мачът с Кличко, бях попаднала на един коментар във фб на едно момиче, което твърдеше, че по време на лятната си почивка в Слънчев бряг, посещавайки оборотна дискотека, на входа Пулев я задърпал и й казал- тая вечер си с мен. Момичето отказало, а онзо се разбеснял и разпсувал, ръсейки цинизми и обиди, курв@- мурв@. Не знам дали е истина, но момичето беше застанало с реалните си имена.
Някак съм склонна да повярвам, защото ми изглежда точно такъв тип. Особено, пък, като видиш коя е официалната му половинка.

# 100
Напротив, Кубрат си е известен с  мутренските изпълнения спрямо жени по дискотеките. Няма какво да му се свети, той не се е криел.

# 101
Ако имаш впредвид акцията срещу продуцента в Холивуд,то Холивуд не е Щатите.
Хората вярват в правната система и се съдят за какво ли не.Дали са си в правото,това ще определи Висшия орган.
Няма нищо общо със жадни за слава старлетки,готови да спят с кой ли не за една роля,няма и нищо общо с перверзни чичковци с парички,които си ги купуват,въпросните старлетки.

Жената си е голддигърка.От тези,които обикалят партитата на милионерите и се надяват някой да им се върже.
Няма закон,който да й забранява да ходи полугола,но има закон,който не допуска сексуални своеволия против желанието на една от страните.Пулев да плаща,грам съжаление не буди у мен.Намери си майстора.
Само дето не беше единствен продуцентът, ами явно доста масово разпространено явление, и не бяха само старлетките, а и доста известни личности, всички до една траяли си. Та целувката на Ганьо е нищо в сравнение с толкова изнасилвания от страна на цивилизовани американци.
И на мен Пулев ми е ясен, ама малко по-полека със самобичуването и възхвалата на великия цивилизован Запад.

# 102
На мен си ми намирисва на чист пиар и за двете страни. Лоша реклама няма. На кобрата явно му е писнало от Андреа, която вече на нищо не прилича и вече не е толкова интересна и е решил да блесне с друга мома.

# 103
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Старлетките не са изнасилвани,ходили са доброволно в хотелските стаи да спят с чичковци,защото така са решили те самите.Секс срещу роля.
Целувката си е нещо,при това голямо,защото е доказателство черно на бяло.

Ако беше ПР,нямаше да наемат високоплатени адвокати,които ще им искат една торба с пари.

# 104
Че то баш Холивуд е тоталната кочина, от цялата шумотевица за сега стана ясно, че голяма част от звездите доброволно са си лягали с когото трябва, за да получат роля
осъден няма!
Азия Арженто, дето поведе парада срещу Уайнстйн я видяхме кви ги е вършила и тя...

Общи условия

Активация на акаунт