Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 71 936
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Не дочетох докрай дискусията от стената на Лиско, ама Лиско му идва твърде симпатично. Една жена влезе в разговор с премерен хумор и сарказъм, с нищо не го обиди, а той веднага започна да я обижда в хор с дружките си. Посредствен с желание за величие. Няма представа колко нафталинов е тоя хумор. Dizzy Face Не стоун фейс, ами стоун в главата на такъв!
Божеее, сега дочитам. Адвокатката му иска номерата на преписките и делата, че щяла да ходи в съда и той ѝ ги дава под малоумен пост. Тц, тц, тия хора са много зле - няма месинджъри,  варианти за личен разговор... 

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 16:17 от Монако

# 1 381
Аз пък мисля, че само Василена и Форко не са консумирали брака...

# 1 382
Леле!Дърт мъж, а се направи на смешник.
 Мъчно ми е за дъщеря му,като му гледа тв интернет изявите.

# 1 383
Скрит текст:
Скрит текст:
Той -  ни дом като дом, ни кола - като кола, ни хумор като хумор...какво да й предложи?! Определено е била и тя с други очаквания.

Точно този участник (тъй като го познавам отдавна) е причината да се регистрирам тук. Смея да твърдя, че ако Вие изпаднете в неговото положение (на 50 години, сам, на улицата с дрехите на гърба си) домът му ще Ви се види като палат.
Не е перфектен, но не се е предал - бори се както може и се мъчи да приема всичко на майтап.  
Когато човек преживее някаква трудност разбира, че животът не е майтап и подхожда сериозно. При него вероятно не се е стигнало до отчаяние и депресия, но изпада в еуфория, което другата крайност.

Депресията много често изглежда точно по този начин (пр.Робин Уилямс).
Съгласна, отчаяние е единия полюс, еуфория е другия. Тази приповдигнатост, която опитва да демонстрира и определя като шега .... ни в клин, ни в ръкав. 
Сега като се замисля, трябва човек да има много сериозна причина за да участва в такъв експеримент или да е авантюристична натура.
Само за Мерал не мога да намеря причина, млад, успял, възпитан, образован, симпатяга .... не изглежда авантюрист. Кой знае?!

# 1 384
  • София
Не можах да изтърпя Светозар снощи. Не мога да понасям лигави мъже. Смених канала. Това неговото не се трае просто.

Нямате изчитане, та не знам дали сте го споменавали.
Сигурно му е много важно на Мерал да му е чисто вкъщи, ама първите му думи към Ивана при влизането в новия й дом да са подкана да се събуе...... Много романтично.... Дали операторът и другите от екипа на предаването се бяха събули? Ако иска в дома му да се ходи на бос крак или с чехли и е толкова невероятно очарователен, тактичен и внимателен, колкото го изкарват в коментарите - трябваше да избере друг момент и друг начин да й го каже.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 16:37 от Vivi

# 1 385
  • Terra incognita
На приятеля на Сверозар бих казала, че причината, поради която хората не го харесват, не е нито видът на дома му, нито затрудненото положение, в което се намира. Причината е плоският му хумор, ни в клин, ни в ръкав, липсата на усет кога да спре, долавям и някакви нотки на сексисъм в него, неинициативността му и липсата на типичната за възрастта му мъжка енергия. Няма нищо сериозно в този, иначе 56- годишен мъж. А това, че лежи на стари лаври от семейната си история, дори не го коментирам.

# 1 386
Аз се обърках, починалата Катя, първата или втората съпруга на Светлозар е?

# 1 387
Втора. От първата е дъщеря му.

# 1 388
Втора. От първата е дъщеря му.
[/quot
Не разбрах,извинявайте -Светлозар има две починали съпруги???

# 1 389
  • София
С първата се е развел.
Жената сигурно е жива и здрава.

# 1 390

не знам каква е тази мода сандали с чорапи,но е ужасна

# 1 391
Скрит текст:
Той -  ни дом като дом, ни кола - като кола, ни хумор като хумор...какво да й предложи?! Определено е била и тя с други очаквания.

Точно този участник (тъй като го познавам отдавна) е причината да се регистрирам тук. Смея да твърдя, че ако Вие изпаднете в неговото положение (на 50 години, сам, на улицата с дрехите на гърба си) домът му ще Ви се види като палат.
Не е перфектен, но не се е предал - бори се както може и се мъчи да приема всичко на майтап.  
Когато човек преживее някаква трудност разбира, че животът не е майтап и подхожда сериозно. При него вероятно не се е стигнало до отчаяние и депресия, но изпада в еуфория, което другата крайност.
Зарко може да разнообрази поведението си като насочи хумора към себе си, да иронизира себе си, а не  на гърба на Таня. И не мисля, че животът е майтап, вярно е, че усмихнатите и позитивни хора се възприемат добре от околните, и животът с тях е по-приятен, но инфантилните няма как да минат за забавни.

# 1 392
За жилището на Зарко и имотната мафия напълно вярвам. Само нещо не ми излиза, защото виждам снимки на разни събития, с политици и т.н. Приятно впечатление ми направи, че е помагал в Аспарухово на хората (колко не знам и дали не е само за снимки, като някои, но поне е бил там)
За апартамента си мисля, че вероятно е бил на Катя по документи. Щом има лъжесвидетели той не е бил реален собственик с нотариален акт. След смъртта и вероятно е имало делба за имота, нещо е станало. Неговото жилище къде е обаче от родителите примерно или от първият му брак... това не знам.Освен това кумът му май беше адвокат (така разбрах). Имотната мафия и лъжесвидетелите не знам обаче как са присвоили апартамента, защото наследник е детето на Катя така погледнато. Много объркано, но напълно възможно.
Извън темата, но искам да знаете и да не подценявате такива случаи. Имотна мафия има и всеки може да стане жертва, дори семеен, дори сам,набележат ли ви... просто се пазете, а как-не знам.

# 1 393
Таня пък с нейната сериозност, не знам какъв мъж би я понесъл. Може би от типа - един вкъщи, друг - навън.

# 1 394
Извън темата, но искам да знаете и да не подценявате такива случаи. Имотна мафия има и всеки може да стане жертва, дори семеен, дори сам,набележат ли ви... просто се пазете, а как-не знам.

Е как да се пазим като и ти не знаеш? Grinning
Аз дори не знам как оперират, за да се пазя от евентуални признаци.

Общи условия

Активация на акаунт