Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 247
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 195
Никифор няма как да си намери сериозна приятелка, щом очаква да спят с него до трета среща (или ги зарязва). Може би ако си пробва късмета в Испания, ще е най-добре (в случай, че сегашната не му е приятелка, а случайна придружителка, братовчедка или нещо такова). Пепе ще го уреди ))

Не знам защо в началото някой каза, че не е бил в чужбина - и аз погледнах профила, видя ми се, че има снимки от Солун и май от Германия...

# 196
  • София
Скрит текст:

Най-после и аз разгледах профила на Фори във фейса. Направи ми впечатление на снимките преди 4-5 години. Бих казала, че много нормално и добре дори изглежда. Слабо, високо момче, добре дори облечено, на мен ми е симпатичен. За няколко години само е трупнал много килца, явно нещо е в депресия и се е отпуснал. Пътувал е, качвал е снимки, има и с някакви момичета, вероятно случайни. Нормално момче. При това е бил на 37-38 години на тях, еми...за мъж дори е супер, може да ми се смеете, ама... добре сложен е на тях, няма и помен от коремче. Май и от коли се интересува, като всички мъже. Не бих се учудила да излезе скрита лимонка и се окаже добре финансово за ужас на Василена. При Фори има някаква драма за мен, нещо е станало с този мъж така да се отпусне и да е неглиже.

На мен външния вид на Фори не ми е проблема при него, не могат всички да са модели. Характерът му куца.

Точно! Изглежда оставил се по течението мъж, очакващ някой друг да му нареди живота.

# 197
Но коя подред среща се случва секса няма общо към това колко ще продължи една връзка. Може да си легнете и на 1вата и да сте заедно 10г., може и на 10тата и да се разделите. Дразнещ е ултиматума- Не легнеш ли с мен до 3тата, те зарязвам. Ако някой мъж ми го каже това, няма да ме види повече, ко ще и да умирам да него. Ще си легна с него, когато аз реша.

# 198
  • Тра-ла-ла
Съвсем нормален мъж е Форката...снима се с чужди коли,  с чужди жени.

# 199
Никифор не е някакъв специфичен индивид, повечето мъже ако са привлечени от жената (а те почти винаги са, стига да не урангутан) биха искали да са интимни с нея. Това е въпрос на усещане, и ако жената го чувства така, защо не?

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 13:15 от Не се сърди, човече

# 200
Мъжете-Скорпиони стават само за кревата, но Фори с флегматичните движения не знам дали и за там става или само желание има. Моля да не ми скачат омъжените за Скорпиони 😁😁

# 201
Мъжете-Скорпиони стават само за кревата, но Фори с флегматичните движения не знам дали и за там става или само желание има. Моля да не ми скачат омъжените за Скорпиони 😁😁
Но за кревата не е нужно да са омъжени. Mr. Green

# 202
Не, напротив, коментирах Никифор. И това, че не вярвам, че има много кандидатки; писала съм само и единствено във връзка с неговото изказване. Дори и тези, които са го последвали сега, едва ли са особено сериозни.
Тази история за дългогодишната връзка, дето 7 години искал деца, а на седмата разбрал, че тя взима противозачатъчни - ами, това е меко казано несериозно.

# 203
Струва ми се, че разликата във външния вид на Фори преди-сега идва от злоупотреба с алкохола. Такова усещане получавам от него, физиономията му е на алкохолик, с мътния блестящ поглед, подпухнало лице.

# 204
Струва ми се, че разликата във външния вид на Фори преди-сега идва от злоупотреба с алкохола. Такова усещане получавам от него, физиономията му е на алкохолик, с мътния блестящ поглед, подпухнало лице.
Има нещо такова, да. Те и приятелите му са любители май на чашката.

# 205
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дразнещ е ултиматума- Не легнеш ли с мен до 3тата, те зарязвам.
Точно.  Peace То даже изобщо не е ок мъжът да не покаже в първите няколко срещи, че изпитва физически интерес към жената, че току-виж го сложила в графа "приятели". Обаче да покаже, не да изисква, настоява и поставя условия. В случая на Форчо, с този ултиматум той определено си признава, че иска само и единствено секс. Това не е нормално поведение, ако истински харесваш жената и имаш намерение да се опиташ да градиш връзка.

# 206
Само един Слави си намери булка, че се и ожени и дете направи в рамките на 3-4 м след предаването. Жената беше бесарабска българка.
Не бяха на едно интелектуално ниво и ми е странно как им се получи. Ама явно химия.

кой беше този?
Той беше от друго предаване:

Ожени се за Екатерина

# 207
Един въпрос не ми дава мира- за свободата на избора в този формат. Колкото  психологически  техники да приложат мачмейкърите, няма как да предвидят "химията" между двойките, които са подбрали. Затова си мисля, че няма логика, хората , които не се харесат от пръв поглед, да не могат да кажат "Не" на сватбата, или да плащат неустойки за този си избор. В уикито на формата има подробна информация за всички серии и двойки по цял свят. Има двойки, които не са станали семейства. В една от сериите Милена зададе същия въпрос към Василена, защо се е съгласила за този брак, след като не е харесала партньора си?

# 208
  • Варна
И какъв е изводът? Най-успешни са предаванията, в които имаш все пак някакъв избор тип "Една от три" или нещо такова. На мен също ми харесваше предаването със скритите девойки и младежи зад паравана, макар че може да има после изненадани от външния вид на избраника или "Фермер търси жена" /не знам защо обаче има предаване само за фермерите. /

# 209
  • Terra incognita
Гледах промото на епизода довечера. На Ивана бая й светнаха очичките, като влезе в дома на Мерал.

Общи условия

Активация на акаунт