Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 255
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 210
И какъв е изводът? Най-успешни са предаванията, в които имаш все пак някакъв избор тип "Една от три" или нещо такова. На мен също ми харесваше предаването със скритите девойки и младежи зад паравана, макар че може да има после изненадани от външния вид на избраника или "Фермер търси жена" /не знам защо обаче има предаване само за фермерите. /

Имах предвид да избираш между "да" и "не" по отношение на предложения ти от предаването партньор. Ако трябва да предложа вариант на предаване на тема мачмейкинг, то е сръбския. Не съм сигурна, че е с лиценз на формата, по-скоро са взаимствали идеята. Всеки епизод среща двама души, те говорят за своите желания и очаквания, женят се без много шум и роднини, само с по един свидетел и преди да подпишат водещата ги подканя да споделят дали са се харесали. Тези, които не се харесат, остават заедно като приятели, ако намерят достатъчно допирни точки. Интригата във всяка серия е дали подбраните двойки ще се харесат и оженят, дали психолозите са си свършили работата? Остава ти едно приятно впечатление , а не напрежението от това да ставаш част от личните драми на хората .

# 211
Според мен Никифорчо е видял секс до трета среща на Кукуво лято. Просто се изхвърляше пред Васа, за да види тя колко е търсен и евентуално да се коригира. Въобще не е типаж, на който жените се хвърлят. И то, не заради външният вид или финансовото състояние, а заради недоверието и скептицизма, който излъчва.

# 212
Ооо ми тези 400 новоизлюпени приятелки дето така стръвно му се хвърлиха във фейсбука на Фори. Казвам ви, за всеки идиот си има половинка, както ще на нас да ни изглежда. Типаж, нетипаж хвърлят му се, може да си сигурна.

# 213
Ооо ми тези 400 новоизлюпени приятелки дето така стръвно му се хвърлиха във фейсбука на Фори. Казвам ви, за всеки идиот си има половинка, както ще на нас да ни изглежда. Типаж, нетипаж хвърлят му се, може да си сигурна.
Някои жени обичат мъжете, в ролята на жертва и да ги спасяват.

# 214
Според мен интересът е, защото на тази възраст много трудно се намират свободни мъже, без бивши жени и деца.

# 215
Някои жени обичат мъжете, в ролята на жертва и да ги спасяват.

Някои мъже също. FlushedRolling Eyes

# 216
Има много отчаяни жени.

# 217
  • София
Вероятноста Никифор да си намери жена е голяма.
Има дами дето само искат мъж до себе си, склони са на компромиси.
А пък Никифор не е чак за изхвърляне, ако случи може да му се получат нещата.

Докато Василиса с нейните изисквания не я виждам.

# 218
Според мен интересът е, защото на тази възраст много трудно се намират свободни мъже, без бивши жени и деца.
То това не е предимство, а червена лампа.

# 219
Голямо предимство ли е бившата му жена да се меси за всичко и да го рекетира чрез децата? Или още по-зле - въобще да не казва, че е женен

# 220
Е айде сега! Има и интелегентно разведени бивши, които се държат нормално един с друг и с новите си семейства.
Този е от един специфичен вид мъже, дето успяла, модерна, съвременна жена не ще да има вкъщи. Но пак казвам, достатъчно подходящи за него има. Тия приказки че душата е красива и външността не е от значение, обаче са само лозунги. Много работа има по Никифор, ако някоя по-печена се заеме с него все пак, щото е изпуснала всички влакове и се прежали. Ама, ако си е такава неглиже като него, хич няма да го пипне и така ще си и е идеален.

# 221
Голямо предимство ли е бившата му жена да се меси за всичко и да го рекетира чрез децата? Или още по-зле - въобще да не казва, че е женен
Чакай сега, ти къде отиде. По-добре да е имал дълга връзка/ да е бил женен, отколкото цял живот да дели тоалетната със систъра. За мен такъв човек мвече е отявлен егоист и е склонен на минимални компромиси. Ако беше много готин, досега да е свил гнездо и да си гледа децата.

# 222
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Далече не всички бивши са такива. А неженен мъж на тази възраст и без сериозна връзка/съжителство зад гърба си, си е жив атестат за нещо не както трябва.

# 223
Не мисля, че Никифор не е имал избор на по-млади години и то не много отдавна. Както споделих разгледах му профила и снимките най-вече. Ми жените харесват поне с такава външност мъже, дори на мен ми харесва, а съм придирчива мисля доста. Може да си е бил отнесен още тогава, но е завъждал жени със сигурност. Вие сякаш не живеете тук и не знаете и виждате какво става и как. Проблемът е какво е станало, та така се е занемарил. А тази дето уж му била приятелка 7 години не знам каква е била и изобщо имало ли е такава толкова време. Може и да не е искала деца уж от него, може да е имала противозачатъчни уж, но се питам коя жена би си губила годините с човек, който не харесва и не желае брак с него. Няма такава, аз не познавам. По-вероятно е хапчетата да са били за друг човек, да е имала паралелна връзка или знам ли.
В профила на Никифор има и мъже гледам взимащи отношение. Не е вярно, че само суперлативи получава, някои го нападат жени. Видях донякъде и списъкът с приятелите му жени. Ми има доста симпатични поне на снимки. И пак да уточня, че поне моите изисквания към външност на мъж са високи. Познавам доста мъже и знам как изглеждат на 35-45 години. Няма и защо да коментирам, достатъчно е да се огледаме около нас и нашите познати. Никифор физически е изглеждал добре, когато е бил под 40г. За умствено не знам,май си е бил същия по погледа му. Но има мъже доста по-зле от него и пак са семейни и то отдавна на тези години. Не е че не е имал избор, мъжете по-лесно се женят, те са и по-малко от жените статистически. Е аз не бих го взела де, но това не значи, че не е харесван и му има нещо.
Колкото до Василена, ако бях мъж, никога не бих дори седнал на кафе с нея. Просто тази жена ме изнервя с маниери, поведение, да не говорим за изказ (на няколко пъти чух цинизми) Не познавам и от близките ми мъже познати да се свържат с нея, дори неплатежоспособните. Какво остава да подчертава всеки път, че не харесва Никифор. Ми то се разбра, чу, отигра достатъчно. Но не, тя натяква и натъртва. Честно казано друг би и теглил една , че и може и повече...
Аз такава жена не познавам,това е някакво същество дето е хем неадекватно, хем неврозно, хем просто, хем меркантилно, хем за мен дори и грозна в лице. Съжалявам, ама така я виждам, не от това което показва. Още при представянето се бях притеснила, че  мъжът който са я избрали няма да я хареса. Дори си мислех, че затова е изнервена, когато я приготвяха за сватбата и пътуваше в колата.После гледах едно умно, като чух каква красавица била с подобрения, че и принцеса. Мигах, мигах, накрая се ококорих да я видя по-добре, еми-не същата беше. Ще видим довечера, май пак има нещо дълбокомислено да каже и пак потропва с краче и истерясва. Ма не се търпи това. То не се гледа, какво остава да живееш с такава. Няма толкова изпаднал мъж, дори и като Никифор да я търпи.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 17:14 от Анонимен

# 224
Чакай сега, ти къде отиде. По-добре да е имал дълга връзка/ да е бил женен, отколкото цял живот да дели тоалетната със систъра. За мен такъв човек мвече е отявлен егоист и е склонен на минимални компромиси. Ако беше много готин, досега да е свил гнездо и да си гледа децата.

Задължително ли е да е имал брак?

А това, че е имал брак, който е пропаднал толкова бързо, не е ли друга червена лампа, че може би го е страх от подобно нещо, или пък, че е изневерил и не може да е верен? Или пък че взима прибързани решения и не може да се разчита на действията му, защото са повлияни от момента?

Всичко е стриктно индивидуално. Не може да се отсича по тоя начин - "Щом не е бил женен на 40, значи не е читав". Ако е бил женен 3 пъти до 42 годишна възраст, това супер читав ли го прави?

Общи условия

Активация на акаунт