Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 711
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 965
Този коментар на защитничката на мазния Светозар за това, че 2 години били малко да прежали Таня покойния си съпруг е отвратително тъп! Никой няма право да съди никого за това колко време му е нужно, за да прежали близък! Това е толкова лично и относително! Да бъдеш с нов човек въобще не означава, че си прежалил някого! Просто животът продължава и, за да бъде силна за децата и внуците си, жената (визирам в случая Таня) трябва да продължи напред, да отвори себе си за нови и вълнуващи срещи, преживявания и, въобще, приключения! Няма точно време, има субективно усещане и вътрешна сила!

# 1 966
  • Тра-ла-ла
Кой знае какви кикимори са тия Заркови приятелки Laughing

От това, което гледам в профилите на семейството на Таня оставам с впечатление, че са прекрасни хора, добре възпитани, интелигентни, включително и емоционално такива. Peace

# 1 967
  • Варна
Таня - бабичка? Изглежда много добре. А Лиско - не. От мъжете само Мерал ми е симпатичен и новият човек - рокаджията. Като си го харесват този Зарко, що не си го вземат?

# 1 968
Кой знае какви кикимори са тия Заркови приятелки Laughing

От това, което гледам в профилите на семейството на Таня оставам с впечатление, че са прекрасни хора, добре възпитани, интелигентни, включително и емоционално такива. Peace

Подкрепям напълно! Не съм им разглеждала профилите, но от поведението на Таня, от невербалната комуникация, въобще от всичко съдя, че е грамотна, приятна и възпитана жена! Жалко, че попадна на таласъм Simple Smile

# 1 969
  • София
Приятелките на Лисун са същите като него - простовати, със самочувствие и злобни. Начело с Валя Михайлова, пишат по 100 коментара в негова защита, като си отговарят една на друга, тагват се, но лъжат, че са просто зрителки. А това за катъра и на него лично му го беше писала под ония пост.

# 1 970
Василена отнесе най-много хейт, защото от ден първи се опитваше да ни убеди, че щом е инвестирала във външния си вид, значи е неземна красавица. А пък хората не са слепи - все пак виждат каква карикатура е. Язък за разхода, който е направила по себе си. Тя и Тамара Георгиева /Мис България 2017/ твърдеше навсякъде в медиите, че била много красива, ама ей на - хората си казаха какво мислят.

# 1 971
Значи, спомням си нещо странно - на сватбата на Таня и Светозар, когато се ръкуваха с роднините Светозар подаде ръка на дъщерята на Таня и след това на някакъв млад мъж и каза: "Зетя, предполагам", тогава въпросният мъж отговори: "Кандидат-зет". Останах с впечатлението, че това е новият мъж на дъщерята на Таня. Може и да греша, де.
Аз пък помня, че Светозар го попита - "това  е зетя предполагам?", а той отговори "не,...........(не се чу какво точно)" и самия Светозар каза -" Значи кандидат- зет! Simple Smile". Мисля, че човека е отговорил нещо от сорта на - "не, приятел" и е напълно възможно хем да е новото гадже, хем да е само приятел, който да е взела като кавалер на сватбата. Иначе докато чакаха ритуала, дъщерята на Таня много спокойно го беше хванала под ръка - по езика на тялото си личеше, че човека й е много близък.

# 1 972
  • Тра-ла-ла
Те хората не харесаха и Мис Крокодил, пък на мен допада и не виждам нищо крокодилско или грозно. Но простотията като тръгне и хората се увличат един от друг да покажат своята. Да изкарат върху друг целият хейт от собствения си незадоволителен живот.

# 1 973
Кога Лиско е бил тук(( Бе уж чета и пак нещо пропускам(( Или само предполагате.
В този формат никой не е за другия. Но и никой не ми харесва напълно и да кажа -супер е. Няма идеални хора, но и не забравям, че са пред камера, това не са актьори и всеки се е стегнал да се покаже и да не се изложи. Душичката им е свита.
Зарко не виждам нищо хубаво от показаното, може и да не е такъв човека, но...не ми харесва поне това от видяното. Направо ме отблъсква, а и с тези камери как пък не се съобрази малко и да спрат да се мляскат непрекъснато.
За Таня, какво значи бабичка че е на 50 години? При това казано май от жена. Няма възрастни жени има занемарени. А 50 години си е супер възраст за мен, защото си постигнал нещо, имаш опит, знаеш какво ти трябва, животът е пред теб. Изобщо вече до 65 години сме млади. Щом тогава ще се пенсионираме...значи врим и кипим. А относно преживяното и колко време му трябва на човек имам наистина резерви. Не може да казваш, че носиш някой в сърцето и душата си и да мислиш да продължиш с друг. Не е честно към другия, нито към себе си да се напъваш. Ако обаче го правиш или имаш сериозна причина , или си забравил, или не заслужава да го помниш. Може и крайна да съм, но...така мисля. Това при Таня не ми се връзва и там ми е дилемата да човъркам в раната вярно, ама..

# 1 974
Фани ме развесели, определено. На 50 сте млади и живота е пред вас. Laughing

# 1 975
  • Тра-ла-ла
Това е въпрос на личен избор. Някои придобиват визия и мислене на лели/чичаци още на 20г. Не отмина ли това схващане, че след една възраст човек трябва да се кротне рязко и да продължи просто да съществува до смъртта си? Като единтвените му забавления да са деца, внуци, сериали и битови ангажименти? Разбира се нещата опират и до финанси, но най-вече до състояние на духа.

# 1 976
Това е въпрос на личен избор.
Така е, абсолютно не твърдя друго.
Виж Васа на 33 г, все още се изживява като девствена 16 годишна.

# 1 977
От толкоз хейт Василиса взе да ми става симпатична.

# 1 978
Ми какво сега? Преди на 30 жените ми се виждаха лелки)) На 50 една жена трябва да е като виното, отлежало, скъпо и пивко, ама не за всеки)) Не забравяйте, че сме жени, а все повече дори раждат първото си дете тогава, така че.. Пък щом един мъж на 50 може да се каже, че е вървежен дори за 20 годишни, то що една жена на 50 да не си знае цената. Пък като се замисля, че трябва до 65г. да работя, значи на 50 си е едно нищо. Ма много сте закостенели значи.)) Пък и що не, човек остарява само физически, но умствено...не винаги))

# 1 979
На 50 една жена трябва да е като виното, отлежало, скъпо и пивко, ама не за всеки)) Не забравяйте, че сме жени, а все повече дори раждат първото си дете тогава, така че..

Колко жени познаваш, които са родили на 50 първото си дете, а след това са родили 2 и 3 то? Това, че са давали 2,3 по телевизията не означава, че  е практика. На 50 жената не е млада, мъжа също. Това не означава да спреш да живееш - всяка възраст си има своя чар и човека трябва да й се радва, но трябва и да си съзнава годините - иначе се превръща в нещо като Светозар - човек с външен вид на чичко(да не кажа дядко), а с държание на незадоволен тинейджър!

Общи условия

Активация на акаунт