Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 711
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
Абе, друго си е да си на 30 вместо на 50, но нямаме друг избор, за съжаление, освен да търсим мотивация във всяка възраст. Променя се всичко с всяка година, колкото и да ни е млад духът. Дори физически, не можем да се борим с времето.

# 1 981
Ти направо го срази. Човекът живее с мисълта, че е Кевин Костнър.

# 1 982
На 50 една жена трябва да е като виното, отлежало, скъпо и пивко, ама не за всеки)) Не забравяйте, че сме жени, а все повече дори раждат първото си дете тогава, така че..

Колко жени познаваш, които са родили на 50 първото си дете, а след това са родили 2 и 3 то? Това, че са давали 2,3 по телевизията не означава, че  е практика. На 50 жената не е млада, мъжа също.
Абе я си ги родете децата преди 50г, за по сигурно.

# 1 983
Танчето за съжаление не изглежда на 50, а по-скоро на ранни 60. Доста е преживяла и ѝ се е отразило.

# 1 984
  • София
Забременях (трудно) на 30 и лекарите ми казваха "възрастна първескиня". Научно е доказано, че след 30 с всяка изминала година все по-трудно се забременява (за пръв път), а де не говорим, че над 40 вече може да има проблеми и за плода. Sad Темата си стана съвсем бг мама. Simple Smile

# 1 985
Божкей,  вчера казах същото в една друга тема и спах с чесън и кръст защото ме анатемосаха Joy

# 1 986
Божкей,  вчера казах същото в една друга тема и спах с чесън и кръст защото ме анатемосаха Joy
Joy Joy Joy

# 1 987
Как може една от приятелките на Зарето да си позволява да коментира на страницата на предаването във фейсбук, че Таня "достатъчно се била отпуснала още първата брачна нощ"?! То бива женска злоба, бива, ама това вече е върхът на селските изпълнения! Като онова с катъра, де. От същата авторка. Да му имам фен-клуба на Зарето!

# 1 988
  • Тра-ла-ла
То бива женска злоба, бива, ама това вече е върхът на селските изпълнения!
Както казва Румен Петков - „Тишината в спалнята ражда безумия!“ Mr. Green Завиждат тьотките Whistling

# 1 989
Ама да си го прибере тогава, да си го обожава и да му се смее на смешните смешки! Но сигурно той нещо не й връзва.

# 1 990
Е колкото-толкова. Непрекъснато се изнасят данни, че жените все по- късно се решават да родят първото си дете. Това, че у нас все още повечето хора си мислят за годините ...ето сега Антония говори, че е на 34 и е родила първо дете. За други да не пиша Елена , Юлиана..За други от света, като цяло...Ми на принц Хари сега се сетих как се казваше..актрисата.. Исках да кажа, че начинът ни на живот, приоритетите ни, дори това, че се пенсионираме доста късно ище трябва да сме активни хора е друго.Вече няма баби на 55 да се пенсионират и гледат внуци. Хората живеят активно до 40 и повече и после вече гледат май семейство да правят. Жените раждат и без брак,преди е било ... На 50 не мисля, че една жена е стара и баба. Това е кошмар.

# 1 991

Хич да не ти пука Wink Мен ме анатемосват във всяка тема в която се разпиша Laughing

# 1 992
Аз съм старо куче и въобще не си го слагам.

# 1 993
Е как Таня ви изглежда на 60. Че тя има тяло почти перфектно. В лице е симпатична. Честно  не ви разбирам. Жените бабички ранни, сега и Таня изглежда състарена с 10 години, аз май не съм за тук. Хич не мисля, че след 50 жената е стара, грозна и е за печката и внуците. Жалко.

# 1 994
Ами на мен не ми харесва визуално Таня. Поддържана жена е, ама чак пък красавица...Безлична ми е.
Една Гала, която е по-голяма от нея изглежда в пъти по-добре и запазена. И да Таня изглежда състарена. Предвид това през което е минала ми се вижда съвсем нормално. И не е обидно.

Общи условия

Активация на акаунт