Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 711
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 995
И на мен Таня не ми изглежда като на 60. Супер си е жената. А тялото и е убиец

# 1 996
  • София
Ами на мен не ми харесва визуално Таня. Поддържана жена е, ама чак пък красавица...Безлична ми е.
Една Гала, която е по-голяма от нея изглежда в пъти по-добре и запазена. И да Таня изглежда състарена. Предвид това през което е минала ми се вижда съвсем нормално. И не е обидно.

Таня е обикновена жена, няма как да се сравнява с Гала, минала толкова много процедури и можеща да си позволи скъпа козметика. Таня има страхотно тяло, но на лицето ѝ е изписана болката, през която е минала и минава.

# 1 997
  • София
Таня се е борила с рак. Вероятно е била и на химиотерапия. Това съсипва организма, а в много случаи се отразява и на психиката по един или друг начин. Как трябва да изглежда или да се държи Таня след това?
Не е някаква невиждана красавица - да, ама налага ли се да бъде? Хубава е. Има много добра фигура. Светозар в Йордания говореше за нея като за "красивата ми съпруга". Т.е., харесва си я. И първата му реакция като я видя на сватбата беше показателна - той ахна.
Сега - след като вече очевидно е отблъснат - много е лесно с фенките му да обсъждат външността й как била такава пък онакава. Айде, моля!

# 1 998
  • София
На мен пък Таня не ми изглежда никак младолика, напротив. И аз си помислих за Гала като казаха на колко години е. И ако Гала не може да е стандарт за подобно сравнение, поради купищата процедури, които си прави, то майката на моя позната, която е съвсем обикновена жена и стана на 50 миналото лято категорично може да мине за поне 10 години по-млада от Таня. Да, отразили са й се сътресенията в живота, но в никакъв случай не е бабка, както се опитват да я изкарат приятелките на Светозар.

# 1 999
Аз не казвам, че е бабка просто за съжаление това, през което е минала ѝ се е отразило. Няма как..Важното е , че е намерила сили да продължи и продължава.
Направо си е подигравка към нея да я свързват с този несериозен лигльо Зарко. А тя беше готова да му даде шанс и определено искаше да им се получат , но уви..

# 2 000
Таня не е красавица определено, но пък има много хубаво тяло и според мен изглежда добре за годините си. Прибавете и химиотерапията - майка ми се оперира на 60 от рак и въпреки, че беше само на лъчетерапия, което е много по-щадящо - реално се състари за 1-2 години сигурно с 10. Отразява се много на организма.

# 2 001
  • Тра-ла-ла
Хайде на безплатното уифи. Я да ви видим антенките горе  sohappy

Снимката е от коментарите във ФБ страницата на предаването.

# 2 002
Аз и на Лисан не му давам 56 години, изглежда с 10 отгоре.

# 2 003
  • SF
Аз наричам 50-годишни красавици Джулия Робъртс, Дженифър Анистън, ей такива разни....
Таня няма как да ми се впише при тях, ама толкова ли е важно това!! За Светозар е направо перфектна!

Ако Василена имаше по-приятно поведение, никой нямаше да й обърне внимание на съвсем обикновената външност. Просто тя много акцентира върху това колко готино е направена, как е инвестирала във външност, каква принцеса е. Обърна ни внимание и ние забелязахме, че не е никаква принцеса.

# 2 004
  • Тра-ла-ла
Ако Василена имаше по-приятно поведение, никой нямаше да й обърне внимание на съвсем обикновената външност.
Да, бе....даже вече обсъдихме новите участници, още преди да са ни ги показали официално Whistling

# 2 005
Че какво й е? Не е красавица, но е симпатична и поддържана жена. Както обясни, става рано, за да работи. Да снимаш и да се оправяш с обаждания и пратки не е толкова лесно. Грижи се добре за дъщеря си.
 На мен винаги ми е било чудно какво харесват богатите мъже в "красавиците" с изкуствени скули, джуки като на пате, нарисувани вежди, мигли, които всеки момент могат да се отлепят,чужди коси и тонове грим, които на всичко отгоре не умеят и нищо. Ами ето - харесват ги, че се и женят за тях. Защо и Василена да не намери кой да я хареса, на нея поне не й личи да е изкуствена.

Умолявам те, кажи, че това е някаква ирония, сарказъм!

# 2 006
Е що за глупости, че Гала е в пъти по-възрастна от Таня.  Гала е на 52, Таня на 51. Освен това Гала има и ботокс и ежедневно се поддържа....
    Аз пък едно не разбрах-защо захапахте сестрата на Форко. Ами в сравнение със страстоубийката Василка-момичето си е направо приятно и симпотично.

# 2 007
Ама кой е казал "в пъти" ? Моля ви се четете! Аз написах, че Гала е по-голяма от Таня, но не съм написала с колко!

Таня няма ботокс, но и тя се поддържа, за което евала. Но е факт, че Будева изглежда по-млада.

# 2 008
Аз и на Лисан не му давам 56 години, изглежда с 10 отгоре.
Оххх аз такива 56 годишни познавам, веднага ги взимам, нищо че съм с 20 години надолу. А Зарето си е дядка, айде в най-добрия случай чичко. Досаден на всичкото отгоре.

# 2 009
Като чета оставам с впечатлението, че в тази тема 99% са под 30 години, манекенки и фотомодели, с 5-цифрени заплати и мъже, преки наследници на Аполон и Рокфелер...

Общи условия

Активация на акаунт