Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 373
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 450
Раличке, това ако излезе в медиите, да си търсиш хонорара.

# 451
  • София
Той и тя имат нужда от психолог, това е ясно, просто казвам, че Василена не е единствената, която може да избухне така.
Ти въобще осъзнаваш ли, че той директно я заплашва с убийство!? Публично!  ooooh!
Ти на това ядосване ли му викаш!?  Rolling Eyes

Абе, тя го провокира с обидите си, заслужен е отговорът му.

(Този пост е саркастичен, разбира се, но много хора мислят така в реалността.)

# 452
  • София
Простащина му викам, ядоса се и изпростя публично. Дано им осигурят истински психолози да се справят с тези проблеми тези хора.

# 453
  • София
А дано, но за да идат на психолог и двамата трябва да признаят, че имат проблеми. Василена е в яко отрицание, а и Никифор не го виждам да смята, че има каквато и да била повреда в телевизора.

# 454
Каква огрсничителна заповед? 😀
Форко се изхвърля в яда си и му се иска да е такъв, какъвто никога няма да бъде, лошо момче с мацки в багажниците 😎
За мен е безобиден, просто носи заешко сърце.
Иска, ама не му стиска.

Случаите на насилие невинаги (да не кажа никога) започват с шамар. Обикновено се започва с вербално такова, сцени, заплахи, налагане на ограничения... И за съжаление, много често жертвата смята, че това поведение е напълно нормално, че тя го е провокирала и не вярва, че то ще премине границата на психическия тормоз. До първия шамар. А после до всеки следващ.

Лично за мен поведението на Никифор и в предаването, а както се видя и в реала (визирам изцепките му във Фейсбук), на моменти граничи с някаква "-патия". В него виждам голяма доза неудовлетвореност - от себе си, от живота си, от семейството, колкото и да се опитва да демонстрира друго. А също и огромна доза безсилие. Човек, на когото все някой друг или обстоятелствата са му виновни, не видях да поеме нито веднъж истински отговорност за това, което казва или прави, дори и в случаите, в които ръси нелепи шеги. Изцепва нещо, Василена избеснява и на заден фон се чува "Ааа, шегувам се, шегувам се!"

До един момент си мислех, че е просто льольо, но явно нещата са по-сериозни.

# 455
Простащина му викам, ядоса се и изпростя публично.
Човек никога не бива да забравя, че всяко негово действие има последствия. Емоцията не те освобождава от отговорността! Ако не знаете, затворите са пълни с невинни хора Simple Smile

# 456
  • София

Той го изтри, но пак го качиха на стената му 😂

# 457
  • Terra incognita
А дано, но за да идат на психолог и двамата трябва да признаят, че имат проблеми. Василена е в яко отрицание, а и Никифор не го виждам да смята, че има каквато и да била повреда в телевизора.
Е как да смята, че има повреда, като психоложката беше по- неадекватна и от него.
Иначе съм съгласна,че има някаква - патия в същността му.

# 458
Този Светлозар,ме изкара извън нерви.Тази жена,как го изтърпява и аз не знам.От самото начало виждам в очите и досада от него,тази вечер вече най-накрая направи забележка,не издържа вече и тя на нелепото му поведение.Господина обаче,дори и не си взе малко поука,да застане малко сериозно като зрял мъж.Хлапашко поведение не отиващо на годините му.Той дори и не е забавен поне според мен.
И друго не разбрах 😃 уж си търсиха временно жилище за малко,пък отидоха къща някъде да гледат,нелогично ми е също и празният апартамент.В крайна сметка,нов апартамент ли ще ремонтират или  неговия дом?!Безумни идеи има този човек.На негово място, аз лично ще търся нещо евтино,за да не харча излишни пари, които мога да вложа във собственият ми дом.Адски неприятен ми е този мъж,макар и да сме от една зодия 😂 не го издържам.Таня евала и правяя за търпението и дипломатичното отношение, което запазва в негово присъствие.

# 459
  • София
Може да е всякакъв Форко, ама чак психопат- убиец не вярвам да е.
Леко преувеличавате, ми се струва.
Факт е това, което е написал, но в състояние на афект човек може да каже какво ли не. От безсилие.
Shocked
Изобщо не ме интересува колко е афектиран и дали е от безсилие... щото от безсилие бая изроди отнеха живота на жените си, а и на децата си! И не само не преувеличаваме, ами сирени трябва да вият след такива заплахи... на такива кретени! Naughty

# 460

Той го изтри, но пак го качиха на стената му 😂
Това е второто качване на стената му, първото го изтри, когато се опитах да го отворя Grinning

# 461
  • София
Е как да смята, че има повреда, като психоложката беше по- неадекватна и от него.
Иначе съм съгласна,че има някаква - патия в същността му.

Да, не знам дали толкова не се опитват да изглеждат овладени и уравновесени тези психолози, че чак излиза като да са се напушили. Едва ли, просто не са си в час и те.

# 462
  • Варна

Хаха, ако знаех, че само аз ще успея да го уловя, щях да се възползвам от това... ама нейсе! Пуснах го в БГмама 😂 късно е за хонорар 😂

# 463
  • Terra incognita
Тя Танччетоо (представям си устенцата на Лиско как изричат името й, леко присвити, с меко "ч", мазен и похотлив) сякаш е на тежки траквиланти през по- голямата част от предаването. Няма такова биволско спококствие на фона на палавия чичко.

# 464

Хаха, ако знаех, че само аз ще успея да го уловя, щях да се възползвам от това... ама нейсе! Пуснах го в БГмама 😂 късно е за хонорар 😂
То добре че тук го пусна, иначе нямаше да види свят. А сега ще излезе в клюкарските сайтове Wink

Общи условия

Активация на акаунт