Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 385
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 465
  • Тра-ла-ла
Никифор е типичен мъж с ниско самочувстие, който мрази жени със самочувствие и това адски го дразни, защото така усеща своята малоценност. А крехкото его не понася отхвърляне. Тук напразно се опитва да влезе в ролята на борец за истината, който е успял да разобличи и обезглави Халата. Да, бе...истински герой Laughing Веднага всички тьотки и подобни нему мъже да му направят бюст паметник и да го чучнат в градинката, дето систърът си прави селфита  tooth

Поведение на отхвърлен мъж, дето никой не иска да го Whistling Кисело е гроздето....

# 466
Той го изтри, но пак го качиха на стената му 😂

Някой трябва да го качи в коментарите под постовете на предаването. Там вече няма как да го изтрие и всиииииичките му защитници ще го видят. Simple Smile

# 467
  • София /Абсурдистан
Гола вода са всичките - и участнипците, и пишман специалистите. Понеже съм от гилдията и аз, ще си позволя да кажа, че трябва да имаш особен талант, за да формираш толкова слаб и уникално некадърен екип. Те не са просто назад от психлогическата наука, те са в страни от нея.

# 468
Не са те избирали жилищата, които да гледат. Това поне за мен е сигурно. Щяха да ги дадат да гледат обяви, да коментират кое да видят и пресеят. Те нямат време за такива неща, нито пък финанси. Ако те плащаха ,нямаше да търсят точно такива жилища, наемите добре знам как вървят. Щяха гарсониера някъде да наемат и дотам (ама и това е съмнително, защото се иска депозит плюс наем и поне за година)
Форко , май му прави някой номер на стената според мен. Още не се предавам, че толкова съм сбъркала в преценката си.
За майките утре дето ще събират не виждам смисъл и каква цел има. Ще ги сватосват наново или какво? То се вижда, че са приключили и няма повече какво да покажат. Остават само 2 двойки.
За Мерал, той просто се държи възпитано, съобразява се с камерите. Няма да останат заедно, той дори се изпусна в плановете си (според мен)

# 469
  • Terra incognita

Някой трябва да го качи в коментарите под постовете на предаването. Там вече няма как да го изтрие и всиииииичките му защитници ще го видят. Simple Smile
Ами, те защитниците пак ще си намерят линия, по която да го възхваляват. Не мисля, че ще им попречи, даже мисля, че ще почнат и те да хулят.

# 470
  • Варна

Там го качиха още на 5-тата минута. Видях, че някви защитнички веднага коментират скрийншота като фейк 😂

# 471
  • Тра-ла-ла
Обаче забелязахте ли, че Лисан не помнеше фамилията на Таня? Като разигра пак някаква лигава сценка кой кого взима за брак и каза нещо от сорта на "Таня Едикояси"

# 472
Който и да го е писал това на стената на Никифор, цялото семейство имат вид на психопати и явно са точно такива. Колкото и да излезеш от кожата си, това е писмена заплаха за убийство. Тоя човек е за съд.
Лично съм се сблъсквала с такъв тип отхвърлен мъж, който наговори за мен неща дето през ум не са ми минавали само и само да ме очерни максимално. Това е абсолютно психопатско поведение.

Да го качат тоя скрийншот на стената на предаването, не на неговата и да го анализира оная спрялата психопатка, ааа психоложка да кажа.

# 473
Тия психолози и пишман мачмейкъри тотално ми сринаха доверието в професията им. Всичките говорят с общи лафове и коментират като как' Сийка съседката.
Тая Милена най-противна от всички, с лисичата си физиономия, само седи и се хили ехидно. Пред Василена говори едно, после насаме с камерите друго. Не е ли смисълът на тия разговори "пациентът" да разбере къде греши и да осмисли начини за справяне със ситуацията. А не да си излива душата пред теб, а после да го ковеш колко бил незрял, неосъзнат и намкакъв си. Не харесвам Василена, но тя изглежда като доста елементарен човек, на който беше достатъчно да изберат някой по-атлетичен, по-материален (дори не казвам богат, но поне финансово амбициозен)и съвсем малко по-малко заспал и тя 100% щеше да му даде шанс. С тоя куц подбор убиха всичко в зародиш и сега обвиняват Васа, а Никифелчо чак жертва излезе.

# 474
Пред Насилена говори едно, после насаме с камерите друго.
Хахахахах това много добре ти се получи!

# 475
Мен ме подразни коментара на Лисан за масичката, като се превъзнасяше. Стил Луи ХIV, добавя краля-слънце, бе изобщо..невежата аудитория да му мисли и да се образова. Много ги разбира той антиките. И това, че бил на жълтите павета израснал или какво там се представи и наду. Няма лошо, ама ...за наследник на АнтимI би трябвало да се държи малко по-тежко и с достойнство. Няма лошо да се шегува, да флиртува, то си и трябва, ама такъв мъж не бях виждала. Много ми идва. Даже Форко предпочитам пред Лиско. Него бих изтърпяла, като сложа дистанция и ще си каже всичко, че и ще се забавлявам. Със Зарко е съвсем трагично положението. Той сам си пуска плоски шеги и сам си се смее на тях.

# 476
Василена я виждам директно с Ричко Мекичко. Той и без друго в Брадъра почти стана милионер.

# 477
И на мен ми бяха много странни жилищата. В къщата имаше даже и котка, която спеше на леглото. Не знам кой дава къща под наем в тази вид. Големият апартамент беше абсолютно празен, как ще го ремонтират като са под наем, и мебели ли ще купуват? По-добре да си ги купят за себе си. В хубавият апартамент пък ми направи впечатление, че имаше книги в библиотеката, въобще все едно, че някой си живее там. Предполагам, че това са жилища на хора от екипа на предаването, които са готови да ги отстъпят за снимките.

# 478
Пред Насилена говори едно, после насаме с камерите друго.
Хахахахах това много добре ти се получи!

За момент мислех така и да го оставя Joy че доста пасва на ситуацията всъщност..

# 479
  • Terra incognita
Тъкмо щях да напиша, че тези психолози, освен да говорят наизуст, друго не могат. Разсъжденията не са им силната страна. Друго си е да ръсиш готови фрази.
Да учиш психология и да зубриш психология са две различни неща.

Общи условия

Активация на акаунт