Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 503
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 690
  • Terra incognita
Абе, нема що. Единия заплашва с разходки из Витоша, другия кълне на смърт и нарежда...

# 691
И като казах Систъра. Снощи я сънувах, че се люлее на една люлка на площадката пред блока. Беше с Нова визия с очилата от мама.
Никак не вървят на добре нещата, ще изтрещим покрай тези откачалници и ние.  Laughing
Ох, нямаш си на идея. От седмица съм болна вкъщи и така започнах да следя темата. Нямам търпение да се оправя и да се върна към нормалния си живот и задължения Grinning

# 692
Ако хората започнат да се съдят за онлайн заплахи ми се струва, че ще е стъпка в правилната посока. По този начин разни неандерталци няма да се имат за недосегаеми - като му се разминава в интернет започва да го прави и в реалността. Там често също се разминава, та в един момент някои решават, че всичко ще им се размине. Тогава вече става наистина страшно. Та ако още в началото им кръцнат крилцата с някое дело, занапред няма да са толкова смели и безразсъдни. Някои са баш като животните - трябва да им се покаже, че има граница, която не трябва да се прекрачва. Колкото по-рано, толкова по-лесно ще стане.

Щом апартаментът на Зарко и Таня е нает за няколко дни, започвам да си мисля, че и двамата са с ясното съзнание, че връзката им няма да продължи. Даже нищо чудно да са се наговорили, за да мине предаването по възможно най-благоприятния начин, пък после да си се разделят мирно и кротко. Това би било наистина много зряло и добро като идея.

# 693
Водещата, с която Никифор е сниман, е Уляна Чан - води Тотото по БНТ. Вероятно Никифор е спечелил 1000 лв (по толкова най-често дават на участниците в студиото).
На мен родителите на Ивана ми изглеждат по-свестни от нея. Сигурно са кротки хора, не са могли да я възпитат и са я оставили да прави каквото си иска. Вероятно са се надявали бракът й да се получи ...

# 694

Щом апартаментът на Зарко и Таня е нает за няколко дни, започвам да си мисля, че и двамата са с ясното съзнание, че връзката им няма да продължи. Даже нищо чудно да са се наговорили, за да мине предаването по възможно най-благоприятния начин, пък после да си се разделят мирно и кротко. Това би било наистина много зряло и добро като идея.
Аз пък не мога да разбера защо ни лъжат че ще живеят там. Оглеждат, цъкат, възхищават се, как ще посрещат внуци и т.н. Не знаят ли, че мамите всичко могат да разберат? Обидно ми е, не само че е скучно и няма с какво да напълнят епизодите, ами и лъжат, че е реалити. То си е чисто "Съдби на кръстопът" /което пък аз не го гледам, защото не ми се губи времето за измишльотини, изпълнявани нескопосано от аматьори/.

# 695
Коя е клетата мацка? В кое предаване е участвал? Как я е награбил, гнусен тип, само чака да се отърка в някоя мадама

Според мен е дъщерята на някоя участничка във форума. Иска да направи напук на майка си, която плюе колко зле бил човека и как никоя нямало да му върже Wink

# 696
Milittana, съгласна съм, ама това си е вече по вина на предаването. Явно са решили да карат по сценарий (с изключение на Васа и Фори), защото повечето от разговорите изглеждат много неестествено и режисирано.

# 697
Коя е клетата мацка? В кое предаване е участвал? Как я е награбил, гнусен тип, само чака да се отърка в някоя мадама

Според мен е дъщерята на някоя участничка във форума. Иска да направи напук на майка си, която плюе колко зле бил човека и как никоя нямало да му върже Wink
М, да, младото поколение жени си умира за запуснати, задръстени и с вид на живеещи у мама застаряващи мъже да правят напук на майките си Grinning
Поне да беше спечелил 100 000. Тогава имаше шанс някоя да се снима с желание с него, не да изглежда така измъчено като водещата Grinning

# 698
Какво става , пипъл, нещо сме много феймъз тия дни. Гледам разни нови индивиди от фацето са надошли.
Да не са рода на Фори и Систъра?

И като казах Систъра. Снощи я сънувах, че се люлее на една люлка на площадката пред блока. Беше с Нова визия с очилата от мама.

Grinning Grinning Grinning Залях се с врелия си чай заради поста ти Grinning Grinning Grinning
Е, не, след такъв сън ще ме е страх да затворя очи Grinning

Laughing Laughing Laughing
Не мога вече корем ме боли от смях.
Има ли от тия очила на прИмоция и къде????

А не.. те са от чужбината.. Laughing

# 699
Водещата, с която Никифор е сниман, е Уляна Чан - води Тотото по БНТ. Вероятно Никифор е спечелил 1000 лв (по толкова най-често дават на участниците в студиото).

В играта с допълнителни печалби за почитателите на моментните лотарийни игри „ПЕЧАЛБИ ПЛЮС – СУМИ ЗА ДУМИ”, победител стана Никифор Гергов, който спечели 1 000 лева, защото беше по-бърз и съобразителен от своя съперник Петър Вътков, който си тръгна с награда от 100 лева.

Направо се чудя как Форито е спечелил в тази игра с неговия правопис?! Играта се състои в съставяне на думи. Жалко, че не успях да намеря архив от предаването с участието на Никифор.

Ето тук два смешни видеоматериала от Годподари на ефира как протича самата игра Joy
https://gospodari.com/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8 … -video130785.html

https://www.youtube.com/watch?v=k-wdRCJx818

# 700
На мен ми е много интересно как от предаването се опитват да ни внушат че Василена и Никифор са имали право да кажат Не на сватбата после Не за сватбеното пътешествие и т.н обаче да приемем че няма неустойка в договора за отказа им и тогава ако участниците се откажат още на сватбата да ми обяснят с какво ще пълнят епизодите. Изобщо много ме дразни да ни правят на балами.
За Таня и Зарко имам чувството че той се опитва да се прави на готин пред нея  или да изпъкне нещо аба усеща че не и е на нивото и се мъчи някак да изпъкне да го хареса но тя изобщо не го харесва макар че се мъчи да изглежда че са ок.

# 701
  • Terra incognita

М, да, младото поколение жени си умира за запуснати, задръстени и с вид на живеещи у мама застаряващи мъже да правят напук на майките си Grinning
Поне да беше спечелил 100 000. Тогава имаше шанс някоя да се снима с желание с него Grinning
Тази снимка ми казва следното:
Никифор: Ухааа, с един удар, два заека! Хем парички взех, хем ще опипам тая готина мацка! Ела по- близо дее, защо се дърпаш?
Тя: Защо ми трябваше да ставам водеща тук, та да ме опипват разни разгонени плужеци. Ох, хайде да свършват по- бързо тези снимки, че не издържам мазните му ръце. Стой далече, бе, охлюв неден 😖

# 702

Тази снимка ми казва следното:
Никифор: Ухааа, с един удар, два заека! Хем парички взех, хем ще опипам тая готина мацка! Ела по- близо дее, защо се дърпаш?
Тя: Защо ми трябваше да ставам водеща тук, та да ме опипват разни разгонени плужеци. Ох, хайде да свършват по- бързо тези снимки, че не издържам мазните му ръце. Стой далече, бе, охлюв неден 😖

То в погледа й се чете, че няма търпение да свършат по-бързо снимките.

# 703

Водещата ако имаше как да си откине главата, само за да се отдалечи още повече от мазната му  сурикатска физиономия....

# 704
И на тази снимка пак хубаво да я опипа с две ръце Sick

Общи условия

Активация на акаунт