Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 482
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 660
Да, вокс, аз съм си точно като Никифор. Направо съм Никифор. Леле колко ми е зле сега, леле към съм путьо. Ей сега ще ида да ви заплаша и вас във фейса, че ми наранихте душата.
Ти от стадото, дето блее в хор хвалебствия към "страхотния човек" във фейсбук ли си. Сега ще заприиждат и другите зомбирани поклонници.

# 661
Определено му липсва - още като тя му скачаше така, директно трябваше да я среже много остро, то между другото това му беше и единствения шанс с нея - да покаже характер и да не й дава да му се качва.
Тогава не разбирам Вие за какво скачате да го защитавате? Би следвало да се разграничите от такива безгръбначни и безхарактерни форми на живот, очернящи доброто име на мъжете Simple Smile Безсилието обаче ражда насилие...

# 662
  • Terra incognita
Чак толкова шокиращи и мега обидни неща не каза Василена. Явно и Форко има доста нереалистична представа за себе си.
Можеше, разбира се, да напише някакъв пост в своя защита, но по далеч по- интелигентен начин. А той реагира точно като муньо със смачкано его.

# 663
Някой ден да не сте водеща новина във вечерните новини с жена ти? Горката!

# 664
Може пък Василена да е готина мацка. Вземете си я вкъщи. Аз не бих я изтърпял и минута.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 14:28 от Анонимен

# 665
Ти дотича тука да обясняваш какъв пич е Фори, ама да прочете някъде някой да харесва Василена. Обаче не, защото не си прочел изобщо нищо, направо защитна реч дръпна. Та всеобщото мнение е че тя е тъпа патка, а той психопат. Ич ми не е как сте вие с жена ти, ако и се появите в новините ще сте поредното чудо за три дни храна за журналята, после са следващите мъжаги на ред. Трябва и естествен подбор на човешката паплач да има се пак.

# 666
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Според мен щеше да приеме някой по-обикновено изглеждаш, ако е ерудиран и сериозен.
Друг е въпросът какво щеше да прави с такава като нея един ерудиран мъж.

# 667
Апартаментчето на Светозар и Таня
https://www.airbnb.com/rooms/24480451?location=Sofia%2C%20Bulgar … =1&s=B9-W8l3P
И през април има свободни дни, така че, ако някой иска да се прави на семейство, може да си го наеме Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile
Ама то без пари бе. Егати циркаджиите са в това предаване.

# 668
Какво става , пипъл, нещо сме много феймъз тия дни. Гледам разни нови индивиди от фацето са надошли.
Да не са рода на Фори и Систъра?

И като казах Систъра. Снощи я сънувах, че се люлее на една люлка на площадката пред блока. Беше с Нова визия с очилата от мама.

# 669
Зарето обаче продължава да носи чантата на Таня Grinning

много г....ско ,направо дразнещо,аз не знам тя как му позволява,отвратително е

# 670
Естествено, че има осъдени в България, заради обиди във Фб - обикновено не САМО заради фейсбук статуси, в повечето случаи хората се познават и в реала и тези постове са само последната капка.
Защо хората се псуват в публичните групи и не се съдят - много ясно - защото обиденият няма пари, или е смотан и не си защитава правата, или просто не му се занимава със съдилища. Това не означава, че не може да осъди хулиганите, стига да иска.
Пример от Гугъл:
https://nova.bg/news/view/2018/07/09/221091/%D0%BE%D1%81%D1%8A%D … 8A%D0%B2-facebook

# 671
По фейса колко заплахи съм виждал, особено в публичните групи. То ако така ставаше съденето, трябваше 90 % от хората да са осъдени.

Както и да е - в крайна сметка Василена е човекът с най-неадекватно поведение от всички в това шоу. Аз лично изобщо нямаше да я търпя като Никифор. Още първият път като ми каже нещо така напряко както го правеше - директно ще й кажа - еби се отзад и повече нямаше и да я погледна дори.
Форчо, ти ли бе душа Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма как да е той. Разликата в правописа му и този на Боян не може да бъде стопена за един ден.

# 672
Какво става , пипъл, нещо сме много феймъз тия дни. Гледам разни нови индивиди от фацето са надошли.

И като казах Систъра. Снощи я сънувах, че се люлее на една люлка на площадката пред блока. Беше с Нова визия с очилата от мама.

Grinning Grinning Grinning Залях се с врелия си чай заради поста ти Grinning Grinning Grinning
Е, не, след такъв сън ще ме е страх да затворя очи Grinning

# 673

Grinning Grinning Grinning Залях се с врелия си чай заради поста ти Grinning Grinning Grinning
Е, не, след такъв сън ще ме е страх да затворя очи Grinning

Laughing Laughing Laughing
Не мога вече корем ме боли от смях.
Има ли от тия очила на прИмоция и къде????

# 674
Истината е, че на Василена й трябва един мъж, който да й скръцне яко със зъби. Така хем ще създаде привличане у нея, защото привличането у жените става главно с мъжки постъпки, хем щеше малко да я балансира. Но за съжаление Никифор не е този мъж. На него му трябва една по-скромна, леко затворена женица и това е.

Общи условия

Активация на акаунт