Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 73 644
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 975
Танчето демонстрира индианско самообладание, но в главата и минават мисли на сериен убиец сигурно. Покер фейс!

# 976
Обичам телците. Мъжете са прекрасни и на място! Обаче тоя Лисан няма нищо общо с телец. Кой знае какъв му е асцендента.

# 977
Светозар е мега досаден, ама и Таня е доста голяма сухарка. Аз в нито един момент не видях да изрази някаква емоция, освен от време на време досада и раздразнение. Да ме извиняват феновете й Simple Smile Иначе е най-нормална от всички де.
То пък Лиско понеже й предизвиква други емоции, та искате да видите Laughing

# 978
  • Тра-ла-ла
Таня е уморен и обрулен от живота Рак. Няма сили да се занимава с глупости. Тя пак си го щрака със щипки леко, но не смее да си му каже ачик-ачик нещата.

# 979
Лисан иска пари от шоуто, за да му излезе безплатна издненадата за Таня.
То по голяма изненада от него няма - 60 годишно лигаво бебе, а така мрънка, че скоро и памперси ще влезнат в употреба

Тия са нагласени отвсякъде, една жена веднага щеше да настоява за ремонт вместо да иде на готово някъде. Освен ако не е за хонорара, разбира се Simple Smile

# 980
Танчето,милата,май имаше срок да се изнесе от дома си и целия багаж си беше стегнала.Май не и трябваше нов мъж,а нова квартира

# 981
  • Брюксел / София
Очаквам поста на Форчо след епизода. Смятам, че ще е мн дълбокомислен!

# 982
  • 2860 км северно от Екватора
Таня е скучна и прикрита. Играе си ролята и чака края на тази грешка.

# 983
Значи, след тази тема, нищо вече не е същото. Ако някой ме покани на Витоша, бая ще се замисля.
А у всеки храсталак ми се привижда погледът на систъра, и вече май и ще сънувам смъртоносната захапка на синьора Вале.
Жалко, че не са толкова далновидни, да си продадат семейната история на някой хорър продуцент.
хахахах Много добре ти се получи Simple Smile

# 984
Светозар е мега досаден, ама и Таня е доста голяма сухарка. Аз в нито един момент не видях да изрази някаква емоция, освен от време на време досада и раздразнение. Да ме извиняват феновете й Simple Smile Иначе е най-нормална от всички де.

Да, а уж е зодия Рак, аз съм рак и други раци познавам такива сухари няма, всички сме с чувство за хумор/

# 985
  • Варна
Между другото, прави ми впечатление, че когато е сам пред камерата Светозар не говори така лигаво, когато е с Таня тогава се лигави. Може пък като не са пред камерите да не е толкова дразнещ? Таня е човек спортист - изключително дисциплиниран.

# 986
Зарко как ще лее бетон, като един куфар не може да качи и се оплаква, че и кръв пуска. Добре поне, че Василена и Никифор приключиха,пълна лудница.И пак да кажа, че майката на Никифор (може и да е всякаква и да не я преценявам) ми изглежда по-нормална и обрана спрямо майката на Василена-груба, като щерка си и нагла.
Таня ми изглежда като човек съгласен на всичко, но да избяга от дома си. Ще търпи докато може и нервите издържат. Тя е спортистка, но всичко си има граници и май едвам се сдържа.

# 987
  • 221B Baker Street
Ще ме прощавате, ама тая Таня е ужасен сухар! Никаква емоция, братче! Как се живее с такъв човек?! Зарко бил лигав, ама като му направиш забележка и спира. А Таня не спира да се муси.

# 988
Йез - имаме сцена с участие на чалга звездата. Той и говори, тя си гледа  телефона.

Давайте манжата Simple Smile

# 989
  • Terra incognita
Ох, за пръв път давате Ивана да плюска. Боже, каква изненада.

Общи условия

Активация на акаунт