Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 73 644
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 960
ОМъГъъ!!!

# 961
Голям жест!
Дава ключ за жилището, в което уж ще живеят двамата. То оставаше и да няма... Чувствам как ми се полира мозъка...

# 962
  • Sunshine state
На мен Таня ни се вижда прекалено сериозна, но пък той е в деугата крайност. Малко ми е скована тя, а той.. не знае кога да спре.

# 963
  • Тра-ла-ла
На мен Таня ни се вижда прекалено сериозна, но пък той е в деугата крайност. Малко ми е скована тя, а той.. не знае кога да спре.
Може да е била и състезателка преди това и Нешка Робева да й е била треньор. Mr. Green

# 964
  • 2860 км северно от Екватора
Сега започват с пълнежа..ключове си вадят, тъпотии. Я покажете Ивана на участие.

# 965
Тичайте бързо до ВеЦето има време и за една цигара хахаха

# 966
Танчето е рак!
Чак се учудвам как не го фраснала до момента.
Ама тя е на 50, а аз съм един 30 и малко годишен рак, та може би затова има разлика в поведението.
Ег@ти и досадника е тоя Зарко.
Баща ми е телец - мъж на място.
Този Зарко е някакъв смешник.
И аз съм рак, на 31. Искам да го сдъвча и изплюя за това му поведение, не да го ударя Grinning

# 967
Зарко - Оооххх, хернията миии...Таня като го погледна и той - Ще получа херния...Joy

# 968
Лисан иска пари от шоуто, за да му излезе безплатна издненадата за Таня.

# 969
  • София
Танчето е рак!
Чак се учудвам как не го фраснала до момента.
Ама тя е на 50, а аз съм един 30 и малко годишен рак, та може би затова има разлика в поведението.
Ег@ти и досадника е тоя Зарко.
Баща ми е телец - мъж на място.
Този Зарко е някакъв смешник.
И аз съм рак, на 31. Искам да го сдъвча и изплюя за това му поведение, не да го ударя Grinning
Абе, аз не съм Рак, но може ли да ви правя компания?

# 970
Чудя се дали Ивана знае кои са семейство Флинстоун... Не го нарича Фред, дали изобщо е засякла закачката...

# 971
Сега започват с пълнежа..ключове си вадят, тъпотии. Я покажете Ивана на участие.

Да, покажете я как нагъва джънк фуд

# 972
Лисан иска пари от шоуто, за да му излезе безплатна издненадата за Таня.
То по голяма изненада от него няма - 60 годишно лигаво бебе, а така мрънка, че скоро и памперси ще влезнат в употреба

# 973
Светозар е мега досаден, ама и Таня е доста голяма сухарка. Аз в нито един момент не видях да изрази някаква емоция, освен от време на време досада и раздразнение. Да ме извиняват феновете й Simple Smile Иначе е най-нормална от всички де.

# 974
  • Terra incognita
Значи, след тази тема, нищо вече не е същото. Ако някой ме покани на Витоша, бая ще се замисля.
А у всеки храсталак ми се привижда погледът на систъра, и вече май и ще сънувам смъртоносната захапка на синьора Вале.
Жалко, че не са толкова далновидни, да си продадат семейната история на някой хорър продуцент.

Общи условия

Активация на акаунт