Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 186
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 45
  • Terra incognita
Не виждам нищо фрапантно в 8- годишната разлика,особено предвид факта, че мъжете узряват по- късно за семеен живот.

# 46
  • Пловдив
Очаквам в следващ сезон да има 20 годишна с 38-40 годишен.Joy
Що бе, ако вземат пример от Милионер търси жена, може и на 55 да я докарат.

"Милионер търси съпруга" Joy
В българския формат участваше Ицо - 100 манекенки ,а там какви моми имаше,чак 16 годишни му се обясняваха в любов.

# 47
Не виждам нищо фрапантно в 8- годишната разлика,особено предвид факта, че мъжете узряват по- късно за семеен живот.
Взе ми думите от клавиатурата.

# 48
Ма не сте разбрали правилно, бе! Сега ще ви се скарат!

# 49
  • Пловдив
Пак казвам : Разликата не е проблем ,и е нормална,но за предаване не съм виждала да имат по - големи разлики от 4,5 най - много.

# 50
За мен възрастово са добре подбрани двойките. За имената не ми е правило впечатление. Зодиите не зачитам много, защото има асценденти, не знам кво си , дето променят типа зодия.
Но може да се подбере по интереси, визуалност, предпочитания лични и т.н. Е сега на Василена такъв дето търси може и да има примерно, ама не знам дали той няма да бяга и да го целуват по бузата. Те и не смеят с такъв човек да си направят майтап.
И пак да кажа, много стойностни и самотни хора има в днешно време. Нямат средата, времето, може и притеснителни да са. За мен не е странно, че хората са се записали и ги разбирам. Но ми е странна извадката от кандидатите и необяснима. Както и съчетаването на хората. Все едно противоположности дали могат да се привлекат и останат заедно. Абсурд е това просто.

# 51
  • Terra incognita
Не знаех, че за предаванията има някакви различни правила, относно разликата в годините. Все пак се взимат предвид и други фактори, освен възрастта.

# 52
Пак казвам : Разликата не е проблем ,и е нормална,но за предаване не съм виждала да имат по - големи разлики от 4,5 най - много.
Аз не схващам каква е разликата да нямат голяма разлика хората като са в предаване и да може да имат в реалния живот? Изобщо нали се подхожда с идеята да са двойка и в живота после. То па на Ивана трябваше да и намерят някой 24 годишен на нейния акъл и щеха да развържат хептен коня.

# 53
  • Пловдив
Аз не схващам каква е разликата да нямат голяма разлика хората като са в предаване и да може да имат в реалния живот? Изобщо нали се подхожда с идеята да са двойка и в живота после. То па на Ивана трябваше да и намерят някой 24 годишен на нейния акъл и щеха да развържат хептен коня.
Нали искат сеир,тогава щяха да имат в изобилие.
Все властни жени в това шоу,бе...Joy
Трябваше да им намерят подходящите партньори,та да има "бий мЪ ,обичам тЪ.
(Биг брадър фемили)

# 54
  • Terra incognita
Не виждам властни жени в това предаване.
Ивана си е лапешки акъл, живее й се просто( което е напълно нормално за човек на 23), но за властна дума не може да става.
Таня, властна? Абсурд. Тя възпитавана, че мъжът се слуша, така ми изглежда.
Василиса првкрасна- истерично- инфантилна, мнооого ама мноого далеч от образа на властна жена.

# 55
  • София
Според мен тези психолози са проформа и слушат сценаристите. Друг е въпросът, че по този начин се компрометират професонално и недоумявам защо се съгласяват да участват като мачмейкъри. Не си правят добра реклама.

Аз бях написала, че Таня и Зарко не са заедно. Казаха ми го познати на Таня, но аз уточних, че инфото след като не ми е от първа ръка, не гарантирам за достоверност. Ще се обядя да питам какво е положението и защо са били толкова сигурни, че са разделени.

# 56
Честит Рожден ден, Вики - бъди щастлива, здрава, обичана, обичаща Simple Smile Наистина не разбирам това масово недоволство срещу психолозите и как не са си свършили работата. В това предаване хубави кадри може да се заснемат между хора, които получат химия помежду си от раз. Каквито и да са подбудите на всеки един от участниците - при две от двойките химията е факт и две от двойките се наслаждават на участието си. Едната двойка агонизира - но Василена каквото сама може да си го направи, никой не може да й го направи. Никифор има желание поне да води разговор и да минат снимките, нея обаче са я обхванали едни паник атаки и само бълва змии и гущери. Еми никой не й е виновен. Ще напомня пак Георги и Гергана от миналия сезон - и там имаше силно разминаване в ценности и представи за подходящата половинка, ходиха на консултант....но хората просто по-цивилизовано минаха през ситуацията.

# 57
  • София
Сори, но аз познавам жени, без дипломи по психология, които са идеални сватовници и са запознали по тяхно усмотрение не една и две двойки, приключили с брак.

# 58
И така, толкооова много обсъждаме ние Василена, има критика, има и доста подкрепа за нея де- та, хайде кажете: Затворете очи и си представете, че сте в предаването Simple Smile Надявали сте се да срещнете Любов...Но идва голяяямо разочарование. Постоянно ви се натиска и мирише лошо. Не можете да стоите близо до него. Снимат ви камери и ще ви види цяла България и навън... Вие как бихте се държали?

# 59
И така, толкооова много обсъждаме ние Василена, има критика, има и доста подкрепа за нея де- та, хайде кажете: Затворете очи и си представете, че сте в предаването Simple Smile Надявали сте се да срещнете Любов...Но идва голяяямо разочарование. Постоянно ви се натиска и мирише лошо. Не можете да стоите близо до него. Снимат ви камери и ще ви види цяла България и навън... Вие как бихте се държали?

В прав текст ще ѝ кажа, че ако иска да си изкараме предаването като цивилизовани хора и да останем с някаква положителна емоция, ще е хубаво да се вземе в ръце.

Общи условия

Активация на акаунт