Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 133
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Нямаше да се държа като нея. Още на сватбата му говореше с ехидна усмивка и го режеше. Във всеки случай той не е виновен, че са й го избрали. Разочарована може да е, но нападките и обидите към него ми идват в повече. Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.

# 61
И така, толкооова много обсъждаме ние Василена, има критика, има и доста подкрепа за нея де- та, хайде кажете: Затворете очи и си представете, че сте в предаването Simple Smile Надявали сте се да срещнете Любов...Но идва голяяямо разочарование. Постоянно ви се натиска и мирише лошо. Не можете да стоите близо до него. Снимат ви камери и ще ви види цяла България и навън... Вие как бихте се държали?
За Василиса подкрепа?!?
Както стана ясно, повечето тук биха се държали много по-възпитано от нея и това възпитание се отработва всеки ден, в реални ситуации. Тя от гората ли е хваната?

# 62
Аз и преди си признах, че с такъв като Никифор и аз щях да истерясам.
мисля че и Гергана и Георги от предния сезон по нищичко нямаха допирни точки. Тя спортна натура, даже доста свободолюбива, той сухар с вид на чичка и мрънкалник, какво може да събере двама такива хора?! Да не съм ги събирала аз та да давам овации за такова събиране на хора, дето една допирна точка нямат? Еми просто не стават тия събирачи - нито мач мейкъри, нито астроложка(а това е толко смешно присъствие на фона на цялата боза) а па тоя гещ-нещо си, не мога да го запомня как се пише правилно и не знам какво означава, ама много е префърцунено като титла. Терапевт - демек поправя нещо. Тоя не може да поправи нищо междучовешко, пълна излагация са титлите на фона на сътвореното от "специалистите". Аз така ги виждам нещата и това мисля. За вас не знам как им намирате оправдание.

# 63
Както стана ясно, повечето тук биха се държали много по-възпитано от нея и това възпитание се отработва всеки ден, в реални ситуации. Тя от гората ли е хваната?

В коя реална житейска ситуация ти се налага да съжителстваш и да се държиш като двойка с някой неприятен за теб човек, в продължение на месец и половина? Simple Smile
Като говорим за това предаване няма как да правим аналогии с реалния живот.

# 64
w00x, голям си оптимист, братче. Василена е бомба със закъснител.  Не знаеш в кой момент ще избухне.

# 65
Jelly, аз им намирам, защото не е само Василена в това предаване, две от двойките...мисля, че се чувстват доста добре в компанията си- това е постижение - 2 от 3...не е толкова зле. Сега...кой заедно ще остане - това е въпрос на взаимно желание и едва ли зависи от който и да е специалист по каквото и да е...

# 66

В коя реална житейска ситуация ти се налага да съжителстваш и да се държиш като двойка с някой неприятен за теб човек, в продължение на месец и половина? Simple Smile
Като говорим за това предаване няма как да правим аналогии с реалния живот.
Василена се държа невъзпитано от ден първи + почивката в Крит*или друг гръцки остров. 5 дни.
Всеки ден, непрекъснато човек се изправя пред решения кога е уместно да се каже една истина и кога трябва да е дипломатичен.
(п.с. това не ми се оспорва, ако не си съгласен, твоя си работа)

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 14:10 от Анонимен

# 67
  • София
Не знам, но имам чувството, че аз бих се справила като по-добър мачмейкър, отколкото са тези в предаването Grinning

Все пак, като събереш двама интересни човека, ще се получи и интересно предаване. Не е нужно да е само и 100% сеир, според мен

# 68
Завалиите не са били на Крит обаче. И според мен не са били 5, а 3 дни.

# 69
Василена си е просто едно разглезено дете. Казвам дете нарочно, защото тя реално май не е живяла като възрастен. Мама и тате ѝ осигуряват жилище и кола, а тя за да не е съвсем без хич поръчва дрехи, облича се, конти се, снима и после слага едно гръмко име "собствен бизнес" за да се бие в гърдите колко е еманципирана. Родила е, имала е разочарование с бащата и сигурно пак родителите ѝ са я надъхали тя колко заслужава и как вината е само другаде. Типична "принцеса", която като се сблъсква с нещо от реалния живот (Никифор) рухва и няма минимален праг на търпимост. Чака си принца момичето, а те с жабок са я сватосали.

# 70
  • София
Всеки ден, непрекъснато човек се изправя пред решения кога е уместно да се каже една истина и кога трябва да е дипломатичен.
Присъединявам се към това мнение.  Peace Отделно, когато се налага, има начини да кажеш истината тактично и с думи, които да пощадят максимално отсрещната страна, без да се налага да си груб и невъзпитан, да псуваш и да изпадаш в истерии.

# 71
Зарко и Таня,защо си търсят квартира,нали щяха да отделят за ремонт.

# 72
  • Пловдив
Василена многократно се изтъква с детето си.
Това че е майка ,не й дава право да съди другите че нямат деца ,а часовника им тиктака и са позъкаснели.
Като е постигнала всичко в живота си,тогава защо няма мъж до себе си?!
Тя също не ми се вижда амбициозна,макар ,да се изтъква като такава.
Претенциозна по отношение на мъж,а пък изглежда покъртително на външен и вътрешен вид.

# 73
Зарко и Таня,защо си търсят квартира,нали щяха да отделят за ремонт.
Това беше идеята преди Таня да види къщата. Явно е доста зле. Не обърнах много внимание на мястото. Малко приличаше на къщата на баба ми на село поне като обзавеждане. Ако мирише и на мухал и нафталин съвсем.

# 74
Присъединявам се към това мнение.  Peace Отделно, когато се налага, има начини да кажеш истината тактично и с думи, които да пощадят максимално отсрещната страна, без да се налага да си груб и невъзпитан, да псуваш и да изпадаш в истерии.

Аз също съм съгласен по принцип и не оправдавам Василена по никакъв начин. И преди казах, че нейната грешка е това, че не може да си контролира емоциите.

Това, което се опитах да кажа е, че е едно да се срещнеш с един такъв човек в реалния живот и да го подминеш, друго е да трябва да го търпиш месец и половина.

Може да можете да се справите с някакъв дразнител еднократно, но ако този дразнител продължава да е там отново и отново - нещата се променят.

Общи условия

Активация на акаунт