Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 151
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 90
Не съм съгласна. Едната двойка - Таня и Лиско са се вкопчили в идеята за успешен брак и си затварят очите за несъответствията в характерите.
Ивана и Мерал също са неподходящи- тя е имала проблем с алкохола и работи по нощните заведения, той е консервативен и патриархален тип, който дължи да е най-значимата фигура в очите на жена си.
Василиса и Лольо изобщо няма да ги коментирам.
За мен най-неуспешни и нелепи и в този сезон са сватовниците, които мютвам в момента, в който се появят.
Защо Ивана да е имала проблеми с алкохола? Това е сериозно твърдение

# 91
Тука такива твърдения се ръсят на кило. Сигурно е пила с нея и от там знае. Никъде до сега не чух да казват мейкърите да има Ивана проблем с алкохола.

# 92
w00x, не съм съгласна.  Почти на всички жени/ мъже ни се е налагало да общуваме с нежелани ухажори/ки, всеки си има своя начин за справяне. Човешки може с всеки да обменяш някаква доза приказки. И ако не друго-  може да си достатъчно умен, че да се представиш пред камерата в толкова добра светлина, че принцовете/ принцесите накрая сами да ти се редят на опашка да ти се представят Simple Smile

# 93
Аз лично не харесвам Никифор изобщо. Нито визуално, нито като поведение - никак. НО, ако аз бях на мястото на Василена, със сигурност нямаше да тръгна с "рогата напред" от първата секунда, в която го видя. Да, щях да го помоля да отложим целувките за малко по-късен етап от нашата връзка, но пък щях да си направя страхотна сватба и страхотен меден месец. Щях да разговарям с този човек, да се поинтересувам какво обича да прави, как минава деня му, с какво се занимава, има ли хобита и т.н. Щях да разкажа за моите интереси. И, дори да бях убедена, че това не е моя човек, със сигурност щях да се държа с него, като с нормално, човешко същество. По никакъв начин нямаше да изложа нито него, нито себе си пред цяла България, като се държа, като хваната от гората и щях да се отнеса с него с уважение. Защото той реално не е направил нищо лошо. Нищо. Той е такъв, какъвто е и не е виновен, че не е това, което търси Василена.

Поведение тип "га яде кифтетата не рива, а?!"

Или ти харесва или не ти харесва някой - нали знаеш, че накрая нищо  не е безплатно Wink

# 94
Това да говориш нещо, за да се измъкнеш от ситуация не знам защо го приемате за добро възпитание? Не се ли казва лицемерие такова поведение. Не разбирам защо да си губим времето взаимно и да си натягаме нервите с някой, с който не се харесваме.
Не е красавица Василена нищо че сигурно се мисли за такава. Ама красавици истински редко се срещат. Повечето жени ас си съвсем обикновени, нищо че не смятат така за себе си.

Защо да е лицемерие...когато хората са решили да се показват по телевизията, хубаво е да се съобразяват. Така и така си подписал договор да те снимат 2 месеца...да те снимат вечно начумерена, крещяща, с бръчки...защо? Ако се държиш спокойно и те дават по телевизията- ми това е най- нормалното за мен.
Лицемерие е да ме снимат, да не понасям мъжа и да кажа - даа, супер е, много го харесвам...а да не е така. Да се държиш на ниво, възпитано, да водиш разговор и да се измъкнеш..това за мен е дипломация, не лицемерие

# 95
Е те принцесите на Никифор се наредиха. От 56 приятели в първия ден сега сигурно са над 300 от които 250 принцеси. Айде мерси от такава опашка.
както и да се представяш пред камерата, ще дойде ден да се представиш точно какъвто си и тогава балона ще се спука. Обаче има хора с интуиция дето го прозират това преди да ти гледат спектакъла и не чакат да ти се пука балона, ми те отсвирват подобаващо още отначало защото си е губене на време и досада да се занимаваш с нещо, което не си струва за теб.
Еми за мен е лицемерие, защото аз така го разбирам.
Да допиша - посетих му профила на супермен - вече 400 и кусур приятели, от които сигурно 300 са принцеси и мъдрости пухкави и благи като него пак е наръсил. "Толкова мило" се превъзнася една принцеса отдолу. А аз съм бля

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 15:04 от Jelly Bean

# 96
Тука такива твърдения се ръсят на кило. Сигурно е пила с нея и от там знае. Никъде до сега не чух да казват мейкърите да има Ивана проблем с алкохола.

Самата тя го каза няколко пъти по различен начин. В самолета думите и бяха точно такива - Аз имам малко проблем с алкохола и си беше видимо пийнала. Едва ли има кой знае какъв проблем, но явно си пие и се напива - иначе нямаше да каже в деня на сватбата си - спирам с напиванията!

# 97
Щях да разговарям с този човек, да се поинтересувам какво обича да прави, как минава деня му, с какво се занимава, има ли хобита и т.н. Щях да разкажа за моите интереси

Това всичко звучи много добре на план, но май за твое щастие не ти се е налагало да общуваш продължително с хора, които просто нямат какво да кажат. Седи срещу теб, отговаря с една дума на всеки твой въпрос, без да задава ответен и се усмихва. Няма мнение по почти никоя тема. Не можеш да разискваш нищо с него. Само се съгласява, отговаря все едно попълва  и мълчи. Проекто-разговорът ти щеше да приключи за максимум 50 минути, а и ти щеше да изгубиш желание.

Дори и така да стане, бих си замълчала и аз, но със сигурност нямаше да бълвам жлъч и простотия по човек, който реално нищо не ми е направил. Тук се твърди, че се е изляло тонове помия по Василена - а нима тя не направи същото спрямо Никифор? Нима не го зарина със злобата си и ненужни епитети без изобщо да го познава, и без да й е направил каквото и да било? Айде стига глупости!

# 98
  • Варна
Не знам кой нормален мъж ще пожелае да сподели живота си с Василена. За Никифор съм сигурна, че ще има желаещи. Не харесвам и двамата.

# 99
Щях да разговарям с този човек, да се поинтересувам какво обича да прави, как минава деня му, с какво се занимава, има ли хобита и т.н. Щях да разкажа за моите интереси

Това всичко звучи много добре на план, но май за твое щастие не ти се е налагало да общуваш продължително с хора, които просто нямат какво да кажат. Седи срещу теб, отговаря с една дума на всеки твой въпрос, без да задава ответен и се усмихва. Няма мнение по почти никоя тема. Не можеш да разискваш нищо с него. Само се съгласява, отговаря все едно попълва  и мълчи. Проекто-разговорът ти щеше да приключи за максимум 50 минути, а и ти щеше да изгубиш желание.

Дори и така да стане, бих си замълчала и аз, но със сигурност нямаше да бълвам жлъч и простотия по човек, който реално нищо не ми е направил. Тук се твърди, че се е изляло тонове помия по Василена - а нима тя не направи същото спрямо Никифор? Нима не го зарина със злобата си и ненужни епитети без изобщо да го познава, и без да й е направил каквото и да било? Айде стига глупости!

Бе ше те питам ако некой муньо ти се лепне и да те кара да се събличаш пред него, да мрънка че са ви разделени креватите и да трябва да го целуваш, щото си подписала с него, па нищо че е по телевизора и да видя как ще се измъкнеш от това с дипломация. Те много жени си мълчат така за какво ли не, дето мъжете им причиняват, от дипломатичност и от "какво ще кажат хората"! Е и, какво казаха хората?

# 100
Знаете ли,кога приключва предаването?

# 101

Бе ше те питам ако некой муньо ти се лепне и да те кара да се събличаш пред него, да мрънка че са ви разделени креватите и да трябва да го целуваш, щото си подписала с него, па нищо че е по телевизора и да видя как ще се измъкнеш от това с дипломация. Те много жени си мълчат така за какво ли не, дето мъжете им причиняват, от дипломатичност и от "какво ще кажат хората"! Е и, какво казаха хората?

Жената си избира муньото, какво значи да и се лепне. Всеки мъж е избор на жена си, ако някой не е - може да сподели това недоразумение.

# 102
както и да се представяш пред камерата, ще дойде ден да се представиш точно какъвто си и тогава балона ще се спука. Обаче има хора с интуиция дето го прозират това преди да ти гледат спектакъла и не чакат да ти се пука балона, ми те отсвирват подобаващо още отначало защото си е губене на време и досада да се занимаваш с нещо, което не си струва за теб.
Jelly, ако беше на мястото на Василена - камери те снимат, не го харесваш този отсреща, но знаеш..че трябва да се снимаш с него още 2 месеца. Ти как би постъпила? Мислиш различно от мен и ми е интересно как би постъпила.

# 103

И аз бих се държала по абсолютно същия начин. Щях да обяснявам до края на предаването, че ми отнема повече време да се влюбя в някой, трябва да го преценя, не искам да избързвам...Има как и да се измъкнеш хитро...
Да бе, тогава пък щяха да те разкостят, че си хитра, лисица, увърташ и неща от този род....

# 104

Жената си избира муньото, какво значи да и се лепне. Всеки мъж е избор на жена си, ако някой не е - може да сподели това недоразумение.
Абе заклевам се, че Василена не го е избрала тоя лично и с желание. И ако трябваше сама да избира, никога нямаше да го избере. И думата тука е за "дипломация" в такава ситуация. Иначе кой каквото си избере със здраве да си го ползва. Зад всеки успял мъж стои читава жена. А по жената си личи какъв е мъжа до нея. - нали така бяха тия мъдри думички?

Общи условия

Активация на акаунт