Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 291
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 240
  • Тра-ла-ла
Аз имам един познат, който твърдеше, че имал интимна приятелка от 1 година, спяли на 1 легло, но не му пускала. От други разбрах, че въобще не му е интимна, а само приятелко-колежка от университета и преспива в апартамента му по време на изпити. Не живеели заедно. Таааа...някои хора явно си живеят в техен свят, който няма общо с реалността.

Визитките са бая напудрени, честно казано. Нищо чудно и представянето им в началото да е доизкусурено и леееекинко съчинено по сценарий.

# 241
А според мен би направила всичко възможно.никой да не разбере коя е. Първо - той я представи в много лоша светлина. И второ - може да не иска да я набутват в центъра на вниманието. А може и да я е срам да си признае пред цяла Бг, че е изкарала толкова години с льольо. Grinning

# 242
  • София
И трето може вече да е семейна жената и няма нужда да си създава излишни емоции.

# 243
Нищо чудно маман да е права, мдаа..

# 244
Абе чудно как така не се появи във фейса бившето гадже на Никифор, от 7 годишната връзка.

Може много да го е наранила и да ги е махнал. Пък и някой от тук пишещите в приятелите му ли е? Може да има, но да са скрити от публичния профил.

Не става дума да за женитба изобщо, още повече в това време, в което двойките все по-рядко сключват брак. Но да - ако един мъж на 40 години никога не е имал сериозна връзка зад гърба си или не може да задържи такава за повече от месец-два и приемем, че 50% от вината е в него, пак говори за определени липси. Поне на мен ми говори.

За аутфитите на Ивана нищо няма да кажа, защото точно това съм го изпуснала.  Laughing Но съгласи се, че трябва да обсъждаме това, което ни дават, иначе за какво ще си говорим, ако приемем, че всичко е режисирано до последната думичка? А и няма как да е.  Laughing

Да, съгласен съм, че ако е така, вероятността да има проблем е по-голяма, от тази да няма. Но в крайна сметка, от къде ще знаеш дали някой е имал сериозна връзка в миналото? Никой до сега не ми е изисквал да представям "Любовна книжка" със записи на всичките ми досегашни романтични/интимни отношения. Всичко е празни думи и доверие. Местиш се от един град в друг за работа или учение, създаваш нов приятелски кръг и връзките ти от миналото могат да са такива, каквито си пожелаеш.

Препоръчвам сериала Dirty John, между другото. Точно в контекста на сегашния разговор. Сега докато пишех ми хрумна, че показва идентична на дискутираната ситуация. И е по действителен случай.

Съгласен съм и с това, но като ще го обсъждаме, да гледаме в детайли поне. Simple Smile Не го споменах това с анцузите толкова време до сега, защото не ми се обясняваше.

# 245
Под фейса, нямам предвид специално профила му.

# 246
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
w00x, и е така, и не съвсем. Според мен е тъжно да се опитваш да градиш връзка върху лъжа. Много нестабилна и tricky основа е. А и никак не ми звучи добре винаги да си нащрек заради опасението, че истината ще изскочи и ще те захапе отзад. Както се случи с Никифор и майка му.  Laughing Иначе си прав, че едва ли някой ще подложи на подробен разпит бъдещия партньор, но е нормално да се поинтересува дали човекът е имал сериозни връзки.

Цитат
Да, съгласен съм, че ако е така, вероятността да има проблем е по-голяма, от тази да няма.
Значи си стискаме ръцете тук по средата, с ясната мисъл, че винаги има изключения, но Никифор не е едно от тях. Deal?  Laughing

За гледането в детайли мнението ми се припокрива напълно с твоето.

П.П.: Благодаря за препоръката, ще се постарая да намеря време през уикенда.

# 247
  • София
Директен пример от тук давам - като водехме спора за необвързаните жени с деца, на някои потребителки не им трябваше много преди да започнат да сипят ненужни подигравателни обиди по мой адрес.
И това само след 3 написани мнения във форум. Да не се връщам да ги изброявам по никове. Simple Smile
Е, нека да уточним, че ти първи започна като в прав текст каза, че жените с деца са лесни. И не само това. Simple Smile

# 248
Значи си стискаме ръцете тук по средата, с ясната мисъл, че винаги има изключения, но Никифор не е едно от тях. Deal?  Laughing

П.П.: Благодаря за препоръката, ще се постарая да намеря време през уикенда.

Deal. Simple Smile

За нищо. Не е революция в кино изкуството, но е интересен за гледане. Simple Smile

Е, нека да уточним, че ти първи започна като в прав текст каза, че жените с деца са лесни. И не само това. Simple Smile

Може и аз да съм пуснал провокацията (не се бях изразил много точно, както уточних след това), но това няма врзка. Според изписаното тук - почти всички могат да удържат нервите и емоциите си в такава ситуация, и да запазят поведение, без значение от нивото, силата и естеството на провокацията. Което явно не е точно така. Пък щом в един форум след 1 мнение се случи, какво ще стане за 5 дни и 24/7 присъствие? Simple Smile

# 249
  • София
w00x, лично аз не мисля, че съм се държала махленски или невъзпитано, докато спорех с теб. Изказала съм си позицията по въпроса. Същото бих направила и при всяка една друга ситуация, със или без камери наоколо.
Василена е откровено тъпа, незряла и невъзпитана. Не може да псуваш каруцарски, особено в ефир.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 19:36 от Klemy

# 250
w00x, лично аз не мисля, че съм се държала махленски или невъзпитано, докато спорех с теб. Изказала съм си позицията по въпроса. Същото бих направила и при всяка една друга ситуация, със или без камери наоколо.
Василена е откровено тъп, незряла и невъзпитана. Не може да псуваш каруцарски, особено в ефир.

Не говоря конкретно за теб. Не помня вече кой беше с махаленските изказвания. Не съм чааак толкова злопаметен, а и ми е все тая. Simple Smile Само Няма Смисъл помня поименно. Smiling Imp

А че Василена се изпусна - надали има кой да оспори. Просто няма как да знаем до колко е била бутната границата ѝ на търпимост от господина с полото и празния поглед.

# 251
Относно евентуалната бивша на Никифор.. наскоро се запознах с един мъж, който живее в Англия и ми разказа защо са се разделили с бившата си (Той така я нарече!) Та причината за "раздялата" - на втория разговор във вайбър тя го попотала каква заплата получава.
Та няма да се изненадам, ако и на Никифор бившата е такъв тип "бивша".

# 252
Може и аз да съм пуснал провокацията (не се бях изразил много точно, както уточних след това), но това няма врзка. Според изписаното тук - почти всички могат да удържат нервите и емоциите си в такава ситуация, и да запазят поведение, без значение от нивото, силата и естеството на провокацията.

Аз съм склонна да вярвам, че много голям процент от пишещите тук, а и не само, биха запазили емоциите си на мястото на Василена и биха се държали подобаващо, на ниво и с уважение към мъжа, който са им избрали. И го вярвам, защото това е най-нормалния начин на поведение на една средно интелигентна, възпитана жена. Нищо ненормално няма в това. Поведението на Василена е ненормално

# 253
  • Terra incognita
Споделям мнението на Lady Cassiopeia.
Сега, Никифор не е някакво изчадие адово, със симптоми на бубонна чума, че да те кара да крещиш и проклинаш съдбата си, когато знаеш, че предаването има начало и край.Верно, не е мечтата на повечето жени, но в края на краищата можеше по съвсем интелигентен начин Василена да открие картите си, да каже, че не е ТОЙ и да продължат снимките, чисто по приятелски, а след това- да си пожелаят късмет.
И Никифор не е цвете за мирисане, ама защо трябва да се състезават кой да падне по- ниско?

# 254
Във връзка с това, че щом мъж до 40 е необвързан, без деца и без сериозна връзка, значи му има нещо, искам да кажа следното. Познавам няколко човека, които са между 35 и 40 годишна възраст и са съвсем нормални, приятни, интелигентни, забавни и готини. Просто не попадат на свестни жени, затова не са създали семейства до сега. Така че, не може да се изказват крайност на база определени граници. Винаги има обстоятелства и факти, които не можем да знаем, за да правим изводи. Никифор на мен ми се струва крайно флегматичен. На външен вид си е нормален (както се казва: "На вкус и цвет товарищей нет"). Поне в предаването не е блеснал с интелект и чувство за хумор, нито пък с "твърда ръка". Но това може да е умишлено скрито за нас, зрителите. Факт е, обаче, че флегматичността му, темпераментът му не могат да бъдат замаскирани или изопачени. На мен ми е меланхолик и това е! Това би ме отблъснало, не външния вид или заплатата му. Е, да, определено не е амбициозен и това също си е голям минус, но като цяло, за всеки влак си има пътници.

Общи условия

Активация на акаунт