Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 335
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ах, мамите на Васа и Фори влизат в играта. 😭

# 361
Скрит текст:
Никифор лъжеше през цялото време. А психоложката е такава в мечтите й така не се разговоря с клиент.

И какво точно лъжеше?
Каза си нещата направо!
Оная пача започна с простотиите веднага.
Аз не знам как издържа да не я напсува поне...
Езика на тялото му си противоречеше с това, което говори. Не беше искрен, може би не във всичко но в повечето неща.
Таня едва вече го търпи тоя лигоч.

О, извинявай, не знаех, че по езика на тялото си вадим изводи...
Да те изтипосаме и тебе пред камера, да си естествен(а)...  Grinning
Точно 1:1 си ги каза човекът нещата. Той искаше наистина да си намери половинка, тя си търси хранилка. Няма как да се съвместят!
Обаче многократно натъртиха, че участниците имали избор дали да кажат ДА и дали да ходят на меден месец. Ако е лъжа, то това е изключително нагло от страна на продуцентите!
Това съм учила, това гледам у хората и до сега не съм грешала.

# 362
  • Тра-ла-ла
Двете майки какво обсъждат все едно са били скрити под леглото? hahaha Сякаш тази среща е записвана скоро, след като са сглобени първите епизоди. Или веднага след сватбата? Едва ли майката на Форко е долетяла пак от Италия.

# 363
Ох, ще умра. Маминките седнали да се съскат в следващия епизод. Grinning

# 364
  • Брюксел / София
Схватката на свекървите ще е епична.

# 365
Утре ще гледаме Пришълецът срещу Хищникът: Майките отвръщат на удара.

# 366
Изтървах половината предаване, утре ще го гледам в Нова плей... Няма ли скоро да дадат сестрата? Тя е интересен персонаж, ще е жалко, ако няма по-голяма роля.

# 367
  • София
Схватката на свекървите ще е епична.

Като в Игра на тронове: печелиш или умираш!

# 368
  • Пловдив
Всяка майка си защитава чедото. Joy
Този спор няма да стигне до консенсус.

# 369
  • Варна
От фейсбука на Никифор

# 370
  • София /Абсурдистан
Е то от самото начало се видя, че не се понасят. Явно има сериозни неустойки при отказ от сватбата.

# 371
JoyJoyJoy  Другарският съд на майките на Фори и Василена ще е голям майтап другия епизод.
Ужас незнам как не го шамароса Таня, тоя Зарко е пълен дебил ако беше казал така на мен след като се е държал като 5 г. лапе на огледите определено щях да съм Василена номер 2 изобщо нямаше да го изтърпя и определено нямаше да си меря приказките колкото и камери да ме снимат...

# 372
  • Брюксел / София
Ей го, възпитаният рицар! (Визирам постът на Форчо от фейсбук)
И този е един преструван. Лъже и още как, но всеки може да вярва на каквото си иска.
Форито е подмолен Андрешко.

# 373
Изтървах половината предаване, утре ще го гледам в Нова плей... Няма ли скоро да дадат сестрата? Тя е интересен персонаж, ще е жалко, ако няма по-голяма роля.
Имам усещането, че майката само ще е достатъчна да ходя да си лея куршум. Ако включат и систъра ще ме довършат. Те са психолози, трябва да са го пресметнали, че ще уморят зрителите си и да дават по-полека с емоциите.

# 374
Не ми излиза това във фейса му. Психопат...

Общи условия

Активация на акаунт