Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 318
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 345
Никифор лъжеше през цялото време. А психоложката е такава в мечтите й така не се разговоря с клиент.

И какво точно лъжеше?
Каза си нещата направо!
Оная пача започна с простотиите веднага.
Аз не знам как издържа да не я напсува поне...
Езика на тялото му си противоречеше с това, което говори. Не беше искрен, може би не във всичко но в повечето неща.
Таня едва вече го търпи тоя лигоч.

# 346
Лисан е много дразнещ. Сигурно си мисли, че е мнооого забавен. Таня няма да го изтърпи дълго.

# 347
И как ще плащат наема в центъра?

# 348
  • Тра-ла-ла
Мисля, че едното разминаване Фори-Васа беше и причина за едно от избухванията й. Тя му разказва какво гадже е имала. А той го представи като "тя си търси мъж с татуировки и бицепси"

# 349
От всички най ми е гадно, за родителите на Ивана и Мерал. Токова се надяваха и радваха хората. Посрещането в дома на родителите и приемането на партньора е много важно нещо.
Не знам каква е причината да се разделят, но със сигурност на родителите ще им бъде тежко. Хората съвсем сериозно приеха брака им и съм сигурна, че развода ще ги съкруши.
А ние със сигурност ли знаем, че са разведени и не са заедно!

# 350
  • София
Таня няма да го изтрае в дългосрочен план, колкото и да е деликатна и готова на компромиси.

# 351
  • Брюксел / София
Аз също смятам, че Фори преувеличаваше и лъжеше: целият беше зачервен и говореше една идея по-бавно (ако това въобще е възможно) от нормалното за него, замисляше се, сякаш сега сглабя сценките. Такова усещане ми остави.
Василиса говореше глупости, но си бяха нейните глупости и беше честна, и това си личеше.

# 352
  • Тра-ла-ла
Голямо оправдание за "завесите"  Laughing

# 353
  • Пловдив
Никифор да не е на 20 години,да чака Василиса да се натъкми за секс?!
Беше споменала,че чакала месец и половина докато се отдаде сексуално.Joy
Да не е принцесата с граховото зърно да я чакат?!
Пуска само на красиви и добре финансово,а за другите е заета целогодишно.Joy

# 354
Доста е тясно при Мерал.

# 355
Него не го коментирам, но Таня някак много изкуствено влиза в ролята на разбираща съпруга.

# 356
Никифор лъжеше през цялото време. А психоложката е такава в мечтите й така не се разговоря с клиент.

И какво точно лъжеше?
Каза си нещата направо!
Оная пача започна с простотиите веднага.
Аз не знам как издържа да не я напсува поне...
Езика на тялото му си противоречеше с това, което говори. Не беше искрен, може би не във всичко но в повечето неща.
Таня едва вече го търпи тоя лигоч.

О, извинявай, не знаех, че по езика на тялото си вадим изводи...
Да те изтипосаме и тебе пред камера, да си естествен(а)...  Grinning
Точно 1:1 си ги каза човекът нещата. Той искаше наистина да си намери половинка, тя си търси хранилка. Няма как да се съвместят!
Обаче многократно натъртиха, че участниците имали избор дали да кажат ДА и дали да ходят на меден месец. Ако е лъжа, то това е изключително нагло от страна на продуцентите!

# 357
В тия блокове там апартаментчетата са малки, уличките тесни, едва се намира място за паркиране, много е нагъчкано, но гледката наистина е чудна, особено залезите.

# 358
  • София
И аз тук, че се чудя къде да гледам за дами.

# 359
На мен ми хареса апартаментчето. Тесничко за семейство, но иначе всичко му е наред.
Ивана не знае какво са ръкавели.

Общи условия

Активация на акаунт