Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 316
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 330
Ужас...в апартамента липсвал терариум да си съскала Таня...този у ред ли е???

# 331
  • София /Абсурдистан
Верно прекалява с лиготиите.
Изпуснала съм 2 или 3 епизода и да попитам -  защо ще живеят под наем, нали и двамата си имат жилища?

# 332
Никифор лъжеше през цялото време. А психоложката е такава в мечтите й така не се разговоря с клиент.

И какво точно лъжеше?
Каза си нещата направо!
Оная пача започна с простотиите веднага.
Аз не знам как издържа да не я напсува поне...

# 333
  • Пловдив
Някой да няма компромати от кухнята,че Никофор лъжел и се изкарвал жертва?

# 334
Фори ‘що не се вземе с психоложката?
Тя е като облъчена от него.
Грам живец няма в нито един от тях, страшни флегми.
Форито лъже като дърт циганин, личи му.
Долна душа е той.
Да точно!
Не успях да го хвана от началото тоя епизод, но виждам как Таня вече се дразни от Зарко.

# 335
Изпуснала съм 2 или 3 епизода и да попитам -  защо ще живеят под наем, нали и двамата си имат жилища?
В неговата къща студено и нямало баня, пък в нейния апартамент май дъщеря й  с внучето живеят.

# 336
  • София
Таня трябвало да откликва и да го поощрява в лиготиите му. Хайде бе!
Няма как. Тя е заровена в миналото, скучна и отегчена по принцип, не от мъжа си.

Ами не ми изглежда отегчена, защото е заровена в миналото, а защото господинът прекалява. Достатъчно свястно се държи Таня.

# 337
  • Тра-ла-ла
Зарко такава любов изпитва към Таня, че очаквам скоро да й предложи да си направят бебе  tooth
Майтапите му са простоооо ooooh! Сигурно нон стоп ги бълва + лиготиите = инфантил

# 338
  • Брюксел / София
Е, как ще псува Фори Василиса, той е”рицар”!
Иска само секс човека и да не е сам като излиза от банята, смешка и половина е този, но пък намерил си е приятелка няма какво да го мислим.

# 339
Аз лично не видях Никифор да е излъгал с нещо. Напротив - каза нещата точно такива, каквито са. Обясни, че е внимавал с всяка своя дума, защото е знаел, че ще последва избухване за най-малкото нещо. Това всички го видяхме - дори го обсъдихме в цялата предишна тема

А Зарко защо не си нае квартира преди да започнат снимките на предаването, вместо да се излага така с къщата. Можеше да каже, че живее там и това е. И да - и на мен ми скъса нервите с това лигавене. Дори кротката и мълчалива Таня накрая му направи забележка

# 340
  • на село
Изпуснах, за кое лъжеше Никифор ?

# 341
От всички най ми е гадно, за родителите на Ивана и Мерал. Токова се надяваха и радваха хората. Посрещането в дома на родителите и приемането на партньора е много важно нещо.
Не знам каква е причината да се разделят, но със сигурност на родителите ще им бъде тежко. Хората съвсем сериозно приеха брака им и съм сигурна, че развода ще ги съкруши.

# 342
  • София /Абсурдистан
В неговата къща студено и нямало баня, пък в нейния апартамент май дъщеря й  с внучето живеят.
Благодаря!
Ако е студено, има конвектори да кажем, има и климатици на пазара, може да се отопли. Ама без баня.. . Че къде се е къпал този човек, в корито ли Simple Smile

# 343
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Браво на Таня, чудесно самообладание! Как го изтърпя този лигльо толкова време, респект!

# 344
  • Terra incognita
Не разбрах за какво точно е лъгал? Всичко се случва пред камерите, на останалото не сме били свидетели и ако Васа има претенции, че не истина, има свободата да го обори.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 14:43 от VickyTaylor

Общи условия

Активация на акаунт