Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 346
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 390
Никифор не представи истината за: парите от сватбата (сам каза, че тези пари са дадени от нейните приятели в предишен епизод); отново в предишен епизод се разбра, че Васа е давала определен пример, а той е направил генерализация пред камерите, както и сега в този епизод. Съгласна съм напълно и с мнението на няколко потребителя по-горе, че езикът на тялото му е в противоречие с думите. Василена също не е цвете, има нереалистична представа за себе си, но поне си казва това, което мисли - на него и пред камерата

# 391
  • София
Този предполагаем пост на Никифор е с малки букви, явно яко се е афектирал.

А, значи е истински. Ама липсата на капс лок много обърква.

# 392
'Жентълмен възпитан и с обноски... После' що нямал жена и деца? То добре, че верно никой не се е навил.

# 393
  • София /Абсурдистан
И кой ще плаща наема в идеалния център, като техните професии не предполагат супер високи доходи?
Имам близък, който наема апартаментче там за офис. След ужасно дълги пазарлъци успя да го наеме за 900 евро месечно. Сметките отделно, разбира се. А не е нищо особено.

# 394
  • София
Леле, леле, дано не го ядоса нещо новата му приятелка.

# 395
  • Тра-ла-ла
Ох, не знам аз ли съм повредена, но поведението на Зарко не ми се струва толкова скандално. Аз нямам проблем мъжете да пускат глупави бъзици, да се лигавят на моменти, аз се лигавя с тях в такива случаи.
Той не спря да се лензи....седали да обсъждат сериозно решение, а нашичкият хахо-хихи. Прави бяха специалистите с коментара, че Таня му е като майка...мисля нещо такова казаха Laughing

# 396
Ох, не знам аз ли съм повредена, но поведението на Зарко не ми се струва толкова скандално. Аз нямам проблем мъжете да пускат глупави бъзици, да се лигавят на моменти, аз се лигавя с тях в такива случаи. Случвало ми се е бивш приятел да ме бъзика на сексистки теми - като виждам, че не е сериозен не го приемам навътре, по-скоро да се включа в шегата.
В тоя ред на мисли отношението на Зарко към Таня е все едно са били заедно дълго време, позволява си и по-освободено държане. На моменти даже ми се вижда готов да запее, излъчва удовлетвореност.
Много повече бих предпочела лигав мъж пред някои други алтернативи.

Да. Той е непринуден, а тя фалшиво-неприятна и сдържана. Честно казано, не мога да я разбера какво иска. Жена на 51, хем омъжена, да живее живота на деца и внуци - ужас.

# 397

Да. Той е непринуден, а тя фалшиво-неприятна и сдържана. Честно казано, не мога да я разбера какво иска.
Таня искаше да се отдели от децата си, защото там било тясно, надяваше се мъжа от шоуто да има собствен дом.....

# 398
И кой ще плаща наема в идеалния център, като техните професии не предполагат супер високи доходи?
Имам близък, който наема апартаментче там за офис. След ужасно дълги пазарлъци успя да го наеме за 900 евро месечно. Сметките отделно, разбира се. А не е нищо особено.
Сигурно от предаването, само и само да има сеир.

# 399
Значи хубаво й се е паднал този. Надявала се да се отдели, като се омъжи...като гледам как пламенно я подкрепяте - самата реалност.

# 400
Мерал, като по-умния във връзката явно си знае как ще се развият нещата. Държеше  се любезно, нищо повече. Нямаше го онова гушкане, целуване, близост. Просто си играеше ролята.
Ивана..магазинчето, хукна, пак напред..

Родителите им са много мили, наистина.

Зарьо..чак аз не го изтърпях, а имам дебилско търпение. На Таня вече й личи, че едвам го търпи.

# 401
От фейсбука на Никифор

Възпитан ли?! Кротък ли?! Ей го, показа се скорпионът.

Ако този пост е реален (защото на мен не ми излиза, макар че е публикуван като публичен) и мамин златен действително си има нова приятелка, това момиче трябва да бяга. С 300. На момента.

# 402
  • София
Ох, не знам аз ли съм повредена, но поведението на Зарко не ми се струва толкова скандално. Аз нямам проблем мъжете да пускат глупави бъзици, да се лигавят на моменти, аз се лигавя с тях в такива случаи.
Той не спря да се лензи....седали да обсъждат сериозно решение, а нашичкият хахо-хихи. Прави бяха специалистите с коментара, че Таня му е като майка...мисля нещо такова казаха Laughing
Освен едната "специалистка", която осъди Таня, че направила забележка на Лигльото, да спре с тъпите "смешки"...  ooooh! трябвало просто да се разсмее... на всичко отгоре... Joy
То може и да си затваряш очите няколко дни, но ако това се случва денонощно, кой разумен човек би го изтърпял...  Rolling Eyes

# 403
Този Форко какви ги пише? Да не е систъра, тя е многофункционална и да е писала от негово име. Нещо не ми се връзва, Фори е сънлив и предпазлив, страхлив. Ако е той, що не скръцна със зъби, докато бяха заедно, толкова поводи имаше.
Наема ще се плаща от предаването, сигурна съм. Да не мислите, че Зарко е избрал офертите? Къде им е брокера, собствениците и изобщо..Всичко е било договорено, те само обикалят и посочват кой от трите апартамента ще вземат.

# 404
  • София
За Зарко в началото мислех, че просто много се вълнува и радва, нормално е и е много хубаво. Но той си е несериозен просто. Да не кажа инфантилен.

Общи условия

Активация на акаунт