Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 391
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 480
Идеално си пасва на ситуацията, остави си го!
аз зодии не разчитам за достоверни за характерите на хората, ама мазния Зарко коя беше, че много ми прилича на един мой познат, той същия лисугер и мазньо.

# 481
Раличке, това ако излезе в медиите, да си търсиш хонорара.

Хаха, ако знаех, че само аз ще успея да го уловя, щях да се възползвам от това... ама нейсе! Пуснах го в БГмама 😂 късно е за хонорар 😂
Може и само ти да си, освен ако и  всички други са направили скрийншот на 14-ата минута, на 9 реакции и 7 коментара.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 00:54 от Нина*

# 482
аз зодии не разчитам за достоверни за характерите на хората, ама мазния Зарко коя беше, че много ми прилича на един мой познат, той същия лисугер и мазньо.
Май телец.

# 483
Оох, Зарко пак с дамската си чанта!

Нищо лично... Simple Smile Но майка ми и баща ми са почти на същата възраст като Таня и Зарко... От тях знам историята,че когато са били "гаджета" татко е носил ученическата чанта на майка ми до школото и след това,като я е забирал. Както и години по-късно,когато са излизали някъде(на ресторант или на друго празненство-виждала съм снимки,преди малко се сетих) . Според мен е остатък от времето,в което са били възпитавани(мъжът кавалерства по всякакъв начин) . Simple Smile

# 484
  • Тра-ла-ла
След този пост на Форко за мен се потвърждава, че майката на Василена не си е измислила някои твърдения за него, които беше написала в страницата на  "На кафе".

В хубавият апартамент пък ми направи впечатление, че имаше книги в библиотеката, въобще все едно, че някой си живее там. Предполагам, че това са жилища на хора от екипа на предаването, които са готови да ги отстъпят за снимките.
В много случаи се правят огледи още докато предишните наематели не са напуснали.

# 485
Баща ми имаше допир до психолози в работата си, почти 20 години. С колегите си ги наричаха "хахавелите", защото собствените им животи не бяха в ред, но обясняваха на останалите, колко са сбъркани и как да се поправят. За съжаление все още не съм видяла читав такъв специалист.

# 486
Май телец.
През цялото време си мислех, че е Водолей.

# 487
Според мене са гледали някакви airbnb-та. Кой се юрва да наема или отдава под наем, като за тия неща се искат депозити и гаранции, че няма да си вдигнеш чукалата след 2-3 месеца..както ще стане с Мазньо и жена му...и какви бяха тия странно подбрани квартири, от къща до чисто ново на мазилка?! Не гледат ли според квадратура, локация, готовтнст да се нанесеш и т.н. супер неадекватни огледи.

# 488
  • София /Абсурдистан
Оох, Зарко пак с дамската си чанта!

Нищо лично... Simple Smile Но майка ми и баща ми са почти на същата възраст като Таня и Зарко... От тях знам историята,че когато са били "гаджета" татко е носил ученическата чанта на майка ми до школото и след това,като я е забирал. Както и години по-късно,когато са излизали някъде(на ресторант или на друго празненство-виждала съм снимки,преди малко се сетих) . Според мен е остатък от времето,в което са били възпитавани(мъжът кавалерства по всякакъв начин) . Simple Smile
И аз съм на тази възраст и помня, че едно време момчето да носи чантата на момичето се смяташе за много мило и знак, че са гаджета Simple Smile
/В днешно време, влизаме в мола с ММ и искам да премеря едни обувки. Следователно, моля го да ми подържи чантата докато меря, той гледа зверски сякаш го карам да обираме магазина Simple Smile Е, подържа я де, но веднага щом се обух с моите обувки ми я връчи. Било срамота мъж да носи дамска чанта Simple Smile Времената са други вече/.

# 489
Май телец.
През цялото време си мислех, че е Водолей.

Водолей е абсурд да се натиска и фамилиарничи така, обикновено държат дистанция и доста трудно показват емоции.

# 490
Май телец.
Дадададададаа! егаси точно телец е и тоя мазник, дето познавам. Същия подвирач, лигоч и женчо. Същия сметкаджия и скръндза,  все си търси изгодата. същия с високо мнение за него си и за допълнение клюкар и нагаждач.

# 491
Васка и Фори да минат в "Съдби на кръстопът" и ще завършат в "Съдебен спор". Има матреал.

# 492
  • Тра-ла-ла
Водолей е абсурд да се натиска и фамилиарничи така,
Баш от 2ма Водолеи съм го виждала по мой адрес Sick ЗаеВи тази дистанция...големи палавници Whistling

# 493
  • София
Обаче забелязахте ли, че Лисан не помнеше фамилията на Таня? Като разигра пак някаква лигава сценка кой кого взима за брак и каза нещо от сорта на "Таня Едикояси"

По-скоро не искаше да я каже, защото е фамилията на покойния ѝ мъж. Лигльо е нетърпим, но специално в това отношение се съобразява или поне така ми се струва. Не е лош човек.

# 494
Много готин коментар по повод на поста на Фори във страницата на предаването
"Лили Василева Форко явно някой спешно го светна, че е направил няколко бодри крачки из Наказателния кодекс и си покри мъжкарския пост. Мамин сладък!"

Общи условия

Активация на акаунт