Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 458
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 615
  • Тра-ла-ла
Апартаментчето на Светозар и Таня
https://www.airbnb.com/rooms/24480451?location=Sofia%2C%20Bulgar … =1&s=B9-W8l3P
И през април има свободни дни, така че, ако някой иска да се прави на семейство, може да си го наеме Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile
Хохох, колко е малък светът. Кофти сценарий. Изложи се от екипа на предаването.

# 616
  • Terra incognita
32$ на нощ, бая солен ще им излезе наемът 😂

# 617
  • Варна
Ей, страшни сте. То следене на постове, че чак и час се знае. Другата пък, що не казали кой ще плаща наема, трета мрънка, че Мерал казал на Ивана, забележете, на втората минута, че не се е събула, какво ви става, бре хора?
Има ли някой, който вярва на глупостите, които Василена каза снощи?

Снощи, при промото за тази вечер, до Никифор не седеше ли сестра му?

# 618
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Всеки може да си хване приятелка/приятел. Това не е някакво грандиозно постижение.
Абсолютно!  Peace Нека изчакаме и видим за колко време ще я свърти.  Laughing

# 619
  • Варна
Избрал той, чист сценарий.
Това с имотите беше 250% нагласено, или airbnb или нещо подобно с краткосрочно наемане, в което може би си живеят през останалото време собствениците.
Незавършеното жилище беше абсурд, просто да минат и през едно такова, да си кажат, че не става.
И аз не разбрах, защо беше нужно да запълват екранно време с тези огледи, те явно сценаристите са се чудели какво да снимат, никакви идеи, всичко е толкова видимо режисирано, че чак е дразнещо. Дори съм сигурна, че са откраднали идеята от едно предаване по Travel Channel - Търсене на дом по света, където една двойка разглежда 3 различни жилища, накрая сядат, обсъждат, изключват едно (както при Таня и Светозар, изключиха къщата), и избират това, в което ще живеят.

# 620
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз видях майките им. Явно са довели тежката артилерия да им защитава позициите.  Laughing

# 621
32$ на нощ, бая солен ще им излезе наемът 😂
За няколко месеца ще им направят отстъпка. Wink

Поредната издънка на "сценаристите" /кавичките са защото тук няма сценарии, всичко е автентично/.

Василена наистина  вярва, че като се е тунинговала е станала нещо повече, че самия акт сам по себе си е критерий за успех. При нея също не липсват комплекси и вероятно затова са ги събрали. Едва ли са предполагали да паднат толкова ниско. Това с майките за тази вечер е черешката на тортата.

# 622
  • Варна
Аз видях майките им. Явно са довели тежката артилерия да им защитава позициите.  Laughing

За очила съм. 😁

# 623
  • Тра-ла-ла
Майката и сестрата имат страшна прилика

# 624

Просто чудят как да запълнят присъствието им, защото очевидно няма да живеят заедно като другите. Инвестирали са в участието им. Трябва да го ангажират някак.

А за CAPS LOCK - знам. Simple Smile Целият ми пост беше саркастичен, защото усетих KaiZen с какъв тон тръгна.

# 625
  • Terra incognita
Някой може ли да намери предаването на Съдби на кръстопът, в което участва систър? Пробвах, но не успях.

# 626

Не, маминка му. Ама систъра й е одрала кожата.

Скрит текст:
Като гледам обаче маминка как позира, си обяснявам новите визии на систъра Astonished

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 13:29 от sunny_rose

# 627
  • Terra incognita
От къде го извади тоя компромат? И маман ли има фб?

# 628
От къде го извади тоя компромат? И маман ли има фб?
Да - Vale Goranova, но освен тази й снимка, няма друго интересно

# 629
Майката да не ги е раждала на по 15-16? Не ми изглежда много по-възрастна от дъщеря си. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт