Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 458
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 630
  • Terra incognita
Да не кажа голяма дума, ама изглежда доста по- добре от щерка си.

# 631
Абе вие нормални ли сте, Никифор бил ненормален. Аз ако бях тая така да се държи нонстоп обижда, претенции - направо два шамара и после ще я изхвърля като мръсно коте. Кви съденици в съда, то ако така беше - те не осъждат хора за физическа саморазправа, ще го осъдят за някъв пост във фейса. Ай сиктир. Мен във фейса колко са ме заплашвали, досега трябваше да съм осъдил 200 човека. Като цяло Никифор си има проблеми, но си е прав, че с тази агресия, с която Васка подходи към него за всичко - той нямаше как да общува нормално с нея.

За Мералчо и Ивана - имат според мен шанс да им се получи. Ама 50 на 50.

А възрастните най-залагах, че ще им се получи, ама тоя пичът много се лигави. И аз яко се бъзикам с жена си, ама явно Таня не се кефи на тия нонстоп майтапи и сигурно няма да им се получи.

# 632
Това със събуването на обувките е най-нормалното нещо. И на приятели, и на гости, и на непознати давам чехли и казвам: "Ето, сложи си тези чехли, дано са удобни!". Това, че по американските филми (не знам за турските, не съм гледала) всички вечно ходят с обувки вкъщи не означава, че и при нас в България е така. За пръв път виждам аз такава реакция тук, защо Мерал бил подканил. Ами много ясно, кой не се събува като идва с обувките отвън?! Това е най-елементарен израз на спазване на добра хигиена. Simple Smile

# 633
Сигурно е стара снимката на Маминка, на сватбата ми изглеждаше доста по вэзрастна.
Или пък липсата на Хорър децата и се отразява добре. Sunglasses

# 634
Абе вие нормални ли сте, Никифор бил ненормален.

Аз лично смятам, че съм нормален, но ако Никифор също е нормален, значи аз съм ненормален.

# 635
Абе вие нормални ли сте, Никифор бил ненормален. Аз ако бях тая така да се държи нонстоп обижда, претенции - направо два шамара и после ще я изхвърля като мръсно коте. Кви съденици в съда, то ако така беше - те не осъждат хора за физическа саморазправа, ще го осъдят за някъв пост във фейса. Ай сиктир. Мен във фейса колко са ме заплашвали, досега трябваше да съм осъдил 200 човека. Като цяло Никифор си има проблеми, но си е прав, че с тази агресия, с която Васка подходи към него за всичко - той нямаше как да общува нормално с нея.

За Мералчо и Ивана - имат според мен шанс да им се получи. Ама 50 на 50.

А възрастните най-залагах, че ще им се получи, ама тоя пичът много се лигави. И аз яко се бъзикам с жена си, ама явно Таня не се кефи на тия нонстоп майтапи и сигурно няма да им се получи.

Ако се познавате с тези, които Ви заплашват и се чувствате застрашен, сте в правото си да поискате ограничителна заповед. От коментара Ви оставам с впечатлението, че не приемате сериозно домашното насилие, защото те по закон са семейство и той я заплашва публично (направете справка за значението на думата насилие и видовете такова). Ако това е случая, то си стойте по-добре с коментарите във фейсбук сред лелите, които намират за здравословно и нормално мъжете да изтупват праха от жените си!
Василена не е отправяла заплахи (или поне не са станали публично достояние), че ще му изпрати някой да го поразходи някъде, а Никифор го направи. Това според Вас поведение на нормален човек без психични/личности проблеми ли е?

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 13:46 от sunny_rose

# 636
Е Василена руши реномето му в национален ефир - поне няколко пъти го обиди, без той да я е засегнал нещо. Значи той па ще я съди за обида. Просто и двамата не са един за друг, и това е - обаче нямаше тя право да агресира към него вербално, без нищо да й е направил. Вербалната агресия също е за съд, нали така? Като ще се съдим.

# 637
Е Василена руши реномето му в национален ефир - поне няколко пъти го обиди, без той да я е засегнал нещо. Значи той па ще я съди за обида. Просто и двамата не са един за друг, и това е - обаче нямаше тя право да агресира към него вербално, без нищо да й е направил.

Реномето му руши? Как? Като споделя мнението си за него?
Подвеждане под съдебна отговорност за обида не съм чувал да има до сега, иначе щеше да стане една мътна..
В една и съща реалност ли живеем?

# 638
  • Тра-ла-ла
Е Василена руши реномето му в национален ефир - поне няколко пъти го обиди, без той да я е засегнал нещо.
Айде, бе Grinning Никифор също й руши реномето, но похватите му са други. По-мазно, невинно и тъхомълком го прави в предаването.

# 639
  • софия
Е Василена руши реномето му в национален ефир - поне няколко пъти го обиди, без той да я е засегнал нещо. Значи той па ще я съди за обида. Просто и двамата не са един за друг, и това е - обаче нямаше тя право да агресира към него вербално, без нищо да й е направил. Вербалната агресия също е за съд, нали така? Като ще се съдим.
Когато някой каже нещо за друг, казаното остава за сметка на казалият го. Василена може всичко да е казала за Никифор, но поведението на Никифор е поведението на Никифор и това е нещото, по което съдим, а не по думите казани  за него.
Най-вероятно има причина за вербалната агресия. Най-вероятно това е определено поведение.
Не може да разрушиш нещо, което не е съществувало.

# 640
Никифорчо е простоват и не особено интелигентен. Подхожда първично, на удара с удар. Василена е същата, може би една идея над него. Карат се като цигани. Какво реноме, та още в деня на сватбата се започна от страна на Василена - претенции, капризи .... а "баничарката" направо изстреля на показ най негативните й черти.

# 641
Ако се чувсва обиден, да си търси правата (ама трябва и да обори твърденията като неверни Wink )
Обърнете внимание, че коментираме не обидите, които си разменят двамата, а заплахите за саморазправа. Но всеки с капацитета си Hands V

# 642
По фейса колко заплахи съм виждал, особено в публичните групи. То ако така ставаше съденето, трябваше 90 % от хората да са осъдени.

Както и да е - в крайна сметка Василена е човекът с най-неадекватно поведение от всички в това шоу. Аз лично изобщо нямаше да я търпя като Никифор. Още първият път като ми каже нещо така напряко и повече нямаше и да я погледна дори.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 14:39 от Анонимен

# 643
  • Terra incognita
В България сме, не сме в Щатите, за да го осъди за някакъв фб статус или за щяло и нещяло. 
До вчера всички нападахте предимно Василена, сега нещата се обърнаха. Не са стока и двамата.
Не ги харесвам, еднакво са ми неприятни.
Прави ми впечатление, че Никифор започна да се изживява като голяма фб звезда. И за да си лъска образа пред забудените лелки, постоянно дебне и трие негаривните коментари.  

# 644
Ох той пък великият мъж с великолепното реноме. 😂😂😂 Да- беше груба и невъзпитана, но не е лъгала. Като, че ли ние не му виждаме аполонската физика, лудите амбициите и висшата интелигентност, че да ни е била нужна Василена да ни отваря очите, че и да му петни реномето.

Общи условия

Активация на акаунт