Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 494
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 675
Истината е, че на Василена й трябва един мъж, който да й скръцне яко със зъби. Така хем ще създаде привличане у нея, защото привличането у жените става главно с мъжки постъпки, хем щеше малко да я балансира. Но за съжаление Никифор не е този мъж. На него му трябва една по-скромна, леко затворена женица и това е.
Иди преподай някой урок на Никифор за мъжки постъпки, белким завъди някоя женица, да й направи така мечтаното от него детенце.

# 676
Истината е, че на Василена й трябва един мъж, който да й скръцне яко със зъби. Така хем ще създаде привличане у нея, защото привличането у жените става главно с мъжки постъпки, хем щеше малко да я балансира. Но за съжаление Никифор не е този мъж. На него му трябва една по-скромна, леко затворена женица и това е.

Сигурно и такива са я заглеждали ама нали се сещаш защо не са с нея

# 677
# 678
От всички най ми е гадно, за родителите на Ивана и Мерал. Токова се надяваха и радваха хората. Посрещането в дома на родителите и приемането на партньора е много важно нещо.
Не знам каква е причината да се разделят, но със сигурност на родителите ще им бъде тежко. Хората съвсем сериозно приеха брака им и съм сигурна, че развода ще ги съкруши.

не знам дали е достоверна информацията,че са се разделили,все пак си мисля,че тази малка лигла ще порасне

# 679
  • Terra incognita
Коя е клетата мацка? В кое предаване е участвал? Как я е награбил, гнусен тип, само чака да се отърка в някоя мадама

# 680
Брех брех - тука Jelly Bean пише и после брише по два поста в минута Simple Smile

Какво става - нещо храната ли ? Grinning

# 681
Хора сега го гледам на запис и слушам и не мога да повярвам....Мерал при влизането си в къщата на Ивана се обърна към майка и-Как си Майко?????Направо не мога да порявам.

# 682
Брех брех - тука Jelly Bean пише и после брише по два поста в минута Simple Smile

Бришат ме момко щото не им харесва истината. не се бриша сама., заради такива кат тебе ме бришат, айде чал!

# 683
Хора сега го гледам на запис и слушам и не мога да повярвам....Мерал при влизането си в къщата на Ивана се обърна към майка и-Как си Майко?????Направо не мога да порявам.
Ами има доста млади хора, които приемат старите традиции. Щом са ок с това, да наричат родителите на партньора си татко/майко, не виждам какво можем да им кажем.

# 684
  • Terra incognita
И кое е толкова невероятно? Той е мюсюлманин, там е така, израз на уважение към родителите на булката.

# 685

Бришат ме момко щото не им харесва истината. не се бриша сама., заради такива кат тебе ме бришат, айде чал!

Ех все чал като дойда. Споко е пиле, няма ти избягам Simple Smile

# 686
Изтребал ми е такъв лепкав и разтеглив като тебе.

# 687

О! Май гад! Сий ю тУнайт Фори!

# 688
  • София
В коментарите на фейсбук страницата "Женени от пръв поглед" една жена беше писала, че семейството на Ивана са цигани и Ивана се включи с коментар под нея с много обидни нецензурни думи, даже ѝ пожела да умре и тя като мъжа си... нещо такова. Разгледах профила, наистина е на Ивана - ivayla, но сега е сменила името си. Има много нейни цинични коментари в страницата. Много лошо впечатление ми направи грубиянският изказ, по телевизията е по-миличка.

# 689
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И като казах Систъра. Снощи я сънувах, че се люлее на една люлка на площадката пред блока. Беше с Нова визия с очилата от мама.
Никак не вървят на добре нещата, ще изтрещим покрай тези откачалници и ние.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт